LG 50LB670V PANEL

RoCkFrEaK

New member
27 June 2014
6
Γεια σας παιδιά, Γιάννης ονομάζομαι και είμαι από Κύπρο. Θα ήθελα να ρωτησω σχετικά με αυτό το μοντέλο της LG αν ξέρει κανείς σίγουρα (κάτοχος ή μη) αν το panel της είναι IPS ή VA.

Όλα τα καταστήματα σε Ελλάδα την έχουν σαν IPS αλλά εδώ http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/lg/lb6300 λέει ότι η 50αρα της 6 σειράς
δεν έχει IPS.

Επίσης σε ολα τα sites της LG πλην του ισπανικού την έχουν σαν IPS, στο ισπανικό την έχει σαν VA.

Την τηλεόραση την έχω ήδη παραγγείλει από Eshop CY.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τι εννοείς εμπειρικά; Το λέω με σιγουριά όλα τα φετινά πανελ της LG είναι IPS.

Εμπειρίκα εννοώ έχεις το συγκεκριμένο μοντέλο το έχει κάποιος γνωστός σου, το έχεις δει κάπου; Στην Κύπρο δεν είχα τη δυνατότητα να την δω από κοντά γιατί εκτός από το eshop δεν την έχει κανείς άλλος.... Επιπλέον με βάση τα όσα βρήκα στο Internet μόνο σίγουρο δεν είναι ότι έχει IPS...

Είναι 100% σίγουρο πως έχει IPS πάνελ. Επίσης το έχω δει και από κοντά και επεξεργαστεί σε μαγαζί στην Αθήνα. Τώρα αν στη Κύπρο η LG στέλνει το μοντέλο αυτό με άλλο πάνελ τι να σου πω; Πάντως τα Αθηναϊκά είναι με IPS.
Επίσης ένας τρόπος για να σου φύγει κάθε αμφιβολία είναι να επικοινωνήσεις με LG, αντιπροσωπεία Κύπρου ή Ελλάδος, τηλεφωνικά ή με email να σου το επιβεβαιώσουν.
Καλές αγορές.

Από Eshop Gr θα έρθει οπότε :) Ευχαριστώ για την πληροφορία! IPS panel ήθελα οπότε μια χάρα ....