LG 50PC55 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PC55

κοιτα δυστυχως δεν εχω LG για να σε βοηθησω, αλλα το εψαξα λιγο και το μονο που εβγαλα ακρη ειναι οτι 100% δειχνει panel on time. Ψαξε το μενου σε κανενα υπομενου .....
Μηπως εχει 2 service menu? (διοτι καπου διαβασα για service menu1 & service menu2) ... δοκιμασε και με αλλους συνδυασμους για service menu ....

Re: LG 50PC55

Λοιπόν συνεννοήθηκα με το τοπικό service της LG και απο βδομάδα θα έρθουν να μου πουν τις ώρες μεσα απο το service menu....:music-smiley-005::music-smiley-005:

λοιπον, μου ηρθε κι εμενα η tv, επαιξα λιγο, καλουτσικη φαινεται - ακομα και με "χαμηλες" ρυθμισεις. ειδικα το izak σε component ειναι πολυ καλο, με μινιμαλ πιξελαϊζέισον, αν και στα 720p δειχνει (στο ματι..) καλυτερα απ'οτι στα 1080i. δεν εχω καταφερει ακομα να μπω στο service μενου, ακομα και αν πατω ταυτοχρονα τα κουμπια "menu" στο πανελ και στο τηλεκοντρολ.

ρε να παρει, δεν καταφερνω να μου το βγαλει αυτο το αναθεματισμενο το service menu... εχω δοκιμασει καθε συνδυασμο ταυτοχρονου (και μη..) πατηματος των κουμπιων menu, αλλα τιποτα... any help?

φιλε nemesi οταν σουρθουν απο την lg παρε λιγο ματι να δεις τι φτιανουν..

p.s. Ο κυριος Καστρουνης (ή κάποιος αλλος..) έχει καποια suggestions για ρυθμισεις?

ρε να παρει, δεν καταφερνω να μου το βγαλει αυτο το αναθεματισμενο το service menu... εχω δοκιμασει καθε συνδυασμο ταυτοχρονου (και μη..) πατηματος των κουμπιων menu, αλλα τιποτα... any help?

φιλε nemesi οταν σουρθουν απο την lg παρε λιγο ματι να δεις τι φτιανουν..

Αφου τα κρατας πατημένα κάποια στιγμή το menu θα φύγει απο την οθόνη, εκείνη ακριβως τη στιγμή θα πρέπει να αφήσεις τα κουμπιά...

Φυσικά και θα πάρω ματι τι παίζει, αρκεί να έρθουν...:(
Περιμένω πως και πως...

μαλλον παραειμαι χαζος.. δε μου βγαινει με τιποτα το μενου..
τεσπα, οταν ερθουν απ την lg και μαθεις τιποτα, ριξε μια ενημερωση.

παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο την tv.

μαλλον παραειμαι χαζος.. δε μου βγαινει με τιποτα το μενου..
τεσπα, οταν ερθουν απ την lg και μαθεις τιποτα, ριξε μια ενημερωση.

παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο την tv.

Γιατί ρε γαμώτο δεν στο βγάζει??Το τηλεκοντρόλ το έχεις συνέχεια στραμμένο στο "μάτι"??

Επικοινώνησα ξανά με το τοπικό service και μου είπαν ότι θα έρθουν αύριο...

'Ιδωμεν...

τι να πω, δεν ξερω...
παταω πρωτα του remote και μετα απο δεκατα του δευτετερολεπτου του panel. εμφανιζεται το "κανονικο" menu, το οποιο μενει στην οθονη για 10 περιπου δευτερολεπτα, και μετα εξαφανιζεται. τοτε αφηνω και τα δυο κουμπια (και του remote δηλαδη, και του Panel) και μου ξαναεμφανιζεται το ιδιο αρχικο "κανονικο" μενου. δοκιμασα διαφορους συνδυασμους ταυτοχρονου πατηματος και αφηματος των κουμπιων, αλλα φευ...

@radiopep....Πες μας αν θες τη γνώμη σου για την TV και αν κατάφερες να δείς το service menu......

Μόλις σήμερα παρέλαβα κι εγώ αυτό το PLASMA 50pc55 ....................καλουτσικη φαινεται....:twoguns:

τι να πω, δεν ξερω...
παταω πρωτα του remote και μετα απο δεκατα του δευτετερολεπτου του panel. εμφανιζεται το "κανονικο" menu, το οποιο μενει στην οθονη για 10 περιπου δευτερολεπτα, και μετα εξαφανιζεται. τοτε αφηνω και τα δυο κουμπια (και του remote δηλαδη, και του Panel) και μου ξαναεμφανιζεται το ιδιο αρχικο "κανονικο" μενου. δοκιμασα διαφορους συνδυασμους ταυτοχρονου πατηματος και αφηματος των κουμπιων, αλλα φευ...

Γειά σας και απο μένα, φίλοι μου,αρκετά καθυστερημένα!

Δεν ξέρω αν τα κατάφερες radiopep να μπείς στο "κρυφό" μενού με το συνηθισμένο τρόπο για τις LG ( έχω το συγγενικό 32LC55 μοντέλο ). Στη δική μου περίπτωση δε δουλεύει! Υπάρχει όμως ένας αλάνθαστος τρόπος με τη βοήθεια των τηλεχειριστηρίων OFA ( OneForAll ). Έχω τον τύπο RC-7740 ( ένα εικοσαρικάκι αγορά ) και ο χειρισμός της τηλεόρασης αντιστοιχεί στον κωδικό 0178 ( έχουμε το ίδιο τηλεκοντρόλ ). Η είσοδος στο service menu γίνεται με την πληκτρολόγηση Magic,0,0,0,1,8 η πλοήγηση με τα βελάκια κλπ. Στο μενού αυτό υπάρχει επιλογή Power -Off history, που πιθανά είναι αυτό που ζητάς, δεν το 'χω ψάξει! Η χρωματική παλέττα βρίσκεται στον κωδικό Magic,0,0,0,1,9 ενώ προσοχή στον κωδικό Magic,0,0,0,1,5 η τηλεόραση κάνει reset και χάνεις όχι μόνο τα κανάλια, αλλά και όλες τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου, που έχεις κάνει!
Το OFA το χρησιμοποιώ σε καθημερινή χρήση, αφού μπορείς και χειρίζεσαι απ' αυτό 4 συσκευές εκτός των άλλων και γιά προστασία των κανονικών τηλεχειριστηρίων από πτώσεις κλπ.

εχω μπει και γω στο κρυφο μενου της 42
14 ωρες.νομιζω ειναι οκ

μιλησα σημερα με την lg σχετικα με το IR.μου ειπαν πως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση με το συγκεκριμενο μοντελο.ειπαν οτι μονο calibration χρειαζεται.
θα περασουν αυριο να την παραλαβουν για calibration.
Για το buzzing τωρα.Διαβασα στο avforum πως καποιος χαλαρωσε μια βιδα και κανενας ηχος μετα.εχει καιπιοισ κατι υποψην?

ηρθαν σημερα οι τεχνικοι απο LG.μολις ειδανε το IR μου ειπανε πως ειναι προβληματικο το πλασμα και το πηρανε για ανταλλαγη.
Οπως ειπανε το συγκεκριμενο μοντελο δεν πρεπει να εχει καθολου ΙR

Τι εννοεις λεγοντας IR ????

Με μπερδεψες....

Τέλος επειδη δεν μπορω να βρω τισ ωρες στη δικη μου...Πες μου σε ποιο υπο-μενου το βρηκες εσυ?

Last edited: