LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Την Παρασκευή την πήρα, άσχετα αν δεν την έχω ανοίξει ακόμη. γύρω στα 20 κομμάτια είχε διαθεσιμότητα σε αυτήν την τιμή. Μπορείτε να δείτε τις τιμές εδώ.

Η pany για service πρέπει να πάει Αθήνα και πραγματικά θα είσαι με τον σταυρό στο χέρι για το αν θα σου γυρίσει με τίποτα τσαμπουκάδες!
Εννοείται ότι το service τους δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε φθορά γίνει απο την μεταφορική μιάς και είναι συνεργάτες τους και όχι η ίδια η εταιρία.
Αν είσαι εκτός Αθηνών και υπάρχει στην περιοχή σου service της lg, θα σου πρότεινα lg!

Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, δεδομένου οτι μένω στην Βέροια. Ψάχνω τώρα κιόλας τί γίνεται με το service των δύο εταιρειών στην περιοχή μου.

Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.

Αναμενόμενη απάντηση επειδή ήθελε να σου την σπρώξει!! Έπρεπε να τον ρωτήσεις με τί κρητήρια αποφαίνεται το "κάθε πέρσι και καλύτερα...."???

ΠΟΙΑ τηλεόραση που εμπορευόταν πέρσι έδειχνε καλύτερα από αυτές που εμπορεύεται φέτος;

PS : Εκτός και αν εμπορευόταν κάποιο μοντέλο της KURO, ότι άλλο σου πεί θα λέει ψέματα κατα ένα 80% τουλάχιστον....

μα σε ποιο media markt εχουνε την ρκ550 δειγμα να τη δεις?

Ρε παιδιά, βλέπω πολύς κόσμος βάζει την PK550 στα συγκριτικά του. Υπάρχει πουθενά αυτή η TV??? Ένας φίλος την ψάχνει εδώ και 15μέρες και δεν την βρίσκει πουθενά (τουλάχιστον σε τιμές κάτω των 850Ε που έχουμε κοιτάξει)! Ακόμα και η LG δεν ξέρει πότε και αν θα την φέρει! (όχι ότι ξέρουν και τίποτα εκεί μέσα δλδ...!).

Σ'ευχαριστώ φιλε μου, αλλά εκτός του ότι ο Κωτσόβολος την έχει 999Ε, που πάμε σε άλλη κατηγορία μετά (pk760 ή c6500!), 2ον πήρε ο φίλος που την ψάχνει τηλέφωνο σε κάποιον κωτσόβολο (μάλιστα νομίζω σε αυτό που λες) και του είπαν ότι όχι μόνο δεν την έχουν αλλά δεν πρόκειται να την ξαναφέρουν κιόλας!!! Στην lg που πήρε του είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, την φέρνουν κανονικά και εξαρτάται από τις λίστες αναμονής των καταστημάτων!!! Ότι θέλει λέει ο καθένας! Όπου και να πήραμε απο τα e-shop που την έχουν κάτω των 850Ε μας είπαν ότι δεν την έχει η LG και θα αργήσει να φέρει!!! Τι να πω...

Καλησπερα! Την ειχα παραγκειλει στις 11 Ιουλίου που τελειωνε και η προσφορα (25%) για 750 ευρω στον Κωτσοβολο στα Γιαννενα και με πηρανε χθες τηλεφωνο απο Αθηνα και μου ειπαν οτι την Πεμπτη το απογευμα θα μου την εχουν σπιτι.Οποτε αναμενω...

Μόνο που δεν έχει καμια σχέση η LG με την Panasonic στις plasma.Όπως δεν έχει και καμιά τύχη μπροστά στις Samsung στις Lcd.

Και όμως έμενα δεν μου φάνηκε μεγάλη διαφορά σε εικόνα και από ότι λένε εδώ μέσα αξίζει η 550.

Για plasma δεν θα πάρεις lg ή samsung,όπως και να το κάνουμε δεν φτάνουν τις panasonic.Και αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο κάθε ένας μας.Και plasma δεν μπορείς να τις συγκρίνεις στο κατάστημα,αφενός για τον φωτισμό,αφετέρου δεν ξέρεις τι ρυθμίσεις έχουν βάλει,εάν τις έχουν στρώσει κτλπ.

Re: Απάντηση: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Kαι εγω Panasonic εχω αλλα η διαφορα στην εικονα με τις LG δεν ειναι και τοσο μεγαλη , για καποιον που δεν θα καθησει να το ψαξει σε βαθος για μικροδιαφορες μιλαμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Kαι εγω Panasonic εχω αλλα η διαφορα στην εικονα με τις LG δεν ειναι και τοσο μεγαλη , για καποιον που δεν θα καθησει να το ψαξει σε βαθος για μικροδιαφορες μιλαμε...

Άλλο είναι το θέμα,η διαφορά αξίζει τα 150 ευρώ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Δυσκολη ερωτηση...μπαινουν και υποκειμενικοι παραγοντες οπως το design στην μεση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Δυσκολη ερωτηση...μπαινουν και υποκειμενικοι παραγοντες οπως το design στην μεση...

Με λίγα λόγια για να καταλάβουν όλοι και να ξεκαθαρίσουμε το θέμα,όποιος θέλει ωραίο Style -> Samsung Plasma και μετά Lg plasma.
Μετά,κάνοντας κάποιες ''θυσίες'' στο style για καλύτερη ποιότητα εικόνας Panasonic.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Η τελεια τηλεοραση plasma εχει panel Panasonic με σχεδιασμο και ευκολιες Samsung σε τιμη LG...:award: