LG 50PC55 IMAGE RETAINING ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ??

jim_liv

New member
22 April 2008
2
Γεια σας και σας παρακαλω αν δει καποιος κατοχος lg 50pc55 το post να μου απαντησει εαν αντιμετωπιζει πρόβλημα με ghost images στην περιοχη των υποτίτλων ιδιαιτερα οταν αυτή είναι μαυρη και φαινεται εντονα και είναι πολύ εκνευριστικό..επισης το ίδιο πρόβλημα παρούσιάζεται και με το μενού το οποίο εάν το αφήσω στην οθόνη για 30"-60" τοτε αφήνει στάμπα και αυτο στην οθόνη...ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας..

Πόσες ώρες έχει γράψει η τηλεόραση, της έκανες στρώσιμο;
95 ωρες απο το κρυφο μενού και οι 50 τουλαχιστον είναι με το ειδικό dvd με τις χρωματικες εναλλαγες.image retaining αφηνει ακομη και το no signal που εμφανιζεται στην μαυρη οθονη πολυ εντονα όμως..

Last edited:
Συνέχισε με το ειδικό DVD και δες τι γίνεται μετά τις 200 ώρες.

Παρακαλω να σβησουμε το thread για να μην μας πιασει παλι στο στομα του αυτος ο αντιπαθητικος vasdar.:flipout:-bye-

άστη να παίξει και άλλες ώρες μέχρι να στρώσει το πανελ της και ο φώσφορος...

Εγω συνιστω υπομονη. Απαγορευονται μαυρες μπαρες , υποτιτλοι και εικονιδια απο τηλεοπτικα καναλια μεχρι νεωτερας.

Μετα τις πρωτες Α00 ωρες (οπου Α αριθμος μεταξυ 2 και 10) πιστευω οτι θα στρωσουν τα πραγματα.

έχω την ίδια σε 42" μετά τις 300 ώρες θα αρχίσει και θα γίνεται πιο αναιπέσθητο και όσο θα γράφει ώρες όλο και καλύτερα, και επίσης πήγαινε στο μενού--->επιλογές-----> και θα δεις κάπου να λέει μέθοδος ISM αν είναι στο κανονική βάλτο στο μετακίνηση.

Ρε παιδια τοσο αγχος με τις plasma γιατι?

Δηλαδη αν καποιος δεν στρωσει για καμια 200 ωρες και κανει οτι γουσταρει παει την εκανε κανονικα την πατατα του. Παει η TV?

Γιατι δεν παιρνεται μια LCD να ησηχασετε? Μπορει να ειναι λιγο ποιο πισω στο SD αλλα σε αποζημιωνει με το παραπανω σε HD.
Μπορεις να παιξεις και κανενα παιχνιδακι χωρις να ρισκαρεις να εχεις μονιμες σταμπες.
Και απο μαυρο ειναι αρκετα κοντα οι 2 τεχνολογιες πλεον.

Ρε παιδια τοσο αγχος με τις plasma γιατι?

Δηλαδη αν καποιος δεν στρωσει για καμια 200 ωρες και κανει οτι γουσταρει παει την εκανε κανονικα την πατατα του. Παει η TV?

Γιατι δεν παιρνεται μια LCD να ησηχασετε? Μπορει να ειναι λιγο ποιο πισω στο SD αλλα σε αποζημιωνει με το παραπανω σε HD.
Μπορεις να παιξεις και κανενα παιχνιδακι χωρις να ρισκαρεις να εχεις μονιμες σταμπες.
Και απο μαυρο ειναι αρκετα κοντα οι 2 τεχνολογιες πλεον.

Μην γενικεύεις φίλτατε.

ΔΕΝ είναι όλες οι Plasma έτσι. Η συγκεκριμένη είναι.
Αντιθέτως για να δεις εικόνα της προκοπής σε LCD πρέπει να περάσεις το 2χίλιαρο για πλάκα. (πάντα για 40-42 ίντσες)

Για παράδειγμα, τα τελευταία panels της Panasonic, ούτε στρώσιμο θέλουν, ούτε image retention έχουν
ΚΑΙ μπορούν να τις ''χτυπήσουν'' στην εικόνα μόνο κορυφαίες LCD υλοποιήσεις.

Καρατσεκαρισμένα.

Δηλαδη εγω που θελω να βλεπω ταινιουλες απο το PC μου, να σερφαρω καμια φορα και να παιζω παιχνιδακια με τις Panasonic δεν θα εχω προβλημα?

Αν ειναι ετσι παω για μια full HD Panasonic αφου υπερτερει σε ολα απο τις LCD.

Δηλαδη εγω που θελω να βλεπω ταινιουλες απο το PC μου, να σερφαρω καμια φορα και να παιζω παιχνιδακια με τις Panasonic δεν θα εχω προβλημα?

Το έχω τσεκάρει σε ''ΑΣΤΡΩΤΗ'' PX80 ξεχνώντας την βράδυα ολόκληρα με μενού DVD.
Τίποτε απολύτως.
Άσε που βλέπω 4:3 ...3-4 ώρες προσπαθωντας να δω το image retention...και το ρημάδι δεν λέει να φανεί. :-P

Για χρήση με PC πιθανότατα πας για PZ λόγω της χαμηλής ανάλυσης με PC της PX.

Το έχω τσεκάρει σε ''ΑΣΤΡΩΤΗ'' PX80 ξεχνώντας την βράδυα ολόκληρα με μενού DVD.
Τίποτε απολύτως.
Άσε που βλέπω 4:3 ...3-4 ώρες προσπαθωντας να δω το image retention...και το ρημάδι δεν λέει να φανεί. :-P

Για χρήση με PC πιθανότατα πας για PZ λόγω της χαμηλής ανάλυσης με PC της PX.

υπομονη..ποτε δεν ξερεις ποτε θα φανει:flipout:

-bye-με γεια η καινουρια σου πλασμα
αν και οταν κατσει η στραβη ελπιζω να τους βρεις ολους οσους σε επεισαν καπου εδω γυρω,μπορει να σε βοηθησουν να λυσετε τα προβληματακια-bye-

-bye-με γεια η καινουρια σου πλασμα
αν και οταν κατσει η στραβη ελπιζω να τους βρεις ολους οσους σε επεισαν καπου εδω γυρω,μπορει να σε βοηθησουν να λυσετε τα προβληματακια-bye-

ελα μου ντε αφτο σκεφτομαι και εγω.