lg 49uh620v λευκες διακεκομενες γραμμες

alexgerow

New member
2 November 2009
27
Καλησπερα παιδια μολις αγοραστηκε μια lg 49uh620v και συνδεθηκε με hdmi με νοβα.σε ορισμενα καναλια στο οανω μερος της οθονης υπαρχουν λευκες διακεκομενες γραμμες.οχι ομως σε ολα τα καναλια.τι κανω σε αυτη την περιπτωση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης τωρα που την παρατηρώ βγαζει στο πανω μερος της οθονης τις ασπρες διακεκομενες γραμμες αλλα στο αριστερο μισο οχι σε ολοκληρο το μηκος της οθονης.αυτο συμβαινει σε ορισμενα καναλια mega ert ert3 alfa epsilon.επισης τα hd καναλια τα δειχνει σουπερ ενω τα απλα τα δειχνει θαμπα.

μια φωτο

Καλησπερα παιδια μολις αγοραστηκε μια lg 49uh620v και συνδεθηκε με hdmi με νοβα.σε ορισμενα καναλια στο οανω μερος της οθονης υπαρχουν λευκες διακεκομενες γραμμες.οχι ομως σε ολα τα καναλια.τι κανω σε αυτη την περιπτωση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης τωρα που την παρατηρώ βγαζει στο πανω μερος της οθονης τις ασπρες διακεκομενες γραμμες αλλα στο αριστερο μισο οχι σε ολοκληρο το μηκος της οθονης.αυτο συμβαινει σε ορισμενα καναλια mega ert ert3 alfa epsilon.επισης τα hd καναλια τα δειχνει σουπερ ενω τα απλα τα δειχνει θαμπα.
1234[1].jpgreceived_1100801096707807[1].jpgreceived_1100801613374422[1].jpgreceived_1100803123374271[1].jpg

Φίλε μου δεν έχεις ρυθμίσει σωστά την αναλογία οθόνης. Δοκίμασε αυτό που λέει << αναλογία οθόνης >> ή κάπως έτσι, το 16:9 κτλ.
Πάντως η τηλεόραση δεν έχει πρόβλημα.

Δεν ειναι ομως περιεργο να βγαζει τις γραμμες στον αλφα και στον αντ1 οχι?
Επισης αυτο το θαμπωμα που κανει οφειλεται στις ρυθμισεις που δεν εχουν γινει σωστα.γιατι το θαμπωμα το κανει μονο στα απλα καναλια στα hd δε το κανει.
Υπαρχει καποιο καλο σεταρισμα του συγκεκριμενου μοντελου.εψαξα και δε μπορω να βρω

Δεν ειναι ομως περιεργο να βγαζει τις γραμμες στον αλφα και στον αντ1 οχι?
Επισης αυτο το θαμπωμα που κανει οφειλεται στις ρυθμισεις που δεν εχουν γινει σωστα.γιατι το θαμπωμα το κανει μονο στα απλα καναλια στα hd δε το κανει.
Υπαρχει καποιο καλο σεταρισμα του συγκεκριμενου μοντελου.εψαξα και δε μπορω να βρω
Ο ΑΝΤ1 σίγουρα, ο ALPHA νομίζω όχι, εκπέμπει σε 4:3 άρα αν δε δώσεις ρύθμιση αυτόματη ή κάπως έτσι στο φορμά εικόνας και έχει δώσει 16:9 , θα σου κάνει αυτό το φαινόμενο. Είναι σίγουρα συνδυασμός ρύθμισης.
Η θαμπάδα σε SD κανάλια είναι απόλυτα φυσιολογική, δεν είναι και << κορυφαίο >> το μοντέλο σου σε αυτό το τομέα. Με ρυθμίσεις διορθώνεται σίγουρα κάπως, αλλά μη περιμένεις θαύματα.
Το καλό σετάρισμα για να γίνει πρέπει να το κάνει κάποιος που γνωρίζει στη δική σου τηλεόραση, γιατί ότι ρυθμίσεις και να σου δώσουν ακόμα και τις καλύτερες και από ακριβώς το ίδιο μοντέλο, το πιθανότερο είναι πως στη δική σου συσκευή δεν θα έχουν την ίδια απόδοση, ίσως και να μη σου αρέσουν. Καλύτερα βρες έναν άνθρωπο ( κάποιο φίλο σου που ασχολείται με το σπορ, δε θα πλήρωνα επαγγελματία για αυτό το μοντέλο ) για να τη << φέρεται >> όσο καλύτερα μπορείτε.

Δοκίμασε την ρύθμιση με το overscan (μην με ρωτάτε πως είναι στα Ελληνικά). Η TV δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μην ανησυχείς.

alexgerow, όταν κοιτάς την οθόνη της τηλεόρασής σου απο κοντά, παρατηρείς τίποτα οριζόντιες γραμμές απο πάνω μέχρι κάτω που να αχνοφαίνονται? Γιατί εγω στην δικιά μου tv (49uh603v) έχω αυτό το πρόβλημα.. Πιο πολύ φαίνεται όταν αλλάζω κανάλια που η οθόνη μαυρίζει, ή όταν βάζω ράδιο μέσα απο τις συχνότητες της ΕΡΤ, που και εκεί η οθόνη γίνεται πάλι μαύρη..