LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Απο που προκυπτει το 0.2 για την KURO φιλε Νικο;Για να εχει contrast 3.000 η 4.000 η KURO με φωτεινοτητα 80 nits θελει μαυρο 0.02

Κάπου είχα διαβάσει τιμές nits , 0.2 για την Kuro , 0.5 για px70 , 0.4 για PX80 ( δεν θυμάμαι άλλα ) οπότε μου κάνει εντύπωση που θάβεις μία τηλεόραση από το περιοδικό που έχει ένα μέτρο αντικειμενικότητας αλλά όχι τόσο βαρύ στην γνώμη μου ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Κάπου είχα διαβάσει τιμές nits , 0.2 για την Kuro , 0.5 για px70 , 0.4 για PX80 ( δεν θυμάμαι άλλα ) οπότε μου κάνει εντύπωση που θάβεις μία τηλεόραση από το περιοδικό που έχει ένα μέτρο αντικειμενικότητας αλλά όχι τόσο βαρύ στην γνώμη μου ...

Ξέχασες ένα μηδενικό Νίκο οι τιμές είναι 0.0x, πλέον υπάρχουν και αρκετές LCD κάτω από το 0.2

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Το HI-TECH Απριλιου εχει test οχι και πολυ ενθαρυντικο. Μετριο μαυρο [0.2 νομιζω προκυπτει απο το contrast ] και image retention μεταξυ αλλων.Δηλαδη καμμια σχεση με Kuro.

Τωρα ανεφερες μια πολυ αξιοπιστη πηγη....:BDGBGDB55:

Για το μαύρο τα γράφω στο πρώτο ποστ, θα την εξετάσω καλύτερα στο σπίτι.
Image retention απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Καλωρίζικη φίλε underdog και καλές θεάσεις :ernaehrung004:

Πολύ σημαντικό ότι δεν βλέπεις image retention, αν και έπρεπε να είναι απολύτως φυσιολογικό για ολες τις plasma (άλλο κεφάλαιο αυτό).
Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις και καμιά φωτογραφία -bye-

Βρε παιδια αναφερω καποιες μετρησεις και την πηγη.Δεν εχω προσωπικη γνωμη ουτε και λογο να κακολογησω την συγκεκριμενη τηλ.Καταλαβαινω και τις ενστασεις σας,ομως καλλιτερη απαντηση θα ηταν καποιες αλλες μετρησεις εγκυροτερες ισως που στο κατω κατω ειναι μονο μια παραμετρος για καποια τηλ.

To μαυρο ρε παιδια εξαρταται απο τις ρυθμισεις. Φωτεινοτητα , αντιθεση κτλ.

Απο οτι ξερω το Hi Tech δοκιμαζει τις τηλεορασεις "οut of the box" δηλαδη με τις εργοστασιακες ρυθμισεις.

Προφανως δεν εχουν τις απαραιτητες γνωσεις ωστε να καλιμπραρουν μια τηλεοραση...:BDGBGDB55:

Οποτε μην σας κανει εντυπωση που συνηθως λενε π@π@ριες.

Μα κι εγώ δεν έγραψα διθυράμβους για το μαύρο... και αν δεν τη δω σε σκοτεινό περιβάλλον (μιας και οι πλάσμα επηρεάζονται πιστεύω πολύ περισσότερο από τις LCD από τον περιβάλλοντα φωτισμό) δεν εκφέρω καμία κρίση.
Για όλα τα υπόλοιπα όμως πραγματικά μου φάνηκε εξαιρετική και συνολικά ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη πλάσμα έχω δει.

To μαυρο ρε παιδια εξαρταται απο τις ρυθμισεις. Φωτεινοτητα , αντιθεση κτλ.

Απο οτι ξερω το Hi Tech δοκιμαζει τις τηλεορασεις "οut of the box" δηλαδη με τις εργοστασιακες ρυθμισεις.

