Έχω μια 50PX950.......σκέφτομαι να την δώσω κάνα 300αρι και να πάω στην 930.
Να το κάνω η οχι ?
Φοβάμαι την μετάβαση τώρα που η 950 έχει στρώσει και παίζει άψογα.
Δεν είναι Oled αλλά πλάσμα, οπότε ήθελε << στρώσιμο >>.Τι εννοείς έχει στρώσει ; Θέλουν και οι oled στρώσιμο ;
Δεν είναι Oled αλλά πλάσμα, οπότε ήθελε << στρώσιμο >>.
Το θέμα όμως είναι ότι 5ετίας ( αν θυμάμαι καλά ) τηλεόραση και μάλιστα πλάσμα LG όχι και της υψηλής κατηγορίας, θα βρει να τη δώσει 300,00 , δύσκολο. Αν όμως βρει να το κάνει οπωσδήποτε , διότι η διαφορά της Oled με τη συγκεκριμένη πλάσμα, είναι πολύ μεγάλη σε όπποιο τομέα και αν το δεις.......
Δε ξέρω αν κατάλαβες καλά, αλλά εννοώ πως η συγκεκριμένη Oled είναι σαφώς ανώτερη από τη συγκεκριμένη πλάσμα σε όλους τους τομείς, οπότε δε χρειάζεται να ξεχωρίσω κάτι.Για πες μερικές διαφορές που εσύ έχεις παρατηρήσει μεταξύ OLED / PLASMA να σου πω κι εγώ.
Καλά μίλησε κανείς για τη 5090 μέχρι τώρα και δε το πήρα χαμπάρι; Μιλούσαμε για τη πλάσμα που ανέφερε ο φίλος και βάσει αυτής τα λεγόμενά μου. Όπως και να έχει πάντως την απάντηση στην έδωσε πιο πάνω ο JL?.......Ναι σε σχέση όμως με την Pioneer Kuro 5090H ? Εδώ σε θέλω ...
Listen http://tunein.com/radio/AK-RADIO-s201718
νομιζω οτι βαζεις ενα τρεχει χρονομετρο στο pc,το συνδεεις στην τηλεοραση σε λειτουργια διπλη οθονη (ταυτοχρονα να δειχνει τηλεοραση και pc) τραβας φωτο ετσι ωστε να φαινονται και οι δυο οθονες...την διαφορα που θα δειξει η τηλεοραση στο timer σε σχεση του pc μετρανε την καθυστερηση π.χ εαν στην οθονη του pc εχει 13,30 sec και στην τηλεοραση δειχνει 13.65 εχει lag 35 msecΜε αφορμη το παραπανω μου ηρθε η απορια. Οντως, το lag αυτα τα λιγα ms) πως στο καλο μετριουνται βρε παιδια. ?Με καποιο προγραμμα. ?
Με αφορμη το παραπανω μου ηρθε η απορια. Οντως, το lag αυτα τα λιγα ms) πως στο καλο μετριουνται βρε παιδια. ?
Με καποιο προγραμμα. ?
Είμαι κάτοχος της 55αρας 905α. Η επόμενη επιλογή μου σε τηλεόραση θα είναι σίγουρα κάποια Oled. Όποια και να είναι πάντως είτε αυτή που λες είτε κάποια άλλη, σε ποιότητα εικόνας ( που αυτή είναι η ουσία μιας τηλεόρασης ) είναι σαφώς πολύ καλύτερη από την 905, που ναι μεν πολύ καλή, αλλά απέχει αισθητά από οποιαδήποτε OLED.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.