LG 55EC930V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω μια 50PX950.......σκέφτομαι να την δώσω κάνα 300αρι και να πάω στην 930.
Να το κάνω η οχι ?
Φοβάμαι την μετάβαση τώρα που η 950 έχει στρώσει και παίζει άψογα.

Έχω μια 50PX950.......σκέφτομαι να την δώσω κάνα 300αρι και να πάω στην 930.
Να το κάνω η οχι ?
Φοβάμαι την μετάβαση τώρα που η 950 έχει στρώσει και παίζει άψογα.

Τι εννοείς έχει στρώσει ; Θέλουν και οι oled στρώσιμο ;

Τι εννοείς έχει στρώσει ; Θέλουν και οι oled στρώσιμο ;
Δεν είναι Oled αλλά πλάσμα, οπότε ήθελε << στρώσιμο >>.
Το θέμα όμως είναι ότι 5ετίας ( αν θυμάμαι καλά ) τηλεόραση και μάλιστα πλάσμα LG όχι και της υψηλής κατηγορίας, θα βρει να τη δώσει 300,00 € , δύσκολο. Αν όμως βρει να το κάνει οπωσδήποτε , διότι η διαφορά της Oled με τη συγκεκριμένη πλάσμα, είναι πολύ μεγάλη σε όπποιο τομέα και αν το δεις.......

Δεν είναι Oled αλλά πλάσμα, οπότε ήθελε << στρώσιμο >>.
Το θέμα όμως είναι ότι 5ετίας ( αν θυμάμαι καλά ) τηλεόραση και μάλιστα πλάσμα LG όχι και της υψηλής κατηγορίας, θα βρει να τη δώσει 300,00 , δύσκολο. Αν όμως βρει να το κάνει οπωσδήποτε , διότι η διαφορά της Oled με τη συγκεκριμένη πλάσμα, είναι πολύ μεγάλη σε όπποιο τομέα και αν το δεις.......

Για πες μερικές διαφορές που εσύ έχεις παρατηρήσει μεταξύ OLED / PLASMA να σου πω κι εγώ.

Για πες μερικές διαφορές που εσύ έχεις παρατηρήσει μεταξύ OLED / PLASMA να σου πω κι εγώ.
Δε ξέρω αν κατάλαβες καλά, αλλά εννοώ πως η συγκεκριμένη Oled είναι σαφώς ανώτερη από τη συγκεκριμένη πλάσμα σε όλους τους τομείς, οπότε δε χρειάζεται να ξεχωρίσω κάτι.
Απλά είναι καλύτερη σε ΟΛΑ!

Μόνο σε κίνηση με υλικό 60fps υπολείπεται της KURO (και όλων των Plasma). Άντε και σε ακρίβεια περιγραφής και ομοιομορφίας των πολύ σκοτεινών αποχρώσεων του γκρι...

Ναι σε σχέση όμως με την Pioneer Kuro 5090H ? Εδώ σε θέλω ...

Listen http://tunein.com/radio/AK-RADIO-s201718
Καλά μίλησε κανείς για τη 5090 μέχρι τώρα και δε το πήρα χαμπάρι; Μιλούσαμε για τη πλάσμα που ανέφερε ο φίλος και βάσει αυτής τα λεγόμενά μου. Όπως και να έχει πάντως την απάντηση στην έδωσε πιο πάνω ο JL?.......

Έπεσε το μάτι μου τυχαία σε ένα αξιόπιστο site(ξενο) που κάνει Reviews ότι το lag της 9300 έπεσε μετά το τελευταίο update σε 29.6ms,αλλά όπως λέει το site βασίζονται σε αναφορές!Δεν μπορούν να το τσεκάρουν γιατί δεν έχουν την τηλεόραση για να την ξανά δοκιμασουν!
Ξέρετε πως μπορώ μόνος μου αν γίνεται να τσεκάρω πόσο lag έχει η τηλεόραση μου,γιατί με ενδιαφέρει αφού παίζω ps4..
YΓ ποιο πάνω την γράφω 9300 και όχι 930ν γιατί το site αναφέρεται στην Αμερικανική έκδοση

Με αφορμη το παραπανω μου ηρθε η απορια. Οντως, το lag αυτα τα λιγα ms) πως στο καλο μετριουνται βρε παιδια. ?
Με καποιο προγραμμα. ?