Προφανως δεν εχουν τις απαραιτητες γνωσεις ωστε να καλιμπραρουν μια τηλεοραση...:BDGBGDB55:

Οποτε μην σας κανει εντυπωση που συνηθως λενε π@π@ριες.

και το πανελ βεβαιως-βεβαιως.....!!!-bye--bye-

εαν στο απολυτο σκοταδι ,το μαυρο πλαισιο της τηλεορασης σου, γινει ενα με το πανελ σου, τοτε μιλαμε για το απολυτο μαυρο...

Last edited:

Καλες Θεασεις πολυ καλη επιλογη...

Υγ - Αμαν ρε παιδια μολις παρει ενας ανθρωπος κατι καινουριο να πεσουμε να βρουμε ελλατωματα!!!

Υγ2 - Τα ιδια μου λεγανε και μενα για την F86 , μην ακους κανεναν , σημασια εχει οτι εισαι ευχαρηστημενος απο την αγορα σου..Στην τελικη εσυ εδωσες τα λεφτα σου και την χαιρεσαι!!!

Υγ - Αμαν ρε παιδια μολις παρει ενας ανθρωπος κατι καινουριο να πεσουμε να βρουμε ελλατωματα!!!

Οτι και να λεει το Χαι Τεκ πολυ απλα δεν μετραει.

Εχουν γραψει απιστευτες ανακριβειες στο παρελθον.

Οτι και να λεει το Χαι Τεκ πολυ απλα δεν μετραει.

Εχουν γραψει απιστευτες ανακριβειες στο παρελθον.

Πολυ σωστο φιλε μου!!!-bye-:grinning-smiley-043

Αν και το θεμα δεν ειναι το Χαι Τεκ..ειμαστε εμεις...εμεις αναμεταδιδουμε αυτες τις ανακριβειες και δεν αφηνουμε τον αλλο να χαρει...

Μην ανησυχείς φίλε bmw, έκανα την επιλογή μου μετά από σκέψη και με προσωπική εξέταση, γνωρίζοντας άλλωστε πως με ενδιέφερε και το value for money και όχι η απόλυτα τέλεια τηλεόραση (που μάλλον δεν υπάρχει κιόλας).

Οπότε χαίρομαι ανεξαρτήτως κριτικής που είναι άλλωστε ευπρόσδεκτη και πιστεύω καλόπιστη!

Nα προσθέσω κάτι που ξέχασα, η τηλεόραση είναι εντελώς αθόρυβη και κατά 99% έχει ψύκτρες και όχι ανεμιστήρες. :SFGSFGSF:

Έχει έρθει και η πιο προσιτή 50PG3000 με τιμή στα 1300 . Δεν είμαι σίγουρος για τις διαφορές με την 6000. Νομίζω πως χρησιμοποιεί το απλό XD Engine που έχουν και τα προηγούμενα μοντέλα.

Εχω ηδη ψηφισει στο HDTVtest να δοκιμασουν την 50PG6000.

Εγώ ψήφισα την Toshiba ZF -bye-

Πολυ σωστο φιλε μου!!!-bye-:grinning-smiley-043

Αν και το θεμα δεν ειναι το Χαι Τεκ..ειμαστε εμεις...εμεις αναμεταδιδουμε αυτες τις ανακριβειες και δεν αφηνουμε τον αλλο να χαρει... Χαλαρωστε λιγο βρε παιδια.Κανετε σαν να σας εθιξα την γκομενα[τηλεοραση] που οι περισσοτεροι των θιγομενων δεν την εχετε ουτε θα την αποκτησετε ποτε.Μοναδικο ερωτημα και αναμενω απαντηση με στοιχεια, αν το μαυρο της 6000 ειναι εφαμιλλο των kuro.Στο φιναλε και οι τηλεορασεις και οι γκομενες [sorry για το σεξιστικο] εχουν και αλλες χαρες εκτος απο το μαυρο