LG 50LF652V vs Sony KDL-50W808C vs Panasonic TX-50CXM710

tolis-gef

New member
6 August 2010
12
Παρακαλώ την χρήσιμη βοήθειά σας στην επιλογή μου ... Θα με ξεφρακάρετε :)
Budget: 700 - 800
Απόσταση θέασης: 2-3m
Γωνία θέασης: <30[SUP]ο[/SUP]
3D: ΝΑΙ το θέλω.
SMART: ΝΑΙ θα το χρησιμοποιώ.
Ταινίες HD: NAI βλέπω.
Διαβάζοντας σχετικά ποστ κατέληξα στα 3 αυτά μοντέλα (αν σκέφτεστε κάτι άλλο να μου πρωτείνετε - δεν είμαι καθόλου σχετικός).
LG 50LF652V Sony KDL-50W808C Panasonic TX-50CXM710
Θα επιθυμούσα την συμβουλή σας, τις εντυπώσεις, τα φώτα σας, για το ποια θα συμβουλέβατε να αγοράσω, πότε είναι ο κατάληλος χρόνος της αγοράς, πως να παρακολουθώ τις τιμές - προσφορές???

Καλησπέρα, κι εγώ κάπου εκεί ψάχνω.
Σε ανάλογο ερώτημα που είχα κάνει μου είχαν προτείνει και την samsung H6400 παρότι είναι πλέον μοντέλο 2-ετίας, κι αν δεις έχει καλά σχόλια:
https://www.skroutz.gr/s/4639729/Samsung-UE50H6400.html
Στο budget που αναφέρεις είναι και η 55" LG του μοντέλου που αναφέρεις που για την απόσταση που την θέλεις θα σου έλεγαν οι πιο ειδικοί από μένα ότι θα έπρεπε να την προτιμήσεις(όχι ειδικά την LG, γενικά τις 55") σε σχέση με το 50" αδελφάκι της!
https://www.skroutz.gr/s/6633572/LG-55LF652V.html?from=autocomplete&keyphrase=55lf652v

Σχετικά με το πως να παρακολουθείς τις τιμές - προσφορές, ανοίγεις ένα κωδικό στο skroutz.gr ή σε κάποιο παρεμφερές site (bestprice.gr, κλπ.) ψάχνεις τις τηλεοράσεις που θέλεις μέσα στο site, τις βάζεις στα αγαπημένα σου και τσεκάρεις να ενημερώνεσαι για τις αλλαγές στις τιμές. Οπότε κάθε φορά που θα συνδέεσαι θα σε ειδοποιεί αν κάποιο από τα μοντέλα που έχεις μαρκάρει έχει αλλάξει τιμή.
Εναλλακτικά, μπορείς να γραφτείς στα newsletters ηλεκτρονικών μαγαζιών και να σε βομβαρδίζουν με ενημερωτικά emails.

Για την H6400 το 2ετια με αποτρέπει ... υπάρχουν βέβαια και οι ενημερώσεις ... αλλά με τα ίδια περίπου λεφτά πέρνεις λιγότερο από χρόνο.
Για 55" με περιορίζει ο χώρος ... Θα τα καταφέρω όμως να τη "στρημώξω" αν γίνει καμιά καλή έκπτωση :)
Μόλις έχω κάνει log-on σε σκρούτζ :)
Ευχαριστώ γι τις απαντίσεις σας.
Μέχρι πότε είναι οι εκπτώσεις ??? Να περιμένω λίγο ? τι πρωτείνετε ???

Για την H6400 το 2ετια με αποτρέπει ... υπάρχουν βέβαια και οι ενημερώσεις ... αλλά με τα ίδια περίπου λεφτά πέρνεις λιγότερο από χρόνο.
Για 55" με περιορίζει ο χώρος ... Θα τα καταφέρω όμως να τη "στρημώξω" αν γίνει καμιά καλή έκπτωση :)
Μόλις έχω κάνει log-on σε σκρούτζ :)
Ευχαριστώ γι τις απαντίσεις σας.
Μέχρι πότε είναι οι εκπτώσεις ??? Να περιμένω λίγο ? τι πρωτείνετε ???

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Πάντως, αν η sony 756 είχε 3d μάλλον θα την χτύπαγα παρότι είναι λίγο πιο παλιά από την σειρά 8χ

Παράγγειλα τελικά την LG 50LF652V μια πολύ καλή προσφορά που τρέχει σήμερα από ΜΜ, Κοτσό (549Ε με 24 άτοκες) και Πλ.
Αναμένω σε 1-2 μέρες να μου την στείλουνε ;)
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Παράγγειλα τελικά την LG 50LF652V μια πολύ καλή προσφορά που τρέχει σήμερα από ΜΜ, Κοτσό (549Ε με 24 άτοκες) και Πλ.
Αναμένω σε 1-2 μέρες να μου την στείλουνε ;)
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Καλορίζικη :), αν βρεις χρόνο γράψε μας τις εντυπώσεις σου και λύσε μου την απορία μου σχετικά με το μαύρο της σε χαμηλό φωτισμό.

Καλορίζικη :), αν βρεις χρόνο γράψε μας τις εντυπώσεις σου και λύσε μου την απορία μου σχετικά με το μαύρο της σε χαμηλό φωτισμό.

OK :) Όπως με πληροφώρησαν 3/3 θα την παραλάβω ... Σ/Κ μοντάρισμα και δοκιμές :)

Από που την πήρες ???
Μιλάω για την LG 50LF652V. Από το Media-Markt τη πήρα στα 549,00 .
Επίσης η τηλεόραση έχει από ότι είδα πίσω και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη γιατί
έχει βύσμα υποδοχής από δορυφορική κεραία δίπλα από το καλώδιο κεραίας της επίγειας.

Μιλάω για την LG 50LF652V. Από το Media-Markt τη πήρα στα 549,00 .
Επίσης η τηλεόραση έχει από ότι είδα πίσω και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη γιατί
έχει βύσμα υποδοχής από δορυφορική κεραία δίπλα από το καλώδιο κεραίας της επίγειας.

Για αυτή λέω και εγώ...
Ναι, έχει ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη ;)
καλορίζικη !!! Καλές θεάσεις !
Να μας γράψεις και πρώτες εντυπώσεις :)