LG 55 EC930V

Link

Senior Member
1 March 2011
561
Hyrule
Μου έτυχε μια καλή ευκαιρία για αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης.Έχω διαβάσει πολλά review και παντού διαβάζω καλά σχόλια.Θα ήθελα τη γνώμη σας σε συγκεκριμένα θεματα.Αν υπάρχουν και κάτοχοι της συγκεκριμένης τηλεόρασης ακόμα καλύτερα.
Οι απορίες μου είναι:
1)Πόσα είναι τα πραγματικά Hz της τηλεόρασης?
2)Πως τα πάει σε screen uniformity?Υπάρχουν κρούσματα banding/dse/clouding και στην τεχνολογία oled?
3)Υπάρχουν προβλήματα burn in όπως στις πλάσμα?
4)Είναι fhd και όχι 4k θεωρείται ότι είναι πολλά τα λεφτά και θα ήταν καλύτερη επιλογή αργότερα μιας oled 4k?
Δεν με ενδιαφέρει το 4Κ τώρα αλλά σε 2-3 χρόνια Ποιος ξέρει.
Ακούω γνώμες.Ευχαριστώ.

Εχει μαυρο μακραν καλυτερο απ οτιδήποτε άλλο.

Από εκει και περα εχει θεματακια στην κινηση, στη φωτεινότητα και στο uniformity (όχι τυπου clouding).

Αν θες εδώ και τωρα την καλυτερη ποιότητα εικονας (που βασικα για μενα σημαινει μαυρο), είναι μονόδρομος.

Αλλιως περιμενεις 1 χρονο και παίρνεις την επομενη γενια, με λυμένα λογικά τα παραπάνω προβλήματα και πιθανον και σε καλύτερη τιμη.

Καταρχήν ευχαριστώ για τη να απάντηση.Σίγουρα Ένα από τα σημαντικότερα στην ποιότητα είναι το μαύρο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκαρα 2+ χιλιάρικα για μι τηλεόραση που θα έχει banding ή dirty screen ή burn in.Βλέπω πολύ ποδόσφαιρο και ότι τέτοιο θα με "αρρωστήσει".Αν υπάρχουν όντως αυτές η περιπτώσεις τότε δύσκολα θα προβώ στην αγορά της.Είναι πολλά τα λεφτά..

Δεν ξερω ποσο εντονα είναι τα προβλήματα (κι εγω από review κατι εχω ψιλοδιαβασει)

Ακριβως όμως επειδή τα λεφτα είναι πολλα και του χρονου θα είναι πολύ λιγότερα, αν μπορεις, το σοφότερο θα είναι να περιμένεις ένα χρονο.

Καταρχήν ευχαριστώ για τη να απάντηση.Σίγουρα Ένα από τα σημαντικότερα στην ποιότητα είναι το μαύρο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκαρα 2+ χιλιάρικα για μι τηλεόραση που θα έχει banding ή dirty screen ή burn in.Βλέπω πολύ ποδόσφαιρο και ότι τέτοιο θα με "αρρωστήσει".Αν υπάρχουν όντως αυτές η περιπτώσεις τότε δύσκολα θα προβώ στην αγορά της.Είναι πολλά τα λεφτά..

Δεν είναι σίγουρο ότι θα βρείς σε 1 χρόνο την επόμενη γενιά στα ίδια λεφτά γιατί είναι 4k και ξεκινάει απ τα 5500.
Δές εδώ http://www.avsforum.com/forum/40-ol...0-part-ii.html#/forumsite/3207/topics/1731802

Ρε παιδιά επειδή έχω γράψει σε προηγούμενο topic σχετικά με την lg 930 τι ακριβώς ισχύει γιατί έχω μπερδευτεί! Έχω πάρει αποφάση να την αγοράσω τον Ιούλιο αν ισχύουν όμως τα προβλήματα στην κίνηση σιγά μην την αγοράσω! Δεν ξέρω όμως ποιον να πιστέψω! Αλλού διαβάζω ότι έχει θέμα με την κίνηση αλλού διαβάζω ότι δεν έχουν δει κανένα θέμα με την κίνηση και πως είναι η καλύτερη τηλεόραση που έχουν δει μέχρι σήμερα! Ποιον να πιστέψω? Γιατί αν είναι να δώσω 2.500 που τα μαζεύω τόσους μήνες και μετά να τα κλαίω να μου λείπει, από την άλλη την θέλω σαν τρελός, κανένας από το site δεν την έχει αγοράσει?

