LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης των 100Hz και πώς?

να ρωτησω γιατι η pg7000 εχει καταποντιστει απο την pg6000,και ακομα περισσοτερο απο την lg7000? Ιδεα μου ειναι 'η μηπως τελικα η lg7000 ειναι οτι πιο καλοπουλημενο σε σχεση με τις προαναφερθεντες

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Aσχετο αλλά το αναφέρω έτσι ως εύσημο για το service της LG,
καθώς γνωρίζετε έπαθα ζημιά και μου χάλασαν οι hd είσοδοι της50 pg7000,
μετά το τηλεφώνημα μου στον αντιπρόσωπο σε πολύ ελάχιστο χρόνο δλδ μόλις τεσσάρων ημερών η βλάβη αποκαταστάθηκε αντικαθιστώντας την πλακέτα εισόδων hd.
Μπράβο στην εταιρεία για το service της λοιπόν.
Να λέμε και τα καλά έτσι δεν είναι?

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Aσχετο αλλά το αναφέρω έτσι ως εύσημο για το service της LG,
καθώς γνωρίζετε έπαθα ζημιά και μου χάλασαν οι hd είσοδοι της50 pg7000,
μετά το τηλεφώνημα μου στον αντιπρόσωπο σε πολύ ελάχιστο χρόνο δλδ μόλις τεσσάρων ημερών η βλάβη αποκαταστάθηκε αντικαθιστώντας την πλακέτα εισόδων hd.
Μπράβο στην εταιρεία για το service της λοιπόν.
Να λέμε και τα καλά έτσι δεν είναι?

Μια φορά τους χρειάστηκα και ήταν άψογοι, ήρθαν την επόμενη μέρα που τους τηλεφώνησα και σε 3 μέρες την έφεραν πίσω και με αναβαθμισμένο firmware, είναι πιστεύω από τις καλύτερες αντιπροσωπίες σε αυτό το θέμα.

Παιδια εχετε παρατηρησει οτι η τηλεοραση απενεργοποιει καποιες ρυθμισεις αναλογως
απο που παιρνει το σημα? Πχ αν επιλεξουμε HDMI1 η οξυτητα,το χρωμα η αποχρωση
απο το κανονικο μενου καθως και η νεα αντιθεση,μειωση θορυβου,
κατασταση κινηματογραφου και προτυπο χρωματος απο το Διαχειρηση Ειδικου ειναι απενεργοποιημενα.
Αν επιλεξουμε DV1 ή 2 απο το κανονικο μενου ολα ειναι ενεργοποιημενα αλλα
στο μενου Διαχειρησης Ειδικου η σταθμη μαυρου ειναι στο αυτοματο χωρις δυνατοτητα
αλλαγης καθως και το προτυπο χρωματος στο SD.
Σε γενικες γραμμες αναλογα το input αλλαζουνε οι δυνατοτητες ρυθμισης και δε θα το
παρατηρουσα καν (μαλλον) αν οταν εβλεπα NOVA που το χω συνδεδεμενο με Scart στο
DV2 δεν εβλεπα οτι η φωτεινοτητα μεταβαλλονταν συνεχως απο μονη της (το σταθμη
μαυρου στο αυτοματο που προανεφερα).Αυτο ειναι πολυ ενοχλητικο και δυστυχως δε
μπορει να απενεργοποιηθει...Στο εγχειριδιο (πολυ λιτο) δεν αναφερεται τιποτα σχετικα
με το τι κανει η καθε επιλογη των ρυθμισεων ή πως εξαρτωνται οι προσφερομενες
ρυθμισεις αναλογα το input που χρησιμοποιουμε... :icon15:

Παιδιά, το έκανα!!

Την παρήγγειλα!!!
Είμουν ανάμεσα σε px80 και pg6000.
πήρα την lg λόγω τιμής (την πήρα στα 600 ευρά, νομίζω τιμή καλή....)

Τα 600 λίγα δεν είναι αλλά δεν θα με βγάλουν και εκτός προϋπολογισμού...

Παραλαμβάνω Πέμπτη ή Παρασκευή.... :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Καλορίζικη.
Τα 600 είναι τζάμπα για την ποιότητα εικόνας που αγόρασες, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

Μόλις διαπίστωσα ότι όταν ενώσω την 50pg6000 με το home cinema από την θέση scart1 (για να ακούσω TV από τα ηχεία του home cinema) ο ηχος των ψηφιακών της ΝΕΤ δεν περνάει. Αντίθετα, ο ήχος των αναλογικών ΟΚ.

Στην Scart2 ολα καλά (ψηφιακά & αναλογικά κανάλια).

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος αν εμφανίζει το ίδιο η συσκευή του? Καμμία ιδέα τι φταίει?

Μα η LG έχει optical out, χρησιμοποίησε αυτό για να στείλεις τον ήχο στον ενισχυτή σου!

Μα η LG έχει optical out, χρησιμοποίησε αυτό για να στείλεις τον ήχο στον ενισχυτή σου!

Το γνωρίζω αλλά θέλω να εξακριβώσω αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι.

Την παρέλαβα το μεσημέρι!!!
Έβγαλα την DLP (την οποία τώρα δεν ξέρω που να πάω...) και έβαλα στη θέση της την 42PG6000.

Αν και δεν μπόρεσα να ασχοληθώ μαζί της πολύ γιατί μου πήραν πολύ ώρα αλλαγή-καθαριότητα χώρου (άτιμα καλώδια, τι σκόνη μαζεύετε...) - εγκατάσταση Home Cinema - Wii, ένα έχω να πω:

Νιώθω σαν να μην είχα τηλεόραση μέχρι σήμερα.... :guitarist::BDGBGDB55::guitarist:

Λεπτομέρειες και εντυπώσεις σε λίγες μέρες, αφού τη χορτάσουμε...
Τα λεφτουδάκια μου πάντως, έπιασαν τόπο!

Μετά από 6 1/2 μήνες χρήσης της (αισίως έχω φτάσει στις 920 ώρες) μπορώ να πω οτί τηλεόραση αξίζει τα λεφτά τις 1000% και απλά χαίρομαι για την αγορά της... :D

BTW έχω εθιστεί μάλλον στις πλάσμα που αποφάσισα να δώσω την 32LG300, που έχω στην κρεβατοκάμαρα, στον αδελφό μου και παρήγγειλα μια 42PG3000, ειδικά που τώρα η τιμή της είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ... :cool:

Συμφωνούμε Joe.
Νομίζω πως η LG θα με καλύψει άνετα μέχρι τις φθηνές OLED, ή τους LED προβολείς που περιμένω με αγωνία, δηλαδή για τα επόμενα 3-5 χρόνια.

Καμιά συμβουλή για το πως να ρυθμίσω την ψηφιακή για να μην έχω κούνημα στις σκηνές με κίνηση;

Last edited:

Να ρωτήσω κι εγώ το εξής:
Οι γκρί κάθετες μπάρες που εμφανίζονται δεξιά και αριστερά όταν βλέπουμε σε φορμά 4:3 πώς γίνονται μαύρες;

Σημ: Έχω το μοντέλο 42PG3000, αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο με την 6000.

Να ρωτήσω κι εγώ το εξής:
Οι γκρί κάθετες μπάρες που εμφανίζονται δεξιά και αριστερά όταν βλέπουμε σε φορμά 4:3 πώς γίνονται μαύρες;

Σημ: Έχω το μοντέλο 42PG3000, αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο με την 6000.

Σε πλασμα τηλεοραση το να βλεπεις σε 4:3 απαγορευεται δια ροπαλου.

Θα κανεις ζημια.