Re: Απάντηση: LG 55EC930V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με αφορμη το παραπανω μου ηρθε η απορια. Οντως, το lag αυτα τα λιγα ms) πως στο καλο μετριουνται βρε παιδια. ?Με καποιο προγραμμα. ?
νομιζω οτι βαζεις ενα τρεχει χρονομετρο στο pc,το συνδεεις στην τηλεοραση σε λειτουργια διπλη οθονη (ταυτοχρονα να δειχνει τηλεοραση και pc) τραβας φωτο ετσι ωστε να φαινονται και οι δυο οθονες...την διαφορα που θα δειξει η τηλεοραση στο timer σε σχεση του pc μετρανε την καθυστερηση π.χ εαν στην οθονη του pc εχει 13,30 sec και στην τηλεοραση δειχνει 13.65 εχει lag 35 msec

Δεν το κατάλαβα αυτό!Γιατί η τηλεόραση πρέπει να δείχνει και το χρονόμετρο και τηλεόραση;καταρχήν έχει διπλή λειτουργία η 930ν?

Re: Απάντηση: LG 55EC930V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με αφορμη το παραπανω μου ηρθε η απορια. Οντως, το lag αυτα τα λιγα ms) πως στο καλο μετριουνται βρε παιδια. ?
Με καποιο προγραμμα. ?

Υπάρχει ο παραδοσιακός τρόπος, που ανέφερε ο hxostil, π.χ.

https://youtu.be/QaZ-P2O1Jew

Τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει και μια ειδική συσκευή που υπόσχεται μεγαλύτερη ακρίβεια στη μέτρηση, το Leo Bodnar input lag tester:

https://youtu.be/zVw6T9rw0xU

Εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτό το τεστ γιατί πάνω στην τηλεόραση έχω συνδεδεμένο και τον υπολογιστή!Αν κάποιος το κάνει ας μας πει τι αποτέλεσμα θα βγει,εννοείται στην δική μας τηλεόραση να έχει ενεργοποίηση το game mode και να έχει βάλει να διαβάζει την πηγή σε pc,γιατί έτσι η τηλεόραση μας έχει το χαμηλότερο lag!
Ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε αυτό το μηχάνημα που μετράει το lag;

Καλημερα παιδια. Εδω και 2.5 χρονια ειμαι κατοχος της sony w905 46in. triluminos. Αξιζει να την αλλαξω με την lg 55EC930V ? Και αν ναι μπορω να την πουλήσω καπου?

Είμαι κάτοχος της 55αρας 905α. Η επόμενη επιλογή μου σε τηλεόραση θα είναι σίγουρα κάποια Oled. Όποια και να είναι πάντως είτε αυτή που λες είτε κάποια άλλη, σε ποιότητα εικόνας ( που αυτή είναι η ουσία μιας τηλεόρασης ) είναι σαφώς πολύ καλύτερη από την 905, που ναι μεν πολύ καλή, αλλά απέχει αισθητά από οποιαδήποτε OLED.

Καλησπέρα παιδιά. Φίλος αγόρασε πρόσφατα από Κωτσόβολο την 910v. Συμφωνήθηκε η πώληση καινούριας. Όταν την παρέλαβε όμως προ ημερόν έχει αποτύπωμα LG OLED TV στη λευκή οθόνη, πράγμα που μαρτυρεί ότι του δώσουν εκθεσιακό με burn-in. Θυμάμαι ότι κάπου έχω διαβάσει ότι με ένα κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων μπορείς να δεις πόσες ώρες λειτουργίας έχει η τηλεόρασης. Μήπως το θυμάται κανείς για να διαπιστώσουμε αν όντως πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι;

Last edited by a moderator:
Να μην ψάξει τις ώρες αλλά να την πάει απευθείας πίσω. Απαράδεκτο να πληρώνεις για νέα TV και να έχεις "στάμπα" στο panel. Και καλό είναι να το αναφέρει και στην αντιπροσωπεία.

Last edited by a moderator: