LG >50... ποιά?

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Καλημέρα σε όλους σας...

Κάτοχος LG 50PA5500 η οποία παρουσίασε πρόβλημα και ενδέχεται να μου κάνουν αντικατάσταση με τρέχων μοντέλο...
Μιας και δεν έχω εικόνα του τί παίζει πια στην αγορά, θα ήθελα την βοήθειά σας.

Minimum 50".
Χρήση: Τηλεοπτικό πρόγραμμα και XBMC/MKVs
Αρκετές ώρες χρήσης καθημερινά.
Καθόλου gaming και αθλητικά.
Δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το smart περιεχόμενο και το 3D.
Πρέπει ομως να είναι (εννοείται φαντάζομαι) Full HD.

Μπάτζετ: Δεδομένου πως η παλαιά κόστιζε περί τα 600, θα ήθελα να κινηθούμε κάπου εκεί.
Plasma / LCD LED: Προτιμώ τις Plasma αλλά δεν είμαι αρνητικός σε LED.

Ακούω (διαβάζω) προτάσεις σας.... :music-smiley-005:

Last edited:
Ναι, αφού θα γίνει (ΑΝ γίνει) αντικατάσταση από την ίδια την LG.
Θα φαινόταν κάπως να τους ζητήσω... Samsung... :flipout:

Eλεγα μηπως την αντικατασταση στην εκανε το καταστημα που την αγορασες,ετσι θα ειχες την επιλογη να παρεις οτι ηθελες...50αρα lg σ"αυτα τα χρηματα,δυσκολα μας βαζεις...

Mια απο τις λιγες επιλογες,εως ελαχιστες επιλογες που εχεις σε plasma lg ειναι αυτη :http://www.skroutz.gr/s/3145977/LG-50PN6500.html ,τωρα για led 50αρα minimum στα 600 ευρω δεν υπαρχει δυστυχως.Η πιο φτηνη ειναι αυτη :http://www.skroutz.gr/s/3206537/LG-50LA620S.html ,η οποια κατα την γνωμη μου δεν αξιζει τα λεφτα της.Θα μπλεξεις με τα ips panel της lg και δεν θα βλεπεις μαυρο,αλλα γκρι,νομιζω θα απογοητευτεις.

Μπορούμε να κινηθούμε και λίγο πάνω από τα 600... 800 ας πούμε...
Αν υπάρχει κάτι παγματικά ποιοτικό, θα παίξουμε εκεί...

Μεταξύ των παρακάτω ας πούμε...
Ποιά έχει καλύτερη εικόνα?

Να το απλώσω λίγο μιας και βλέπω μια... δυσκοιλιότητα με την LG.
Αν είχαμε μπατζετ μέχρι τα 800, θέλαμε Full HD και minimum 50" -> τί παίρνουμε?

(Δεν ρωτάω στην τύχη. Απλώς τυγχάνει να έχω το εξής πλεονέκτημα: Αν πράγματι δεν υπάρχει καλή επιλογή σε LG τηλεόραση τη σήμερον, θα προχωρήσω σε service και πιθανή αντικατάσταση από το κατάστημα, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.
Οπότε αν σε άλλη εταιρεία έχουμε ΣΑΦΕΣ πλεονέκτημα σε ποιότητα εικόνας, παραθέστε το.)

H LG θα σου δώσει πιστωτικό στο κατάστημα που αγόρασες την τιβι.
Θα πάρεις Ο,ΤΙ θελεις με τα λεφτά αυτά.
ΟΤΙ θελεις..
Οπότε, φεύγεις ΑΝΕΤΑ μακριά της..

Μπορεί να είναι όπως το λές. Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτή τη φάση.

Απλώς θέλω να έχω ήδη στο μυαλό μου καταλήξει στο επόμενο μοντέλο TB αν τελικά πάμε σε αντικατάσταση.
Γι' αυτό και άνοιξα το νήμα αυτό.

Αν μπορείς να αλλάξεις εταιρεία, η καλύτερη περίπτωση για τη χρήση που περιγράφεις και κοντά στο budget σου είναι αυτή (ρίξε μια ματιά και στην παρουσιάση εδώ).

Αν δεν μπορέσεις να τη βρεις, σε LCD μετά θα κατευθυνόμουν σε κάποιο επώνυμο μοντέλο με πάνελ τύπου VA (Sony-Samsung κυρίως από τα φετινά μοντέλα).

Αν μείνεις σε LG, το αντίστοιχο καινούριο μοντέλο της δικιάς σου είναι αυτό που ανέφερε ο Yperion (υπάρχει και σε 60άρα).