LG 50PG7000 μόλις ήρθε.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,393
Εχτές βράδυ την κρέμασα και ασχολήθηκα μαζί της 10-15 λεπτάκια.

Εβαλα HD απο τον υπολογιστή με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και έμεινα μ@λ@κας.

Χάζευα με ανοιχτό το στόμα!!!!!!!
 
Καλορίζικη και καλοθέατη!

Όπως και να το κάνουμε, οι LG έχουν γίνει άριστες επιλογές αγοράς τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό φαίνεται στα μερίδια αγοράς. Περιμένουμε φωτό!
 
Αφού είναι η παλιά σειρά, πως είναι δυνατόν να έχει άψογη κίνηση? Αφού είχε τεράστιο πρόβλημα στο χειρισμό 24p? Και λογικό να είναι μια τηλεόραση εν έτη 2009 να έχει τέλειο pixelmapping.
 
Θα δοκιμάσω να ανεβάσω και σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά με το adsm δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
 
Καλοριζικη καλες θεασεις :a0210:

Υ.Γ τα μπροστινα ηχεια AudioSpectrum ειναι ?ειναι σαν τα δικα μου οπτικα μονο που στα δικα μου το τουιτερ εινα στην μεση
 
H τηλεόραση έχει στο πίσω μέρος μια hdmi για pc.

Εγω προς το παρών χρησιμοποιώ την πλαϊνή.

Θα έχει καλλίτερη εικόνα με το pc στην πίσω hdmi;
 
Λάθος.
Πρόβλημα στην κίνηση είχε η LCD 7000 και όχι η πλάσμα.

Η δράση, αποτυπώνεται με αληθοφανή κίνηση και ικανοποιητική ροή των καρέ. Motion judder υπάρχει, αλλά σε ποσοστά που δεν ενοχλούν, ενώ η υψηλή σάρωση δεν επιτρέπει να παρουσιαστεί ενοχλητικό flickering.

http://www.fullhd.gr/index.php/2008-03-14-21-37-34/plasma-tvs/167-lg-50pg7000

Τελος παντων , τωρα που την πηρε ο φιλος εχει δεν εχει μικρη σημασια παιζει.-bye-

Το μεγαλυτερο προβλημα για εμενα των περυσινων πλασμα της LG ειναι το pwm noise ("μυρμηγκιασμα"). Αλλοι κατασκευαστες οπως η Panasonic το εχουν σε μεγαλο βαθμο λυσει φετος οποτε περιμενω βελτιωση στις νεες PQ/PS.
 
Last edited:
Δεν νομίζω να υπάρχει τβ στον κόσμο χωρίς motion judder στα 24fps, άσχετα με τον ρυθμό ανανέωσης εκτός από αυτές που δημιουργούν frames.