LG 55 EC930V

Οσο και καλο scaler και να εχει η τηλεοραση απο 0.41 mpixels (480p) να φτασει τα 8.59 mpixels του 4κ για να γεμισει την αναλυση μιας τετοιας οθόνης το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Αλλος scaler συμπεριφερεται καλυτερα γιατι "μαντευει" και συπληρωνει καλυτερα τα pixel που λειπουν αλλα οπως και να εχει το αποτελεσμα δεν ειναι καλο.
Για παραδειγμα δες ενα video με αναλυση 240p (424X 240 -->0,10Mpixels) fullscreen σε 1080p (2.07 Mpixels) τηλεόραση.

Εχεις δει σε κατάστημα να παιζει 4Κ τηλεοραση τα καναλια της DIGEA ? Ακομα και να το ζητησεις συνηθως λενε πως δεν εχουν τετοια δυνατοτητα!

Από αυτά που έχω δει το συμπέρασμά μου είναι ότι είναι θέμα επεξεργασίας. Μπορεί μια tv με 4Κ ανάλυση να παίζει καλύτερα από μια άλλη 2Κ σε ψηφιακό επίγειο σήμα ή σήμα χαμηλής ανάλυσης/ποιότητας.

Πήγα σήμερα στο ΜΜ και είδα την τηλεόραση. Το σήμα ήταν HD του ΟΤΕ. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει ποτέ. Οι διπλανές τηλεοράσεις που έπαιζαν το ίδιο σήμα μου φαίνονταν θαμπές. Δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα να δω σήμα από digea. Κάπου διάβασα οτι στα SD σήματα δεν έχει τόσο καλή ευκρίνεια. Υπάρχει κάποιος που να έχει δει SD σήμα σε αυτήν την την τηλεόραση; Το Σεπτέμβριο ναι μεν έχει ανακοινωνθεί η 55άρα 4Κ oled, αλλά το κόστος θα είναι τεράστιο, 5500$... Αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει τα 2500 δεν βλέπω το λόγο γιατί να περιμένει.

Vas67 ακριβώς αυτό που λες!Ναι μεν οι 4κ oled είναι ότι καλύτερο υπάρχει αλλά και τα 5.000 είναι πάρα πολλά! Μετράω αντίστροφα για Ιούλιο. .
Υ.Γ. Στο σήμα ΟΤΕ που είδες παρατήρησες την κίνηση της? Και αν ναι πως ήταν?

Η κίνηση ήταν φυσιολογική, μάλιστα ήταν το Sport HD και είχε αγώνα μπάσκετ. Δεν είδα judder που ανέφεραν κάποιοι.

Πράγματι Spyro 1980 θα κάνεις πολύ καλά να την αγοράσεις άμεσα, αν μπορούσες και νωρίτερα για να την ευχαριστηθείς. Σε ένα χρόνο από τώρα δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αν είμαστε δε στη δραχμή, oled tv θα είναι όνειρο θερινής νυκτός! Οι παλαιότεροι εδώ θα θυμούνται τι συνέβαινε στην Ελλάδα επι δραχμής, κυρίως δεκαετίες 70, 80 μέχρι τα μέσα του 90. Οτιδήποτε εισαγόμενο, λόγω εξοικονόμησης του πολύτιμου συναλλάγματος, είχε καπέλο 50 με 100%! Κόστιζε διπλάσιο σε δραχμές απ ότι στο εξωτερικό. Αυτοκίνητο πάνω από 1200 κυβικά δεν μπορούσες να αγοράσεις. Τα ηλεκτρονικά τα κρύβανε στα πορτ μπαγκαζ για να περάσουν τα σύνορα. Εδώ αγοράζαμε οτι χειρότερο και φθηνότερο υπήρχε δίνοντας μια περιουσία ...

Δυστυχώς Vas67 μέσα Ιουλίου μπορώ να την πάρω καθώς μαζεύω λεφτά και τότε θα έχει φύγει η γυναίκα μου πρώτη για διακοπές και τότε θα πουλήσω και την παλιά μου!Όπως έχω πει και σε άλλες συζητήσεις έχω άλλαξει αρκετές τηλεοράσεις θα γίνει ένας χαμός αλλά τι να κάνουμε.. Η γυναίκα μου ειναι η γυναίκα της ζωής μου αλλά η τηλεόραση ή καψούρα μου!!

