LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι, στην ουσία είναι η demo έκδοση, χωρίς τα προβλήματα χρηστικότητας της όμως λόγω του usb. Τρέχει κανονικά από την μνήμη της τηλεόρασης. Σου προτείνω να την δοκιμάσεις εκτεταμένα τη demo έκδοση να δεις αν σου κάνει σε όλα και μετά αν θες να προβείς στην αγορά.

Είναι να βλέπεις 2 διαφορετικές εικόνες (μία ο κάθε παίχτης) με τα γυαλιά του 3Δ.

Θεωρητικά ναι. Δεν φαντάζομαι να το υλοποιεί η τηλεόραση όμως.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα που το σκεύτομαι, έγραψα ανακρίβεια: δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα γυαλιά 3Δ, πρέπει να έχει ειδικά γυαλιά (με την ίδια πόλωση και στα 2 μάτια), και διαφορετική πόλωση και για τα 2 μάτια του άλλου παίχτη. Ενώ τα γυαλιά 3Δ έχουν φίλτρο διαφορετικής πόλωσης ανά μάτι, και όχι ανά παίχτη/θεατή.

ολα καλα με την LG, η εικονα απιστευτη ειδικα μετα απο τη ρυθμιση που της εκανα, αλλα το web os2 , αν και πιο γρηγορο απο το "παλιο" , θελει ακομα δουλεια.
Ειναι αργο , καποιες φορες δεν "ακουει" με τη μια τις εντολες και εχει κακη οργανωση δορυφορικων καναλιων.. ακομα δε μπορω να βρω πως αλλαζω δορυφορο !

Για να δεις τι? FTA δορυφορικά ?

Νομίζω πως ο δορυφορικός δέκτης στις τηλεόρασεις την στιγμή που σχεδόν όλοι οι πάροχοι πλέον παντρεύουν κάρτα με δέκτη είναι άχρηστα...

μερικα HD ειναι καλα , fashion tv για τη γυναικα μου .... δεν ειπα οτι ειναι και για χορταση!

Περα απο τη πλακα, η Tv ειναι αστερι, απλα θα ηθελα το λειτουργικο της πιο "σπιρτοζικο" ...μερικες φορες νοιωθω οτι τρεχει Windows! :p

Ωραίο κόλπο αυτό με το fashion tv, θα το πω και εγώ στην γυναίκα μου, χαχαχαχα.

Πάντως στα reviews λέγανε πολύ καλά λόγια για το WebOs 2, αλλά και πάλι, αν θες ποιότητα παίρνεις ένα Apple Tv (το νέο) και δεν ασχολείσαι με WebOs, Firefox Os, Tizen κλπ.

να πω επισης πως δε διαπιστωσα θεμα με dirty panel, βινιετα στα χαμηλοφωτα πλανα και η καρτα 5% μαυρο και κατω βγηκε "καθαρη" ....
Oυτε 1 καμμενο-κολλημνεο pixel επισης.... γενικα αριστες εντυπωσεις στην εικονα.

Ο ηχος ειναι λιγο αδυναμος, αλλα γι αυτο εχω τον ενισχυτη μου (τη συνδεσα με οπτικη ινα).

Αυτο που δεν εχω βρει ακομα ειναι αν μπορεις τελικα με το χειριστηριο της Tv να χειριζεσαι αλλες συκευες....

μερικα HD ειναι καλα , fashion tv για τη γυναικα μου .... δεν ειπα οτι ειναι και για χορταση!

Περα απο τη πλακα, η Tv ειναι αστερι, απλα θα ηθελα το λειτουργικο της πιο "σπιρτοζικο" ...μερικες φορες νοιωθω οτι τρεχει Windows! :p

Εγώ πάντως που δεν έχω προσδοκίες (τα πάντα τα καλύπτει το pc που είναι από κάτω), το λειτουργικό μου φαίνεται πολύ προσεγμένο. Είναι διαφορετικό από ότι άλλη μάρκα έχω δει.

Ε, για την εικόνα το λέγαμε. Άντε να συγκριθεί με καμιά 4Κ, με πάνελ στα 50Hz ή 100, και μαύρο στο 0.04 και αν...

Προσεγμενο, σε γενικες γραμμες ειναι, απλα ειναι λιγο αργο.... μερικες φορες νοιωθω οτι ¨κολλαει" πολυ, ειδικα οταν αρχιζεις να παιζεις με τις εφαρμογες της.

Πταισμα φυσικα, μπροστα στην εικονα που δινει η LG....

Γεια σας παιδιά, είμαι κάτοχος μιας samsung led 55es8000 και σκέφτομαι να την αλλάξω με τη LG 55EG910V ή με την LG IPS 65UF850V που είναι στα ίδια λεφτά μεγαλύτερη και 4κ, αξίζει η εικόνα και το 3d της για να μείνω στις 55' και 1080p? Ευχαριστώ.

Ειμαι κάτοχος της τηλεορασης πάνω απο μήνα Απο εικονα ειναι οτι καλυτερο εχω δει .Απο μαύρο δεν μπορει να συγκριθεί με καμία αλλη και 3D άριστο .Την 4κ τι να τι κανείς υπαρχει υλικό ;η θα βλέπει απο το Netflix που θελει Vdsl 25αρα σταθερή ταχύτητα ;το 4κ ξεχάσετο σε κανα δυο χρονια οι σημερινές 4κ δεν θα παίζουν καλα τα αρχεία θα υπαρχει θέμα κωδικοποίησης και παλέτας χρωμάτων .Εκτος αν βλέπεις στο 1.5-2 μετρα γιατι μόνο σε αυτη αποςταςη βλέπεις 4κ

Γεια σας παιδιά, είμαι κάτοχος μιας samsung led 55es8000 και σκέφτομαι να την αλλάξω με τη LG 55EG910V ή με την LG IPS 65UF850V που είναι στα ίδια λεφτά μεγαλύτερη και 4κ, αξίζει η εικόνα και το 3d της για να μείνω στις 55' και 1080p? Ευχαριστώ.

εαν εισαι στα 2-3 μετρα θα πας καρφι για oled...4κ ακομα δεν αξιζει

Ευχαριστώ παιδιά και γω αυτήν αποφάσισα, τις είδα ζωντανά και δεν συγκρίνεται η εικόνα! Από βδομάδα την παραγγέλνω! Ναι στα 3 και κατι λιγότερο είμαι.