LG 50LF652V ή Samsung UH48H6400 ???

georgioskio

New member
14 March 2016
6
Kαλησπερα και καλως σας βρηκα!
Ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης 48-50 ίντσες και εχω καταληξει για πολλους λογους σε αυτες τις δυο...
Ενδιαφερομαι και για 3d και για να εχει καλη αναλυση και καλα χρωματα επειδη κατα 90% θα την χρησιμοποιω με συνδεση σε pc αλλα και πολλες ταινιες!
Καπου διαβασα οτι η LG εχει πραγματικα 100 hz και ισως λιγοτερα....Η samsung εχει 400 hz που την γραφουν ή οχι??
Να σας πω την αληθεια προτιμω την lg αλλα επειδη εχει εξαντληθει απο τα μεγαλα καταστηματα που βαζουν πολλες δοσεις κλεινω προς την Samsung αλλα φοβαμαι μηπως ειναι αρκετα χειροτερη!
Και κατι τελευταιο...Θελω να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους η τηλεοραση οποτε αν καποια απο αυτες δεν υποστηριζει και το γνωριζεται να μου το πειτε!
Ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα παλι!!

Έχουν και οι δύο 100 Hz. Για ταινίες όμως, ακόμα και 50 Hz panel να είχαν, δεν θα υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα. Αν το budget περιορίζεται στα 700 ευρώ, μπορείς να δεις και την Sony W755C/W756C. Επίσης, καλό είναι να τις δεις όλες από κοντά.

Kαλησπερα και καλως σας βρηκα!
Ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης 48-50 ίντσες και εχω καταληξει για πολλους λογους σε αυτες τις δυο...
Ενδιαφερομαι και για 3d και για να εχει καλη αναλυση και καλα χρωματα επειδη κατα 90% θα την χρησιμοποιω με συνδεση σε pc αλλα και πολλες ταινιες!
Καπου διαβασα οτι η LG εχει πραγματικα 100 hz και ισως λιγοτερα....Η samsung εχει 400 hz που την γραφουν ή οχι??
Να σας πω την αληθεια προτιμω την lg αλλα επειδη εχει εξαντληθει απο τα μεγαλα καταστηματα που βαζουν πολλες δοσεις κλεινω προς την Samsung αλλα φοβαμαι μηπως ειναι αρκετα χειροτερη!
Και κατι τελευταιο...Θελω να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους η τηλεοραση οποτε αν καποια απο αυτες δεν υποστηριζει και το γνωριζεται να μου το πειτε!
Ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα παλι!!

Για θέαση ταινιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού καλύτερα να προτιμήσεις μια tv με VA panel για να έχει μεγαλύτερη αντίθεση,βαθύτερο μαύρο και περισσότερη λεπτομέρεια σε σκοτεινές σκηνές.Tην 50LF652V μόνο αν τη βρεις με VA panel και όχι με IPS.

Ο αλγόριθμος MCFI (τα 100Hz) της Samsung UE48H6400 είναι καλύτερος από (τα 100Hz) της LG 50LF652V.

Η ανάλυση είναι η ίδια και στις δύο 1920x1080 ,όπως και οι δύο μπορούν να παίξουν σύμφωνα με τα πρότυπα HDTV Rec.709.

Για το 3d πρέπει να το τεστάρεις ο ίδιος σε συνθήκες φωτισμού παρόμοιες με το χώρο σου για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.

Οπως μου τα ειπατε καταληγω προς της Samsung...Το active 3d ειναι χειροτερο απο το passive οπτικα παντα???
Και μια αλλη ερωτηση...Η Samsung σε σχεση με την http://www.you.gr/eikona-ichos/tile...rasi-smart-tv-led-panasonic-50-tx-50cs630e-3d τι λεει??Απλα ειδα οτι εχει lcd η Panasonic και ειναι χειροτερο της LED...Συν του οτι δεν ξερω τι παιζει με τους υποτιτλους στην Panasonic...Γενικα κλεινω προς την Samsung!

Από τεχνολογίες, υπάρχουν LCD και OLED στην αγορά. Παλαιότερα κυκλοφορούσαν CCFL LCD, ενώ πλέον οι περισσότερες - αν όχι όλες - είναι LED LCD.

Μεταξυ των δυο που αναφερω παραπανω δηλ της Samsung UE48H6400 και της Panasonic TX-50CS630E ποια προτεινετε??
Η αποσταση θεασης ειναι στα 2 με 3 μετρα το ανωτερο και την θελω αποκλειστικα για ταινιες fhd και 3d!Και για συνδεση με pc.
Παιζει ρολο και η ποιοτητα της εικονας φυσικα!Για την Samsung εχω διαβασει πολλα και απο εδω και γενικα αλλα για την Panasonic δεν εχω βρει τιποτα!

Το active ειναι καλυτερο απο το παθητικο,εχει την διπλη αναλυση,αλλα μπορει να σε κουραζει περισσοτερο.Πας κοιτας κ τα 2 και καταληγεις,αν κ γνωμη μου δεν θα το πολυχρησιμοποιησεις.Εγω εχω δει 3 ταινιες σε 2μιση χρπνια,να καταλαβεις.

Το active ειναι καλυτερο απο το παθητικο,εχει την διπλη αναλυση,αλλα μπορει να σε κουραζει περισσοτερο.Πας κοιτας κ τα 2 και καταληγεις,αν κ γνωμη μου δεν θα το πολυχρησιμοποιησεις.Εγω εχω δει 3 ταινιες σε 2μιση χρπνια,να καταλαβεις.

Nαι καταλαβα!Και πανω που ειχα αποφασισει για πολλους λογους να παρω την panasonic βλεπω οτι δεν δινει καθολου 3d γυαλια οποτε σου αχρηστευει το 3d...ή πληρωνεις 50 ευρω το καθε γυαλι!Οποτε φτου και απο την αρχη!