Πήγα σήμερα στο ΜΜ και είδα την τηλεόραση. Το σήμα ήταν HD του ΟΤΕ. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει ποτέ. Οι διπλανές τηλεοράσεις που έπαιζαν το ίδιο σήμα μου φαίνονταν θαμπές. Δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα να δω σήμα από digea. Κάπου διάβασα οτι στα SD σήματα δεν έχει τόσο καλή ευκρίνεια. Υπάρχει κάποιος που να έχει δει SD σήμα σε αυτήν την την τηλεόραση; Το Σεπτέμβριο ναι μεν έχει ανακοινωνθεί η 55άρα 4Κ oled, αλλά το κόστος θα είναι τεράστιο, 5500$... Αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει τα 2500 δεν βλέπω το λόγο γιατί να περιμένει.

Την έχω δει εγώ..Το sd είναι όντως χάλια
Αλλά ούτε και το τηλεοπτικό hd μου φάνηκε καλό
Μπορεί να μην είχε σωστές ρυθμίσεις διότι το μαύρο σαν να πρασινιζε λίγο.. βέβαια στα βιαστικά την είδα, αλλά Την επόμενη φορά θα ασχοληθώ λίγο και θα γράψω εντυπώσειςκαι θα τραβήξω φώτο

Την έχω δει εγώ..Το sd είναι όντως χάλια
Αλλά ούτε και το τηλεοπτικό hd μου φάνηκε καλό
Μπορεί να μην είχε σωστές ρυθμίσεις διότι το μαύρο σαν να πρασινιζε λίγο.. βέβαια στα βιαστικά την είδα, αλλά Την επόμενη φορά θα ασχοληθώ λίγο και θα γράψω εντυπώσειςκαι θα τραβήξω φώτο

παντως εγω που την ειδα απο κοντα η αντιθεση της εκανε τια αλλες να χλωμιαζουν...

παντως εγω που την ειδα απο κοντα η αντιθεση της εκανε τια αλλες να χλωμιαζουν...

α και κατι αλλο..ειχαν και μια lg και μου ειχε φανει καπως η εικονα της..ειχε το τηλεοκοντρολ μπηκα στις ρυθμισεις και ολες οι ρυθμισεις ηταν χαλια..ακομα και η ισσοροπια λευκου πειραγμενες...τις γυρισα default και ηταν οκ

Τι άποψη έχετε για αυτήν ;

http://www.lg.com/us/tvs/lg-65EC9700-oled-tv
Υπέροχη..... αλλά και τόσα λεφτά;; όταν σε κανά χρόνο ( ειδικά με τη τακτική που ακολουθεί η LG ) θα έχει σχεδόν τα μισά.
Πάντως αν τα << είχα γερά >> και δε με ένοιαζε να τα χαλαλήσω, θα την είχα ήδη στο σαλόνι μου!!!!!

Γύρισα πριν από λίγο από mediamarkt! Είχα πάει να δω από περιέργεια της νέες samsung js...., τελικά αύριο μου είπε ο υπάλληλος θα της φέρουν (πλέον μετά από τόσες τηλεοράσεις που έχω άλλαξει και τόσες φορές που έχω πάει έχουμε γίνει φίλοι με τον υπάλληλο)του λέω λοιπόν για την 930ν μου είπε εμπιστευτηκα να μην την πάρω γιατί εκτός του θέματος με το τρεμοπαιγμα μου είπε πως έχει θέμα με το κίτρινο χρώμα,δεν το αποδίδει σωστά!Η αλήθεια είναι πως σε ξένα φόρουμ κάτι τέτοιο το είχα διάβασει αλλά δεν ήξερα τι εννοούσαν.Τελικα πήρα την απόφαση να μείνω με την H7000 γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο για 2.500 ευρώ! Και αν το θέμα με το judder έχει λυθεί με τα Update filmware της lg δεν νομίζω το ίδιο να ισχύει και το θέμα με το κίτρινο χρώμα! Οπότε θα περιμένω σε 2-3 χρόνια όταν οι oled 4k μπουν για τα καλά στην αγορά. .