lg 50pk550 εχει αντιπαλο?

ntinaras

Established Member
31 December 2010
124
Σκεφτομαι εγω και ενας φιλος να παρουμε αυτην.
κανει γυρω στα 750

η χρηση θα ειναι απο μενα 95% ταινιες απο το htpc σε 1080p η 720p στη χειροτερη
και 5% τηλεοπτικο σημα.

ο φιλος θα ειναι καπου 60% τηλεοπτικο σημα και 40% ταινιες απο το usb

αν εχω διαβασει καλα παιζει απο το usb της και .mkv και dts ε?

στα 750 ευρω φανταζει τρελλη τιμη,αλλα μπας και υπαρχει καμια αλλη καλυτερη σε αυτα τα λεφτα?αντε +100-150 ευρω το πολυ?

3D δε μας ενδιαφερει ιδιαιτερα,οχι οτι μας χαλαει.
βασικοτατο ειναι να παιζει mkv απο το usb και κατα προτιμηση και dts.
φυσικα αυτονοητο να εχει dvb-t Mpeg4
και εγω που ειμαι περιεργος θελω οσο το δυνατον καλυτερη εικονα.

επιθυμητο ειναι να εχει ψηφιακη εισοδο/εξοδο για να συνδεω τα z5500
αν εχει και θυρα ethernet καλως.

επισης,τι παιζει με το burn in?

εχω κοιταξει,απ οτι καταλαβα εχουν λιγο καλυτερη ποιοτητα εικονας.αλλα αξιζει τα εξτρα λεφτα?
παιζουν Mkv?

Απάντηση: Re: lg 50pk550 εχει αντιπαλο?

εχω κοιταξει,απ οτι καταλαβα εχουν λιγο καλυτερη ποιοτητα εικονας.αλλα αξιζει τα εξτρα λεφτα?
παιζουν Mkv?

οταν έχεις σκοπο να δωσεις ενα Χ ποσό,
το αν παιζει μια τηλεόραση .mkv απο την οθόνη δεν ειναι κριτήριο
οταν η αγορά ενος media player ειναι της τάξης του 10%.
Αντιθετα η διαφορα στην ποιότητα της εικόνας και τα υπόλοιπα
χαρακτηριστικά μπορεί να σε γλυτώσει
απο πολύ μεγαλύτερο ποσοστό χρήματων.
Ειμαι σιγουρος οτι με τον καιρό, οσο θα χρησιμοποιείς 50άρα FullHD
δεν θα αρκεστείς στις υπηρεσίες κανενός ενσωματωμένου player.

just my two cents-bye-

Ουτε dts ουτε mkv παιζει... εκτος εαν ειναι samsung

Παίζει κανονικά mkv. Το DTS όμως δεν υποστηρίζεται από τον ενσωματωμένο media player στις LG. Κοίταξε καλύτερα την φετινή LG PV350, η οποία είναι φθηνότερη και έχει χαμηλότερη κατανάλωση.

Βεβαιως εχει αντιπαλο την 50PV350 που ειναι πιο καινουργιο μοντελο.

απ οτι βλεπω αυτη ειναι και πολυ πιο φτηνη.
ειναι στα παντα καλυτερη η καινουρια??
να την προτιμησουμε?

οταν έχεις σκοπο να δωσεις ενα Χ ποσό,
το αν παιζει μια τηλεόραση .mkv απο την οθόνη δεν ειναι κριτήριο
οταν η αγορά ενος media player ειναι της τάξης του 10%.
Αντιθετα η διαφορα στην ποιότητα της εικόνας και τα υπόλοιπα
χαρακτηριστικά μπορεί να σε γλυτώσει
απο πολύ μεγαλύτερο ποσοστό χρήματων.
Ειμαι σιγουρος οτι με τον καιρό, οσο θα χρησιμοποιείς 50άρα FullHD
δεν θα αρκεστείς στις υπηρεσίες κανενός ενσωματωμένου player.

just my two cents-bye-

συμφωνω σε αυτο που λες,για μενα δεν ειναι καθολου κριτηριο,αλλα για τον αλλον που δε θελει να μπλεκει με pc και εξωτερικες συσκευες βολεβει.

