Στο www.amazon.com/dp/B0817H41YN είχανε βάλει προσφορά την LG 55CX στα 1.200 ευρώ και την 65CX 1.520 εν όψει Black Friday. Μπορεί να τη δώσουν και στην Ελλάδα σε αυτή τη τιμή.
Καλημέρα ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και την βοήθεια. Την Παρασκευή αγόρασα την LG 55 CX6 1400 από το πλαίσιο και αφού πριν είχα πάει στον Κωτσόβολο κΙ με σχετικό παζάρι (οχι ιδιαίτερο ) μου έδιναν την GX1800 & τηνCX 1550 Μίλησα με πλαίσιο τους είπα για την τιμή που είχα και μου έδωσαν την παραπάνω. Ελπίζω να είμαι κοντά στη τιμή BF και να μην κλαίω
Αυτή η επέκταση εγγύησης προστατεύει τη συσκευή σας LG για άλλους 36 μήνες σε συνολική διάρκεια 5 ετών εγγύησης. Δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα σε περίπτωση επισκευής.
Η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη της LG θα είναι διαθέσιμες σε σας με απλό τρόπο που αυτό κάνει εύκολη την επισκευή σας με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών ή την απαραίτητη αντικατάσταση του προϊόντος LG.
Η επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια κοστίζει 160 ευρώ και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και 2 χρόνια μετά την αγορά.
Υπάρχει και η προνομιακή προστασία για OLED που προστατεύει τη συσκευή LG σας για άλλους 36 μήνες έως το σύνολο των 5 ετών έναντι πτώσεων - θραύσης και καταστροφής υγρών.
Δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα σε περίπτωση επισκευής. Η Υπηρεσία και η Υποστήριξη της LG θα είναι στη διάθεσή σας με απλό τρόπο που αυτό κάνει τις επισκευές με γνήσια ανταλλακτικά ή την απαραίτητη αντικατάσταση εύκολη για εσάς.
Η προνομιακή προστασία κοστίζει 215 ευρώ και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και 14 ημέρες από την αγορά