LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Απο Δευτέρα 30/6, θα ειμαι και εγω κάτοχος της 50PG6000, σε αντικατάσταση της τίμιας -πλην... μικρής πλέον- 42C96 (πως μικραίνουν έτσι, σε 7 μήνες, βρε παιδί μου????)

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Και μικραίνουν και ασχημένουν...ένα παράξενο πράγμα...

Την πρότεινα σε φίλο που σκέφτεται να αγοράσει 50" σε χαμηλή τιμή. Ελπίζω σε καμιά 15αριά μέρες που θα κάνει την κίνηση να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστα νέα (φτου φτου :adore:)

Τι δυσάρεστα νέα να έχουμε βρε Πάνο ?

Το πετρέλαιο θα ανέβει κι άλλο, η θερμοκρασία το ίδιο, θα πιάσουν καμιά 50ρια φωτιές τις επόμενες δύο εβδομάδες και το χειρότερο μπορεί να πάρει η Γερμανία το ευρωπαϊκό :D

H 50PG6000 πάντως θα παραμείνει σούπερ αγορά για τα λεφτά που ζητάει και αυτά που προσφέρει:ernaehrung004:

Last edited:

έχετε προσέξει πόσο πολύ θερμαίνεται από μπροστά; περνάω συχνά από μπροστά της, και επειδή στρώνει για μεγάλο διάστημα της ημέρας, μοιάζει να παίρνει φωτιά...

Είπαμε βρε παιδιά είμαστε αναποφάσιστοι όχι όμως να είμαστε και μπερδεμένοι, καταλήξτε επιτέλους
όμορφη είναι?
Άσκημη είναι?
Θα ζεσταίνει τα κάστανα το χειμώνα?
εμπρός πρόβλημα?
Πίσω πρόβλημα?
κάντε μια ολομέλεια και αποφασίστε για μας τους αναποφάσιστους
μα κυρίως άσχετους.
Underdog που είσαι βοήθα την κατάσταση τώρα που το αποφάσισα
το ρευστό περιμένω μην αρχίσω πάλι το ψάξιμο από την αρχή.

Πάρτην φίλε μου...μην το βασανίζεις...μια χαρά είναι

Κοίτα.
Ή παίρνεις αυτήν, ή σκας διπλά λεφτά όπως το βλέπω εγώ.

Δηλαδή σε αυτήν την χρηματική κατηγορία αποτελεί για μένα μονόδρομο λόγω εξαιρετικού value for money. Μεγάλη και όμορφη εικόνα με τόσες δυνατότητες με τα λεφτά μιάς 40άρας LCD με παρόμοια απόδοση.

Αν μπορούσα για παραπάνω, η Pioneer παραμένει η καλύτερη τηλεόραση του κόσμου.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

έχετε προσέξει πόσο πολύ θερμαίνεται από μπροστά; περνάω συχνά από μπροστά της, και επειδή στρώνει για μεγάλο διάστημα της ημέρας, μοιάζει να παίρνει φωτιά...

Αυτο ειναι χαρακτηριστικο ολων των πλασμα.

Εχω προσεξει και σε αλλες plasma LG οτι θερμαινεται το πανω μερος και οχι το κατω τοσο πολυ.

Παντως η θερμοτητα δεν ειναι σε ανησυχητικα επιπεδα.

Θα σου ελεγα παντως ειδικα τωρα που κανει τοση ζεστη καθε δυο ωρες να την κλεινεις για καμια ωρα ωστε να μην υπερθερμαινεται.

Το περίεργο είναι οτί η τηλεόραση δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου από πίσω αλλά από μπροστά την βγάζει την ζεστούλα της... :p
Πολλά τα ηλεκτρόδια βρε παιδί μου... :D

Πάντως μπορώ να επιβεβαιώσω οτί στο στρώσιμο εξπρές που έφαγε η δικιά μου από την πρώτη μέρα, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ακόμα και χωρίς ανοικτό κλιματισμό.

Αν μπορούσα για παραπάνω, η Pioneer παραμένει η καλύτερη τηλεόραση του κόσμου.
Αν ξεπεράσεις το γεγονός οτί με τα λεφτά της pioneer στήνεις σπέσιαλ πανάκι και σου μένουν και ρέστα, τότε ναι μπορώ να πω και εγώ οτί μετά την γνωριμία με την 50PG6000 αυτήν θα έπερνα...

Last edited:

παρακαλώ μπορεί να μου πει κάποιος πως βλέπω στο κρυφό μενού τις ώρες που έχει παίξει η τιβί μου ...
πατάω συγχρόνως μενου στο κοντόλ και την τιβί μου βγάζει μιά λίστα...μετά τι κάνω???
θέλω περιγραφή βήμα βήμα...μην κάνω καμιά πατάτα...

Δεν κάνεις τίποτα. Οι ώρες βρίσκονται δίπλα στην ένδειξη UTT προς τα πάνω. Τις βλέπεις, κλείνεις την τβ και την ξανανοίγεις.

σ' ευχαριστώ φίλε μου underdog...
δηλ το πλάσμα έχει γράψει 196 ώρες...
συναχίζω το στρώσιμο...η φθάνει πιά...

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

σ' ευχαριστώ φίλε μου underdog...
δηλ το πλάσμα έχει γράψει 196 ώρες...
συναχίζω το στρώσιμο...η φθάνει πιά...

200 ωρες ειναι αρκετές

εχεις ακομα 3,7 ώρες.

ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΡΡΕΕΕΕΕΕ.........

imgp0155rl4.jpg

Από το DVD του Πρωτάρη της Ελευθεροτυπίας.