Γειά σας και απο μένα..εχω μπει και γω στο κρυφο μενου της 50pc55 ...αλλα πού μπορώ να δω τις ώρες?:rifle: Αγορασα απο LG CYPRUS ...50pc55.... 1380 EURO ...
Γειά σας και απο μένα..εχω μπει και γω στο κρυφο μενου της 50pc55 ...αλλα πού μπορώ να δω τις ώρες?:rifle: Αγορασα απο LG CYPRUS ...50pc55.... 1380 EURO ...
ΡΙξε μια ματια στο θεμα "μενου" που ειναι στην κορυφη της σελιδας. Εκει πρεπει να ειναι γραμμενος ο τροπος που μπαινεις στο μενου της LG και πρεπει να ειναι ο ιδιος για ολα τα μοντελα της εταιριας.
Επειδή κανένας δεν απάντησε ακόμη στο ερώτημα "Σε ποιο υπο-μενού βρίσκονται οι ώρες λειτουργίας" και επειδή ο συμ-φορουμίτης gorica μου το είπε σε πμ όπου και των ρώτησα:
Είναι δίπλα απο την ένδειξη UTT...Στην περίπτωσή μου UTT : 4 ώρες
Και στο Avforums εχει αναφερθει αρκετα το προβλημα με το image retention το οποιο βασανιζει αρκετα ολες τις LG plasma.Απο οτι λενε καποιοι χρηστες ομως μετα τις 200 ωρες που στρωνει η τηλεοραση το φαινομενο γινεται πλεον ανεπαισθητο.