LG 50LB650 vs LG 50LB670 vs Samsung UE48H6400

Μόνο μείον αλλά πολύ πιο βασικό από 10 ms.

VA...

h6400-dark-room-medium.jpg

IPS...

lb5800-dark-room-medium.jpg
Την διαφορά να την καταλάβουμε στο ips πανελ του ipad?

Την διαφορά να την καταλάβουμε στο ips πανελ του ipad?
Για διατύπωσε λίγο καλύτερα την ερώτησή σου, για να πάρεις απάντηση. Εγώ λυπάμαι, αλλά δε καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς.
Πάντος η διαφορά φαίνεται σε οτιδήποτε πάνελ, όσο μεγαλύτερο , τόσο πιο πολύ.

Για διατύπωσε λίγο καλύτερα την ερώτησή σου, για να πάρεις απάντηση. Εγώ λυπάμαι, αλλά δε καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς.
Πάντος η διαφορά φαίνεται σε οτιδήποτε πάνελ, όσο μεγαλύτερο , τόσο πιο πολύ.
Ενοω ότι δεν ξέρω τις συνθήκες που τραβήχτηκαν οι δυο φωτογραφίες... Τις ρυθμίσεις τους... Αυτό που βλέπουμε μπορεί να ειναι πραγματικό, μπορεί όμως και επιτυδευμενα παραπλανητικό! Να ειναι απόλυτα κατασκευασμένο για να βγάλουμε συγκεκριμένα συμπεράσματα!
Και απο τι τηλεορασεις... Μια φτηνή ips με μια ακριβή va η το αντίθετο;

Πάρτε την πιο ακριβή με IPS Panel, μαύρο 0.05 δεν θα αποκτήσει ποτέ. Η αντίθεση είναι το α και το ω για να έχεις σωστή εικόνα.

Πάρτε την πιο ακριβή με IPS Panel, μαύρο 0.05 δεν θα αποκτήσει ποτέ. Η αντίθεση είναι το α και το ω για να έχεις σωστή εικόνα.
Και να είσαι βιδωμένος στο κέντρο της οθόνης... Γιατί η εικόνα άμα πας λίγο δεξιά, τουλάχιστον Στην w8xxb μάλλον γκρι ειναι παρά μούρη... Η τηλεοραση μάλλον απευθύνεται σε ... Κύκλωπες !

Και να είσαι βιδωμένος στο κέντρο της οθόνης... Γιατί η εικόνα άμα πας λίγο δεξιά, τουλάχιστον Στην w8xxb μάλλον γκρι ειναι παρά μούρη... Η τηλεοραση μάλλον απευθύνεται σε ... Κύκλωπες !

Σε όλες τις τηλεοράσεις με va panels υπάρχει πρόβλημα με τις γωνίες θέασης. Έχεις να διαλέξεις μεταξύ μαύρου η οξφορδιανού μπλε στο κέντρο και γκρι στα πλάγια ή γκρι παντού που έχουν τα ips. Μου έδωσες ιδέα να βάλω το ipad (με τέρμα κάτω φωτεινότητα) κάτω από την πλάσμα.

σευχαριστώ πολυ Yperion. :) Μηπως βρηκες το input lag της σειρας LG LB6xx ? εχω φαει το google και τπτ..

Δυστυχώς δεν υπάρχουν review για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις (που μέσα θα είχαν και τιμές input lag) αλλά κρίνοντας απο review της χαμηλότερης σειράς (LB6300 Αμερικάνικη σειρά, όχι Ευρωπαϊκή) και της LB730 θα έλεγα κάτι ανάμεσα σε 30-40ms σε HDMI είσοδο με ονομασία PC (σε game mode έχουν λίγο υψηλότερο lag).

Για τηλεόραση VA panel σημαίνει αρκετά καλύτερη αντίθεση με λίγο μειωμένες γωνίες θέασης. Για περισσότερο παιχνίδια σαφέστατα ανώτερες ειναι οι sony λόγω του βάρους που έχουν δώσει στο input lag (σε συνδυασμό βέβαια με την καλή εικόνα τους και τις ανταγωνιστικές τιμές).

σας ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια! θα αποφυγω sony τελικα γιατι ειναι τσιμπημενες σε σχεση με τις αλλες δυο και θα σας κανω 1 τελευταια ερωτηση (μην με βαρατε :) )
βρισκω περιπου στα ιδια χρηματα Samsung 50H6470 και LG 55LB630 (αποτι διαβασα ειναι ιδια με την 650 χωρις wifi και 3D που δεν με ενδιαφερουν-αν γνωριζετε κατι παραπανω μπορειτε να συμπληρωσετε).. δεν το συζητω, ανωτερη και απο πανελ κ απο χαρακτηριστικα η sammy, ομως στα ιδια χρηματα να προτιμησω τις 5 παραπανω ιντσες της LG ή οχι? η αποσταση θεασης ειναι περιπου 2.5 μετρα. (υπενθυμιζω, ταινιες και ps4-fifa15 :) )

