LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Το μαυρο στην PG6000 δεν χρειαζεται να ειναι σαν αυτο των Κuro , αρκει ομως να το πλησιαζει.

Συμφωνω παντως οτι δεν μετραει μονο το μαυρο αλλα βλεπω οτι και η LCD 32LB75 που εχει την νεα εκδοση του XD Engine πηρε πολυ καλες κριτικες...

Standard-def performance has made the greatest strides, since SD sources were previously very noisy, presumably due to deficiencies in the XD Engine image processing system. LG's standard-definition images have also suffered from colour toning issues and larger increases in motion blur, compared to HD images, than we'd like.

The good news is that all these problems are hugely reduced by the 32LB75. Noise levels, for instance, are far less troubling, even when watching notoriously blocky fare like the BBC's digital channels.

The advance is made all the more impressive by the fact that standard-definition pictures now look sharper and more detailed than they've tended to before.

Mε λιγα λογια η LG πλεον φαινεται να πλησιαζει ισως και ξεπερνα αλλους κατασκευαστες οπως η Panasonic και Samsung και στην εικονα.

Βεβαια δεν εγινε και Pioneer αλλα με την τιμη αυτη ας μην εχουμε και υπερβολικες απαιτησεις.

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Περιμένω τις γενικές εντυπώσεις σου, όσο την απολαμβάνεις στο σπίτι σου και ιδιαίτερα για το μαύρο. Με αυτά που διαβάζω μάλλον θα αλλαξοπιστήσω

ΚΑΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ!!!

με όλα τα παραπάνω να πω ό,τι μπαίνει σοβαρά και στις δικές μου υποψηφιότητες, ανταγωνιζόμενη την ΡΧ85...
(για ένα συγκριτικό τους εδώ και τώρα θα θυσίαζα και τον μεσημεριανό περίπατο μετά πάστας μόκα...)

με όλα τα παραπάνω να πω ό,τι μπαίνει σοβαρά και στις δικές μου υποψηφιότητες, ανταγωνιζόμενη την ΡΧ85...
(για ένα συγκριτικό τους εδώ και τώρα θα θυσίαζα και τον μεσημεριανό περίπατο μετά πάστας μόκα...)

PZ85 ή PX80 ? Εκτός κι αν έχεις παραγγείλει κάνα custom-made μοντελάκι -bye-

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

με όλα τα παραπάνω να πω ό,τι μπαίνει σοβαρά και στις δικές μου υποψηφιότητες, ανταγωνιζόμενη την ΡZ85...

+1

α σόρρυ , ΡΖ85 εννοούσα εκείνη τη στιγμή...αλλά μόλις είδα ότι η PG6000 είναι ΗDready οπότε πρέπει να την συγκρίνουμε με την ΡΧ80...
αλλά δυστυχώς προτιμώ 46'' και FULL HD...
πάντως την σκέφτομαι , το πιστοποιητικό THX για εικόνα δεν είναι λίγο πράγμα, ούτε ο ήχος Μαρκ L. μέσω από το ηχοπερατό πάνελ (αόρατα ηχεία)

Last edited:

α σόρρυ , ΡΖ85 εννοούσα εκείνη τη στιγμή...αλλά μόλις είδα ότι η PG6000 είναι ΗDready οπότε πρέπει να την συγκρίνουμε με την ΡΧ80...
αλλά δυστυχώς προτιμώ 46'' και FULL HD...
πάντως την σκέφτομαι , το πιστοποιητικό THX για εικόνα δεν είναι λίγο πράγμα, ούτε ο ήχος Μαρκ L. μέσω από το ηχοπερατό πάνελ (αόρατα ηχεία)

Κάποια στιγμή θα έρθει και η 50PG7000 με όλα τα καλούδια της 6000 και 1920x1080 πάνελ.

now you're talking...! πόσο μακριά να είναι αυτή η κάποια στιγμή;
το όνειρό μου είναι λέει να βγει ταυτόχρονα με την ΡΖ85 και τις νέες 46αρες samsung...και να απαντήσει η sony με μια φθηνότερη αλλά ισάξια 46Χ3500, κάτι σαν W3500 (100hz me bravia engine PRO)...
kαι τότε να γίνει powerbuy εδώ μέσα και...μετά ξύπνησα!
(γεια σας πάω σε μια 40R86 φίλοu που την πήρε με τη συμβουλή μου να δούμε τον Jack με ένα τσεκούρι...)

Καλημέρα σε όλους!

Το θηριάκι ήρθε χθες κανονικά, αλλά ήταν δύσκολο να σας γράψω εντυπώσεις αφού όλη μέρα έστηνα καναπέδες, σύνθετα, βιβλιοθήκες, καθαρίζαμε κλπ., πόσο μάλλον να βγάλω φωτογραφίες. Πιστεύω σήμερα να τα καταφέρω να βγάλω κάποιες! Πάντως το βραδάκι κατάφερα να δω αρκετά αν και μόνο με τηλεοπτικό σήμα. Τεράστιο το κουτί, τα παιδια την ανέβασαν και με τις σκάλες και ίσα ίσα μας πήρε.

Λοιπόν, η τηλεόραση είναι απίστευτη. Σε πολύ μετριοπαθείς ρυθμίσεις, τα χρώματα και η ζωντάνια ειδικά στα ψηφιακά είναι επιπέδου HD από την σωστή απόσταση και με καλές εκπομπές. Καμία ψηφιακίλα και artifact, κανένα ίχνος θολούρας στην κίνηση. Σαν CRT με γυαλιστερό πάνελ αλλά καλύτερη!

Για το μαύρο όντως επηρεάζεται πολύ από τον περιβάλλοντα φωτισμό. Πάντως με λίγο κατεβασμα της φωτεινότητας (παραμένει λαμπερή ακόμα και πολύ χαμηλα σε ρύθμιση) και σε ψηφιακό κανάλι πράγματι είδα να ταυτίζεται με το μαύρο του πλαισίου!:SFGSFGSF: Σε σήμα HD είμαι σίγουρος πως θα "σκοτεινίασει" ακόμα περισσότερο (έτσι έχω διαπιστώσει σε οποιοδήποτε πάνελ). Οπότε άριστες εντυπώσεις και από τον τομέα που απασχολεί πολύ κόσμο,αν και ξέρω πως τα "εκπαιδευμένα" μάτια μας θα ικανοποιηθούν απόλυτα μόνο με μαύρο μαύρης τρύπας!. Δεν πιστεύω πως το μαύρο δύο καλορυθμισμένων LG και KURO απέχει πλέον με γυμνό μάτι (με όργανα δεν ξέρω).

Πολύ εντυπωσιακά και έυκολα τα μενού και πραγματικά πρακτική η οθόνη ταξινόμησης καναλιών με το κουτάκι όπου βλέπεις το επιλεγμένο πρόγραμμα.
Επίσης πολύ δυνατός ο ήχος και γεμάτος, αν και δεν δυνάμωσα πολύ. Έχει και ξεχωριστές ρυθμίσεις ανά συχνότητα, αλλά και προρυθμίσεις για Ταινίες, Αθλητικά, και τρία-τέσσερα άλλα. Ίσως να σας φανεί αρχικά λίγο περίεργος λόγω της τοποθέτησης των ηχείων, δηλαδή είναι κάπως - λίγο - "περιμετρικός".

Image retention ? Τι είναι αυτό είπαμε;

Το νέο ολόμαυρο και ενιαίο design πάντως δίκαια βραβεύθηκε. Είναι πιστεύω η πιό εντυπωσιακή τηλεόραση μαζί με την Χ που κυκλοφορεί. Φοβερό το φωτάκι on/off !

Υπεράριστη η απόδοσή της στο stretching του 4.3 σε 16.9!! Η καλύτερη μετατροπή που έχω δει ever!
Επίσης μετά από αρκετές ώρες παρέμεινε αθόρυβη και δροσερή.
Η απόκριση του τηλεκοντρόλ θα μπορούσε να ήταν λίιιγο πιο γρήγορη.
Επίσης περιστρέφεται πολύ εύκολα πάνω στην βάση, κάτι πολύ πρακτικό καθώς δεν χρειάζεται να κουνάς όλο το σετ.
Η εικόνα παραμένει ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια από όλες τις γωνίες θέασης.
Οι αντανακλάσεις είναι υπαρκτές αλλά κυρίως σε μαύρη οθόνη (πχ αλλαγή καναλιών).
Σήμερα θα πάω το PS3 και θα έχω πληρέστερη εικόνα πάντως! (και φωτό, και φωτό!)

