LG 49UF695V

Πες μας απόσταση θέασης, τι υλικό κυρίως παρακολουθείς, συνθήκες θέασης ( πολύ σημαντικό αυτό αν βλέπεις ταινίες σε σκοτάδι ) και τότε θα ακούσεις γνώμες που θα σε βοηθήσουν.
Ας πούμε για τις δικές μου ανάγκες και γούστα, η συγκεκριμένη δε κάνει με τίποτα, εσένα πάλι μπορεί να σε καλύπτει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καλή ή όχι.

Απάντηση: Re: LG 49UF695V

καλησπερα (τι εννοεις η συγκεκριμένη δεν κανει με τιποτα ) αποσταση 2.5-3 μετρα ταινιες και σε σκοταδι -ντοκιμαντερ-αγωνες διαφορους

Για μεγαλύτερη αντίθεση και περισσότερη λεπτομέρεια στις σκοτεινές διαβαθμίσεις της εικόνας πολύ καλύτερα είναι μια tv με VA panel και όχι IPS που έχει η 49UF695V .

Επίσης για αθλητικά καλύτερα μια tv με 100Hz panel με MCFI παρά 50Hz όπως της 49UF695V .

Για απόσταση 2.5-3 μετρα δεν θα δεις περισσότερη λεπτομέρεια.Μόνο σε περίπτωση σήματος 3840x2160 και πιο κοντά από τα 2m ίσως να δείς περισσότερη λεπτομέρεια.Αλλιώς σε οποιδήποτε άλλο σήμα πχ 2Κ(1080p),1Κ(720p), 0,5Κ(576p) θα είναι υποδεέστερο το αποτέλεσμα από ότι σε μια tv FullHD.

optimal-viewing-distance-television-graph-size.png

την αρχικη την βρηκα τιμη φοβερη γι αυτο ρωταω

Καλες και αυτες ευχαριστω αλλα για πες που δεν ειναι καλη αυτη που λεω σε σχεση με αυτες που εγραψες και οπως ειπα παραπανω θελω κατι σε LG να παρω παντως ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: LG 49UF695V

Φίλε μου θα σε διορθώσω.. Καλές είναι αυτές. Το "και" είναι παραπληροφόρηση.
Πιο πάνω ο xavito σου έχει εξηγήσει αναλυτικά γιατί όχι και σου έχει προτείνει μια καλή επιλογή από LG

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 49UF695V

φιλε μου "και" τροπος του λεγει ειναι απλος μπρω να παρω κατι σε LG σε καλη τιμη και αν 50LF652V που μου ειπε ο xavito ειναι καλη να το κοιταξω ευχαριστω παντως γιατι την βοηθεια

Αφού έχεις "άκρη" στην LG κοίτα μήπως μπορέσεις να βρείς την περσινή 55LB731V. Θα πάρεις την 5" παραπάνω με απλά ελάχιστα μειωμένες δυνατότητες smart

Την 55LF652V. Σου πρότεινα την περσινή κυρίως γιατί μπορεί να έχουν τίποτα κομμάτια περισσέψει και να την πάρεις φθηνότερα. Απο καμία μαρκα δεν αξίζει να πάρεις 4Κ τηλεόραση αλλά κυρίως απο την LG.
Πλέον και για τα επόμενα χρόνια LG = OLED απλά είναι ακόμα πολύ ακριβές.

Φέτος η LG δεν έχει μεγάλη γκάμα σε FullHD τηλεοράσεις γιατί έχει και τις LED 4K και τις OLED. H LF652V είναι η μόνη καλή πρόταση και στις 50" και στις 55"