LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Στην Αγγλία ανακοινώθηκε έκδοση με σκληρό 160GB και ονομασία PG6900 σε 42 και 50 ίντσες.

50PG6900

Τις έχει φέρει το γνωστό ελληνογερμανικό κατάστημα, λογικά θα έρθουν και από την αντιπροσωπεία σύντομα.

Skroutz

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

42PG6900=> 1216 EUR

50PG6900 => 1678 EUR

Δεν ειναι και τοσο καλες οι πρωτες τιμες.

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

42PG6900=> 1216 EUR

50PG6900 => 1678 EUR

Δεν ειναι και τοσο καλες οι πρωτες τιμες.

Έμπλεξα τα link στο προηγούμενο μήνυμα :slapface:

Όσον αφορά τις τιμές έχεις δίκιο, αλλά αν τις φέρουν και άλλοι θα πάρουν την κατηφόρα.

Ενα καλο dvd-rec με 160 HDD εχει περιπου 200 EUR. Και μην ξεχναμε τις πολυ παραπανω δυνατοτητες ενος τετοιου μηχανηματος σε σχεση με τον σκληρο δισκο σε μια TV.

Αρα θα πρεπει οι τιμες να ερθουν στα επιπεδα της 42PG6000 +100 EUR.

Last edited:

Στην σκεψη για αγορα της. Ειμαι κατοχος της D3000 40, αλλα εχοντας πλεον περισσοτερο χωρο θα ηθελα περισσοτερες ιντσες. Το θεμα ειναι ότι με την Sony ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το Smart Mode στην θεαση σηματος 4:3. Κυριως βλεπω Nova και DVD. Δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι αντιστοιχα ικανοποιητικο σε διαμορφωση του 4:3 ωστε και πολυ εικονα να μην χανεται και να μην φαινονται ολοι χοντροι. Η LG πως το αντιμετωπιζει?

Δεν έχει κάτι αντίστοιχο για την θέαση TV. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζουμάρεις την εικόνα, αλλά αυτό δεν έχει ακριβώς σχέση με αυτό που ζητάς εσύ.

Πάντως και εγώ προερχόμενος από μια 32άρα Philips wide CRT η οποία είχε και αυτή μια αντίστοιχη λειτουργία (super zoom), είχα ξενιστεί στην αρχή από την έλλειψη της στην LG. Τώρα έχω συνηθίσει να τους βλέπω χοντρούς...

Πάντως οι ίντσες είναι πολλές και μπορείς να παρακολουθείς άνετα σε 4:3.

Χτες έβαλα για λίγο τo PC της γυναίκας μου (AMD64 3800+, ATI X800XL )πάνω για να δω πως δείχνει απο RGB (δεν εχω πάρει ακόμα DVI->HDMI) και ομολογώ πως πρέπει να ετοιμάσω ένα HTPC άμεσα γιατί βγάζει μάτια, XVID έβαλα, που ναβάλω κανα mkv 720π πάνω :a0210: άσε που πιστεύω οτι το δικό μου PC θα έδειχνε ακόμα καλύτερα αλλά που να βγάζεις τα 35 καλώδια και να κουβαλας το θηρίο ... :BDBDG54:

Βάζεις δίκτυο , ένα PS3 και τελειώνει η υπόθεση ... δεν θεωρώ απαραίτητο ένα pc δίπλα στην tv ...

Τι εννοείς, μπορώ να βλέπω όλες τις Xvid, Mkv, Divx, .Vob ταινίες μου, να γράφω κάνα match και να βλέπω κάτι άλλο και όλα αυτά με ένα καλώδιο δικτύου και μια PS3????

Άσε που δεν αντέχω τις παιχνιδομηχανές, πάντα προτιμούσα PC. Τώρα βέβαια δεν πρόκειται να βάλω καμμια κουμούτσα ένα όμορφο και μικρό HTPC σκέφτομαι να φτιάξω.

να γράφεις ταινίες δεν ξέρω ( υπάρχουν κάτι usb tuners ) όλα τα υπόλοιπα όμως ναι , και έχεις και BR player ταυτόχρονα ...

Άσε που δεν αντέχω τις παιχνιδομηχανές, πάντα προτιμούσα PC. Τώρα βέβαια δεν πρόκειται να βάλω καμμια κουμούτσα ένα όμορφο και μικρό HTPC σκέφτομαι να φτιάξω.
Kαι εγώ αυτή την λύση προτιμώ. Άσε που έχεις το ιντερνετάκι σου στην tv και όλα τα υπόλοιπα καλά ενός htpc...

Τα πλάσματα μπορεί να ήρθαν το πλάσμα 7000 γιατί δεν ήρθε?
Αμάν εξαντλείται η υπομονή μου, ας βγει επιτέλους να δούμε τι παίζει?
και ας αγοράσω την 6000,
δεν θέλω να το μετανοιώσω αργότερα, εσείς τι λέτε να περιμένω ακόμα?
Θα μου πείτε έφαγες το γάιδαρο στην ουρά κόλλησες?

Τα πλάσματα μπορεί να ήρθαν το πλάσμα 7000 γιατί δεν ήρθε?
Αμάν εξαντλείται η υπομονή μου, ας βγει επιτέλους να δούμε τι παίζει?
και ας αγοράσω την 6000,
δεν θέλω να το μετανοιώσω αργότερα, εσείς τι λέτε να περιμένω ακόμα?
Θα μου πείτε έφαγες το γάιδαρο στην ουρά κόλλησες?

Για καθαρά ψυχολογικούς λόγους περιμένω και εγώ, δεν θέλω να πάρω τώρα την 6000 και μετά να δω την 7000 και να ζηλεύω, λίγο υπομονή ακόμα, λογικά σε 1-2 μήνες θα την πουλάνε.

Mα η 7000 ήδη κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη από το Tecnixx
γι´ αυτό και εγώ ρώτησα ίσως να υπάρξει κάποιος ποιότερο ανυπόμονος από μένα και την αγόρασε ή την είδε να παίζει.
Γνωρίζει κανείς όταν κάνει εισαγωγή το tecnixx μετά από πόσο διάστημα τη φαίρνουν τα υπόλοιπα καταστήματα?
Όχι τίποτε άλλο αν την φέρουν κι άλλοι θα πέσει και η τιμή της που τώρα είναι 1678 !!!!!!!!!!

Μια χαρά οι τηλεοράσεις.
Μόνο αρνητικό οτι δεν έχουν διπλό δέκτη (μικρό το κακό).

να γράφεις ταινίες δεν ξέρω ( υπάρχουν κάτι usb tuners ) όλα τα υπόλοιπα όμως ναι , και έχεις και BR player ταυτόχρονα ...

χμμμ, για κάτσε να διαβάσω λοιπόν για PS3, δεν ακούγεται άσχημο αυτό, αλλα το καταπονημένο WAF θα πάει στα τσακίδια με αγορά PS3. Άντε να αποδείξεις οτι πήρες Playstation για να βλέπεις ταινίες! :argue:

Όχι τίποτε άλλο αν την φέρουν κι άλλοι θα πέσει και η τιμή της που τώρα είναι 1678 !!!!!!!!!!
Γιατί σου φαίνεται ακριβή στα 1678 ? Νομίζω οτί είναι πολύ φτηνή γι αυτά που προσφέρει. Τα υπόλοιπα μαγαζιά βλέπω να την έχουν στάνταρ 1750+.

Μία παρατηρησούλα.
Η τηλεόραση έχει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ upscaling στο ψηφιακό σήμα, ειδικά σε αγώνες ποδοσφαίρου εξωτερικού χωρίς υπερβολή μιλάμε για HD εικόνα.

Κατα τα άλλα καλορίζικη στους νέους ιδιοκτήτες και περιμένουμε και καμιά ωραία φωτό!