Σπύρο τις ίδιες απορίες έχω και εγώ συν Πως τα πάει σε θέματα ομοιομορφίας banding dse.Μάλλον δεν υπάρχουν κάτοχοι όποτε μάλλον θα εγκαταλείψω την αγορά της Γιατί 2.500 δεν μπορώ να ρισκάρω μόνο μέσα από reviews.

Φίλε Link ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω! Από την μία ακούω αποθεωτικα σχόλια και από την άλλη δεν ξέρω τι γίνεται με τα προβλήματα που αναφέρεις και εσύ. .Καλά μέχρι τον Ιούλιο πιστεύω κάποιος Έλληνας θα μας πει της εντυπώσεις του..

http://www.hifi-forum.de/viewthread-312-11.html
Εδώ έχει πολύ πράμα από χρήστες..πιστεύω θα σου λυθούν απορίες
Αν δεν γνωρίζεις γερμανικά, βάλε μετάφραση και καλύτερα στα αγγλικά που είναι πιο κοντά οι γλώσσες

Λοιπόν παίδες κάθισα και διάβασα αρκετές σελίδες από ανθρώπους στο εξωτερικό που έχουν στην κατοχή τους την 930v.Τα συμπεράσματα μου αισιόδοξα θα έλεγα και αυτό γιατί ναι μεν η τηλεόραση έχει κάποια θεματακια(μην τα ξανά αναφέρω παλι) αλλά το καλό είναι πως έχουν διορθωθεί όλα με τα Update που έχουν βγει από την LG!Οπότε όλα! !Τον θα την τσιμπήσω. .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

*Τον Ιούλιο θα την τσιμπήσω
Σορυ αλλά γράφω από κινητό και δεν με αφήνει να κάνω διόρθωση κειμένου. .

Λοιπόν παίδες κάθισα και διάβασα αρκετές σελίδες από ανθρώπους στο εξωτερικό που έχουν στην κατοχή τους την 930v.Τα συμπεράσματα μου αισιόδοξα θα έλεγα και αυτό γιατί ναι μεν η τηλεόραση έχει κάποια θεματακια(μην τα ξανά αναφέρω παλι) αλλά το καλό είναι πως έχουν διορθωθεί όλα με τα Update που έχουν βγει από την LG!Οπότε όλα! !Τον θα την τσιμπήσω. .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

*Τον Ιούλιο θα την τσιμπήσω
Σορυ αλλά γράφω από κινητό και δεν με αφήνει να κάνω διόρθωση κειμένου. .
βρε τσιμπα την και μην το σκεφτεσαι...και εγω την ζαχαρωνω σαν ξερολουκουμο....ολο περιμενουμε και ολο δεν ερχεται η φθηνη oled..τωρα ειναι περιπου στα 2500 εαν κατεβει στα 2200 κοντα μπορει να μην κρατηθω αλλο

Φίλε hxostil μαζί σου!έχω δώσει τα χέρια με τον ξάδερφο για να του πουλήσω την h7000 και μετράω μέρες σαν φαντάρος! 4μηνακια θα περάσουν. .και εγώ εκεί πιστεύω τον Ιούλιο γύρω στα 2.200 θα πέσει! Πάντως "ανακουφιστηκα" από τους owners στο εξωτερικό που διαβάζω πως τα ελαττώματα της έχουν διορθωθεί με τα Update που έχει βγάλει η LG οπότε. ..βουρ για την 930v! !

Φίλε hxostil μαζί σου!έχω δώσει τα χέρια με τον ξάδερφο για να του πουλήσω την h7000 και μετράω μέρες σαν φαντάρος! 4μηνακια θα περάσουν. .και εγώ εκεί πιστεύω τον Ιούλιο γύρω στα 2.200 θα πέσει! Πάντως "ανακουφιστηκα" από τους owners στο εξωτερικό που διαβάζω πως τα ελαττώματα της έχουν διορθωθεί με τα Update που έχει βγάλει η LG οπότε. ..βουρ για την 930v! !

Όλοι την θέλουν φίλε μου και όλοι κάνουν πίσω. Μαζί και εγώ. Εάν διάλεγα τώρα σε αυτά τα λεφτά δεν θα το σκεφτόμουν. .. ιδιαίτερα μετά από την απογοήτευση που πήρα από τη h7000. Ίσως επειδή περίμενα πολλά παραπάνω από αυτήν που είχα. .

Κοίτα εμένα η h7000 είναι μια χαρά! Έπεσα μάλλον σε καλό κομμάτι, αλλά όπως και να έχει βλέποντας την 930v είναι η εικόνα της απλά μαγική! Αντε σου εύχομαι και εσένα να την πάρεις. .

Κοίτα εμένα η h7000 είναι μια χαρά! Έπεσα μάλλον σε καλό κομμάτι, αλλά όπως και να έχει βλέποντας την 930v είναι η εικόνα της απλά μαγική! Αντε σου εύχομαι και εσένα να την πάρεις. .

Όχι όχι δεν είχε κατι. Και ομοιομορφία και μηδενικό c louding.αλλά αυτό το είχε και ή παλιά μου. Με ξενέρωσε το κακό τηλεοπτικό σε σχέση με αυτήν που σύγκρινα

Έκανες μία πολύ ωραία ερώτηση και αυτό γιατί χθες ειμουν public στο mall Aγ. Δημητρίου και είχε την 970v στα 1.999 ευρω!πολύ καλή τιμή αν έχω διάβασει σωστά όμως σε σύγκριση με την 930v είναι ότι έχει μεγαλύτερο input lag (νομίζω η 970ν έχει 55ms ενώ η 930v φτάνει στα 34ms σε pc mode).Για εμένα που παιζω games αυτό είναι πολύ σημαντικό...Τώρα σίγουρα θα έχουν και άλλες διαφορές αφού η 970v είναι μοντέλο 2013 ενώ η 930ν 2014

Απάντηση: Re: LG 55 EC930V

Έκανες μία πολύ ωραία ερώτηση και αυτό γιατί χθες ειμουν public στο mall Aγ. Δημητρίου και είχε την 970v στα 1.999 ευρω!πολύ καλή τιμή αν έχω διάβασει σωστά όμως σε σύγκριση με την 930v είναι ότι έχει μεγαλύτερο input lag (νομίζω η 970ν έχει 55ms ενώ η 930v φτάνει στα 34ms σε pc mode).Για εμένα που παιζω games αυτό είναι πολύ σημαντικό...Τώρα σίγουρα θα έχουν και άλλες διαφορές αφού η 970v είναι μοντέλο 2013 ενώ η 930ν 2014

Δεν βρίσκεις άκρη...εμένα πάλι μου είπαν ότι η μόνη διαφορά είναι , οτι η 930V κρεμιέται στον τοίχο ενώ η 970 όχι.

Re: Απάντηση: LG 55 EC930V

Να σας κάνω μια ερωτησούλα. Η 55EA970V τι διαφορές έχει απο την 55EC930V ? Αν έχει δηλαδή .

Βασική διαφορά τους είναι το λειτουργικό σύστημα και η δυνατότητα για κρέμασμα στον τοίχο.Σαν εικόνα είναι σχεδόν ίδιες με απειροελαχιστα καλύτερη την 930 σύμφωνα με κάποια reviews.

Η 930 εχει το webOS το οποιο ειναι αρκετα ευχρηστο απ' οσο αναφερουν διαφοροι χρηστες αν και μερικες φορες εχει καποιο lag (στιγμιαιο κολλημα).

Ειμαι και εγω σε φαση αναμονης για πτωση της τιμης κατω απο τα 2200 που πιστευω μεχρι το Μαιο θα κινειται σε αυτο το υψος.Ειδικα αν κυκλοφορησουν τα νεα μοντελα της LG για το 2015 η τιμη θα πεσει ακομα πιο γρηγορα.

Προσοχη για την 55EA970V.Πολλοί αναφέρουν χαμηλές τιμές λόγω εκθεσιακού κομματιού με παραπάνω απο 5000 ωρες λειτουργιας!!!!

Εχτές ήμουν σε γνωστό σκρουτζομάγαζο στη "γειτονιά" μου, και μου έλεγαν τα παιδιά εκεί οτι είναι θέμα χρόνου (μέχρι το πάσχα περίπου),
ωστέ να πέσει κατω των 2000, τουλάχιστον η 970V .
Για καινούργια πάντα μιλάμε γιατί όπως πολύ σωστα είπε και ο tolispolo εκθεσιακή βρίσκεις και τώρα.
Οπότε λίγο υπομονή...και βούρ!!!