Οι LG δεν έχουν dts decoder.Οι Samsung plasma που διαθέτουν όμως ''ξεφεύγουν'' λίγο.(οι καλές τουλάχιστον).

πρώτα η ποιότητα εικόνας και μετά τα υπόλοιπα.
Panasonic n1 αυτή την στιγμή.

ε αμα ειναι να πουλησουμε το αμαξι για να παρουμε τηλεοραση αστο...

Είναι ένα προϊόν που δεν το αγοράζεις κάθε μέρα...συνεπώς 1300 ευρώ ή 2000 για κάτι που θα βλέπεις κάθε μέρα για 4-5-6 χρόνια...νομίζω αξίζουν.

Σαν κάτοχος της 50PK550 θεωρώ ότι η LG πρέπει να κάνει πολλά βήματα μπροστά για να φτάσει σε ποιότητα εικόνας τις Samsung-Panasonic.

θα συμφωνήσω μαζί σου. όμως δεν θεωρείς ότι η συγκεκριμένη (pk550) αξίζει τα λεφτά της???? ή όχι??. φαντάζομαι ότι το δεν έχει αντίπαλο δεν αφορά καθαρά την ποιότητα εικόνας αλλά τη σχέση απόδοσης τιμής.

Σαν κάτοχος της 50PK550 θεωρώ ότι η LG πρέπει να κάνει πολλά βήματα μπροστά για να φτάσει σε ποιότητα εικόνας τις Samsung-Panasonic.

Με τις περσινές Samsung plasma νομίζω πως η PK550 ήταν αρκετα κοντά σε ποιότητα εικόνας. Άσε που σε όσα καταστήματα τις είχα πετύχει, είχαν θερμοκρασία στο πίσω μέρος του panel τουλάχιστον 10 βαθμούς παραπάνω από τις LG...

θα συμφωνήσω μαζί σου. όμως δεν θεωρείς ότι η συγκεκριμένη (pk550) αξίζει τα λεφτά της???? ή όχι??. φαντάζομαι ότι το δεν έχει αντίπαλο δεν αφορά καθαρά την ποιότητα εικόνας αλλά τη σχέση απόδοσης τιμής.

OK αν είναι αυστηρά θέμα budget τότε OK.
Αλλα όπως έχω ξανά πει στο forum η δικη μου που είναι διπλα σε Samsung 50B550(2009 μοντέλο) είναι πολύ χειρότερη.
Δεν συγκρίνετε ούτε σε ευκρίνεια ούτε σε χρώματα. Η θολούρα που έχει η 50PK550 είναι το λιγότερο εκνευριστική.

OK αν είναι αυστηρά θέμα budget τότε OK.
Αλλα όπως έχω ξανά πει στο forum η δικη μου που είναι διπλα σε Samsung 50B550(2009 μοντέλο) είναι πολύ χειρότερη.
Δεν συγκρίνετε ούτε σε ευκρίνεια ούτε σε χρώματα. Η θολούρα που έχει η 50PK550 είναι το λιγότερο εκνευριστική.

θολουρα οταν παιζεις τι και απο που?

θολουρα οταν παιζεις τι και απο που?

Καλά σε SD δεν υπάρχει σύγκριση αλλα ακόμα και σε HD η διαφορα είναι μεγάλη.
Και το λέω γιατί πρόσφατα έβαλα τα HD κανάλια και έχω παίξει πολύ και με τις 2 TV.
Τα παιδιά εδώ είπαν ότι η 50PK350 είναι καλύτερη στον τομέα αυτό.

Παίζει κανονικά mkv. Το DTS όμως δεν υποστηρίζεται από τον ενσωματωμένο media player στις LG. Κοίταξε καλύτερα την φετινή LG PV350, η οποία είναι φθηνότερη και έχει χαμηλότερη κατανάλωση.

Γραψε λαθος για το mkv-bye-