σας ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια! θα αποφυγω sony τελικα γιατι ειναι τσιμπημενες σε σχεση με τις αλλες δυο και θα σας κανω 1 τελευταια ερωτηση (μην με βαρατε :) )
βρισκω περιπου στα ιδια χρηματα Samsung 50H6470 και LG 55LB630 (αποτι διαβασα ειναι ιδια με την 650 χωρις wifi και 3D που δεν με ενδιαφερουν-αν γνωριζετε κατι παραπανω μπορειτε να συμπληρωσετε).. δεν το συζητω, ανωτερη και απο πανελ κ απο χαρακτηριστικα η sammy, ομως στα ιδια χρηματα να προτιμησω τις 5 παραπανω ιντσες της LG ή οχι? η αποσταση θεασης ειναι περιπου 2.5 μετρα. (υπενθυμιζω, ταινιες και ps4-fifa15 :) )
Το ερώτημα το έβαλες μόνος σου:
Καλή ποιότητα εικόνας και λιγότερες ίντσες ή χειρότερη ποιότητας εικόνας και περισσότερες ίντσες;
Είναι συχνό το ερώτημα και ο καθένας πρέπει μόνος του να κρίνει τι είναι αυτό που θέλει περισσότερο;
Πάντως το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς που γνωρίζω και είχαν αυτό το ερώτημα , αν όχι όλοι , αποφάσισαν και βρήκαν τον τρόπο να τα έχουν και τα δύο ζητούμενα, που είναι εξίσου για μένα σημαντικά.
Καλή απόφαση λοιπόν φίλε μου!

Το ερώτημα το έβαλες μόνος σου:
Καλή ποιότητα εικόνας και λιγότερες ίντσες ή χειρότερη ποιότητας εικόνας και περισσότερες ίντσες;
Είναι συχνό το ερώτημα και ο καθένας πρέπει μόνος του να κρίνει τι είναι αυτό που θέλει περισσότερο;
Πάντως το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς που γνωρίζω και είχαν αυτό το ερώτημα , αν όχι όλοι , αποφάσισαν και βρήκαν τον τρόπο να τα έχουν και τα δύο ζητούμενα, που είναι εξίσου για μένα σημαντικά.
Καλή απόφαση λοιπόν φίλε μου!

Καλημερα και σευχαριστω πολυ Leonid :) ο μονος τροπος να εχω κ τα 2 ειναι να δωσω παραπανω χρηματα το οποιο δεν μπορω να κανω..πιο κοντα στην TV δεν γινεται ναρθω γιατι θαναι καρφωμενη στον τοιχο και γω ξαπλωμενος στο κρεβατι. συμφωνα με τα γραφηματα και τις εταιρειες για την αποσταση των 2.5 μετρων κ για 1080p content επαρκει μια 65αρα αλλα ειπαμε..αυτα ειναι μονο στα χαρτια.. ξερω πως ειναι κ υποκειμενικο αλλα η 50αρα πιστευεις θα με καλυψει σενα υπνοδωματιο στα 2.5 μετρα?

Καλημερα και σευχαριστω πολυ Leonid :) ο μονος τροπος να εχω κ τα 2 ειναι να δωσω παραπανω χρηματα το οποιο δεν μπορω να κανω..πιο κοντα στην TV δεν γινεται ναρθω γιατι θαναι καρφωμενη στον τοιχο και γω ξαπλωμενος στο κρεβατι. συμφωνα με τα γραφηματα και τις εταιρειες για την αποσταση των 2.5 μετρων κ για 1080p content επαρκει μια 65αρα αλλα ειπαμε..αυτα ειναι μονο στα χαρτια.. ξερω πως ειναι κ υποκειμενικο αλλα η 50αρα πιστευεις θα με καλυψει σενα υπνοδωματιο στα 2.5 μετρα?
Κοίτα για 2,5μ και για υπνοδωμάτιο, πιστεύω πως μια 50αρα είναι μια χαρά , μη σου πω και τρεις χαρές.
Μέχρι πριν 2 με 3 χρόνια περίπου βάζαμε τη 50αρα στο σαλόνι μας και λέγαμε << οθονάρα >>. Εντάξει άλλαξαν τα δεδομένα, αλλά όπως και να το κάνουμε μια 50αρα στα 2,5μ είναι πάρα πολύ καλά, ειδικά αν είναι και για μικτή χρήση , δηλαδή και το τραγικό Digea, ε τότε παρά είναι μια χαρά.

Εχω 42αρα περιπου στην ιδια αποσταση σε υπνοδωματιο ...νομιζω οτι η 46-48 ιντσες θα ηταν ιδανικες και οι 50 λιγο υπεβολικες, αλλα αυτα ειναι γουστα και ο καθενας μας εχει παντα τα δικα του κριτηρια...

Ευχαριστω παιδια αλλα..κριμα...ειχα βρει την Samsung UE48H6410 στα 640ευρω απο hitmeister.de και πηγα να την παραγγειλω, αλλα τελικα δεν την στελνουν Κυπρο (μένω Κύπρο στην παρουσα φαση) και οι #$%@ στο λενε στο τελευταιο βημα οταν πατας στο Paypal να πληρωσεις..

ενδεικτικα εδώ Κυπρο η ίδια ακριβως TV είναι στα 1000 ευρω..

Κοίτα για 2,5μ και για υπνοδωμάτιο, πιστεύω πως μια 50αρα είναι μια χαρά , μη σου πω και τρεις χαρές.
Μέχρι πριν 2 με 3 χρόνια περίπου βάζαμε τη 50αρα στο σαλόνι μας και λέγαμε << οθονάρα >>. Εντάξει άλλαξαν τα δεδομένα, αλλά όπως και να το κάνουμε μια 50αρα στα 2,5μ είναι πάρα πολύ καλά, ειδικά αν είναι και για μικτή χρήση , δηλαδή και το τραγικό Digea, ε τότε παρά είναι μια χαρά.

Πολύ σωστό. Στα 2,5 μέτρα είναι ότι πρέπει η 50αρα. Παθών στα 2,5 μέτρα και 55άρα και είναι πολύ μεγάλη.

καλημέρα παιδια, τελικά πήγα στην sony 50W805B μιας και έπεσε η τιμή της :) ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας.