lg 50pk550 vs pk750 ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: lg 50pk550 vs pk750 ??

Η S20 ναι η U20 όχι

Δεν αναφερόσουνα στην U20 παραπάνω.Εγώ σταματάω εδώ την συζίτηση πάντως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: lg 50pk550 vs pk750 ??

Δεν αναφερόσουνα στην U20 παραπάνω.Εγώ σταματάω εδώ την συζίτηση πάντως.

Ίδια τιμή με τη 550 έχει η U20. Η S20 είναι περίπου 100 e ακριβότερη. Το design (και δεν είναι μόνο ότι είναι πιο λεπτή) παίζει σίγουρα δευτερεύων λόγο και πάντα είναι σχετικό. Η 550 σου δίνει επιπλέον Bluetooth, 600Hz, USB, media player κτλ. . Και αυτά δευτερεύοντα είναι αλλά συνολικά η 550 είναι καλύτερη πρόταση από την U20 (εκτός ίσως από όσους πρόλαβαν την προσφορά ) και αυτό γιατί δεν νομίζω ότι κάνεις κάποια υποχώρηση στην εικόνα.
Για μένα το μόνο που ακόμα σκέπτομαι για το αν θα προτιμήσω από την 550 την S20 είναι η μεγαλύτερη ανοχή στο IR και το φίλτρο της δεύτερης.

Ελπίζω να ποστάρουν και οι κάτοχοι των μοντέλων μπας και αποφασίσω και εγώ.

-bye-

...παρακαλείται ο φίλος δερμιτζάκης να πεί και σε μας τα μυστικά, για να παρακολουθήσουμε και μείς επιτέλους σωστά τηλεόραση...

νομίζω τα έχει κρυμμένα καλά...δεν θα μας τα πει...εγώ πάντως επειδή δεν μου αρέσουν τα μυστικά μόλις πριν λίγο έκανα παραγγελία την PK550. σε όσους αρέσουν τα μυστικά ας πάρουν panasonic

...παρακαλείται ο φίλος δερμιτζάκης να πεί και σε μας τα μυστικά, για να παρακολουθήσουμε και μείς επιτέλους σωστά τηλεόραση...

νομίζω τα έχει κρυμμένα καλά...δεν θα μας τα πει...εγώ πάντως επειδή δεν μου αρέσουν τα μυστικά μόλις πριν λίγο έκανα παραγγελία την PK550. σε όσους αρέσουν τα μυστικά ας πάρουν panasonic

Όπως προανέφερα,δεν τίθεται θέμα περί μυστικών ή οτιδήποτε παρόμοιο,ο οποιοσδήποτε μπορεί να επιβεβαιώσει ότι μετά τις pioneer οι Panasonic είναι οι καλύτερες plasma,αφού δεν δέχεστε επιπλέον γνώμες,και προπάντων,πάντα πρέπει να υπάρχει και μια εναλακτηκή(σε περίπτωση που δεν υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέσιμο κτλπ).Σταματάω εδώ.

Nα πω κι εγώ την άποψη μου . Δεν θα έπαιρνα την panasonic γιατί είναι κουμούτσα για τα σημερινά δεδομένα και επιπλέον δεν είδα καμία διαφορά στην εικόνα της σε σχέση με την LG . Εγω γλυκοκοιτάζω το διάστημα αυτό την 950 στις 60 ίντσες . Ίσος η ομορφότερη TV σήμερα και το σημαντικότερο 60 χορταστικές ίντσες με λιγότερο από 2 χιλιάρικα . Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα την TV την αγοράζεις για 2 χρόνια βια βια για 3 . Ποιος ο λόγος λοιπόν να το ψάχνουμε τόσο εξονυχιστικά? Τη βλέπεις , σου αρέσει , την παίρνεις. Διαφωνώ στο ότι το desing και η τιμή έρχονται σε δεύτερή μοίρα . Είναι εξίσου σημαντικά με την εικόνα . Άσε που το ποια εικόνα είναι καλύτερη είναι πολύ σχετικό . Όλες παίζουν καλά έως άριστα και με βάση τα παραπάνω εγώ κρίνω το πακέτο στο σύνολο του ( εμφάνιση , εικόνα , service , τιμή) και μετά απ αυτό η LG για μένα έχει προβάδισμα

Re: Απάντηση: lg 50pk550 vs pk750 ??

...ο οποιοσδήποτε μπορεί να επιβεβαιώσει ότι μετά τις pioneer οι Panasonic είναι οι καλύτερες plasma

...εγώ ρώτησα τον οποιοσδήποτε και το διέψευσε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: lg 50pk550 vs pk750 ??

...εγώ ρώτησα τον οποιοσδήποτε και το διέψευσε...

Τον πωλητή στο κατάστημα;Αυτός θα σου πεί ότι η διαφορά μεταξύ της Samsung led 7000-8000 είναι ο καλύτερος σχεδιασμός και απόδοση 3d της δεύτερης.Νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις τα νήματα κατόχων και μετά να παραθέσεις την άποψή σου.Εδώ μέσα υπάρχουν πάμπολα άτομα που μπορούν να σου επιβεβαιώσουν ποιές εταιρίες ''ειδικέυονται'' και σε τι.

Παίδες, δεν χρειάζονται εκδηλώσεις οπαδισμού...

Ούτε όλα τα μοντέλα ενός κατασκευαστή είναι πανομοιότυπων επιδόσεων, ούτε ζυγίζουν όλοι τις επιμέρους παραμέτρους της εικόνας, του εξοπλισμού και της τιμής με την ίδια βαρύτητα... -bye-

Re: Απάντηση: lg 50pk550 vs pk750 ??

Ίσως η ομορφότερη TV σήμερα και το σημαντικότερο 60 χορταστικές ίντσες με λιγότερο από 2 χιλιάρικα . Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα την TV την αγοράζεις για 2 χρόνια βια βια για 3 . Ποιος ο λόγος λοιπόν να το ψάχνουμε τόσο εξονυχιστικά? Τη βλέπεις , σου αρέσει , την παίρνεις.

Πολυ σωστο αυτο...

Και αυτη η Panasonic τοσο δεν μπορει να βελτιωσει λιγο το design ρε γμτο? Δεν λεω οτι ειναι και χαλια αλλα σιγουρα ειναι μετριο...

Ακομη και η Sony που ηταν αθλια στον τομεα αυτο κατι εχει κανει τα τελευταια χρονια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: lg 50pk550 vs pk750 ??

Πολυ σωστο αυτο...

Και αυτη η Panasonic τοσο δεν μπορει να βελτιωσει λιγο το design ρε γμτο? Δεν λεω οτι ειναι και χαλια αλλα σιγουρα ειναι μετριο...

Ακομη και η Sony που ηταν αθλια στον τομεα αυτο κατι εχει κανει τα τελευταια χρονια...

Η sony έχει καλό σχεδιασμό,αλλά πολύ πλαστικούρα.

Εμένα το μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα της G20 μου αρέσει πολύ
Την περίμενα πολύ χειρότερη απο τις φωτό
Επίσης όλα τα μέρη είναι μεταλλικά
Μόνο την βαρειά βάση να πιάσεις στα χέρια σου νιώθεις μια στιβαρή κατασκευή
Σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ οτι χαλάει την αισθητική του σαλονιού μου

Απάντηση: Re: lg 50pk550 vs pk750 ??

Εμένα το μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα της G20 μου αρέσει πολύ
Την περίμενα πολύ χειρότερη απο τις φωτό
Επίσης όλα τα μέρη είναι μεταλλικά
Μόνο την βαρειά βάση να πιάσεις στα χέρια σου νιώθεις μια στιβαρή κατασκευή
Σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ οτι χαλάει την αισθητική του σαλονιού μου

Περίμενε να σε πιστέψουν...εδώ εγώ βαρέθηκα να μαλώνω με τους πάντες υποστηρικτές του design.

το καλυτερο design και extras το εχουνε οι samsung.
Οι panasonic ειναι περασμενης 5ετιας design χωρις extras

το καλυτερο design και extras το εχουνε οι samsung.
Οι panasonic ειναι περασμενης 5ετιας design χωρις extras

Συμφωνώ,αλλά οι G20-V20-VT20 έχουν και τα επιπλέον extras,βέβαια Samsung στον σχεδιασμό δεν είναι,αλλά...