Last edited:

Απ' ό,τι φαίνεται, έκανες πολύ καλή αγορά!!!!!
Μπραβο σου και καλή συνέχεια!!!
Όταν στείλεις τις φωτογραφίες πες μας σε παρακαλώ και για τις εισόδους-εξόδους που έχει..........
Και πάλι καλοθέατη

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Απ' ό,τι φαίνεται, έκανες πολύ καλή αγορά!!!!!
Μπραβο σου και καλή συνέχεια!!!
Όταν στείλεις τις φωτογραφίες πες μας σε παρακαλώ και για τις εισόδους-εξόδους που έχει..........
Και πάλι καλοθέατη

Κοίταξε το πρώτο post του thread

Φίλε underdog, μήπως είδες και την 50PG3000??? Κάνοντας σύγκριση ανάμεσα στις δύο δεν είδα μεγάλες διαφορές

http://uk.lge.com/products/compare/list/tv_plasmatv.jhtml#

Το πιο σημαντικό είναι η διαφορά στην αντίθεση (η 3000 έχει 15000:1 ενώ η 6000 έχει 30000:1. Τα υπόλοιπα δεν νοιμίζω ότι και τόσο είναι σημαντικά: η έλλειψη card reader στην 3000, τα πιο μικρά ηχεία στην 3000.... Και μάλλον η 6000 είναι πιο εμφανίσιμη.

Αναρωτιέμαι αν αξίζει η διαφορά τιμής ανάμεσα στα δύο μοντέλα (περίπου 300 ευρώ)

Φίλε underdog, μήπως είδες και την 50PG3000??? Κάνοντας σύγκριση ανάμεσα στις δύο δεν είδα μεγάλες διαφορές

Νομιζω οτι η PG6000 εχει το νεας τεχνολογιας πανελ με το καλο μαυρο και την μεγαλη αντιθεση ενω η PG3000 ειναι μια βελτιωμενη PC55.

¨Εβαλα Μπλου Ρέι. Θα πω μόνο ένα πράγμα :
Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου συστήνω ανεπιφύλακτα την LG 50PG6000 σε οποινδήποτε διαθέτει αυτό το ποσό. Αν διαθέτετε 3000+, πάρτε 2.

Τα τέλεια χρώματα, η τέλεια κίνηση, απίθανο μαύρο. Αν υπάρχει οθόνη με πιό μάυρο μαύρο απλά δεν τη χρειάζομαι. Η λεπτομέρεια στα επίπεδα οποιασδήποτε FullHD από τα 2,5-3+ μέτρα. Τα 24π δεν ξέρω πώς παίζουν και σε τί συχνότητα (72 ή 3:2) αλλά είναι άψογα και κινηματογραφικά.
Το μόνο θεματάκι είναι αυτό το Dialog enhancer που δεν μου ακούστηκε πολύ καλό καθώς έβαζε "πίσω" τους υπόλοιπους ήχους. Κατά τα άλλα, η M. Levinson έκανε άψογη δουλειά. Με ένα sub η τβ είναι υπερπλήρης και ηχητικά. (δεν λέω ότι φτάνει 5.1 συστήματα, προς Θεού).

Οι φωτό που έβγαλα με τα τρεμάμενα από συγκίνηση χέρια μου και μία άθλια ψηφιακή Olympus της απόλυτης ξεφτίλας, είναι τόσο χάλια που αν τις έβλεπα δεν θα έπερνα την τηλεόραση. Παρά ταύτα, a promise is a promise. Οπότε δείτε τις λιγότερο κουνημένες!

ΥΓ. Έπαιξα και λίγο κάτι ντέμο παιχνίδάκια, απίστευτη πόρωση! Σαφώς ανώτερη πάντως από την SXRD μου.

ΥΓ2. Οι αντανακλάσεις μπορεί να σας την σπάσουν αν δεν κλείσετε φώτα και στοράκια!

Attachments

• P3270201.jpg
    P3270201.jpg
    44.9 KB · Views: 235
  • P3270224.jpg
    P3270224.jpg
    69.4 KB · Views: 263
  • P3270206.jpg
    P3270206.jpg
    55.4 KB · Views: 208
  • P3270218.jpg
    P3270218.jpg
    59.1 KB · Views: 231
  • P3270223.jpg
    P3270223.jpg
    54.3 KB · Views: 231
Last edited:

Συγχαρητηρια Underdog για την επιλογη σου και μπραβο στη LG που ανεβαζει ψηλα τον πυχη και μαλιστα με προσιτα προιοντα

Καλές θεάσεις κι από μένα και παραμένουμε στις επάλξεις για ότι άλλο πέσει στην αντίληψη σου σχετικά με την τηλεόραση -bye-

Με τηλεοπτικό σήμα πως τα πάει σε σχέση με την SXRD ?