LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σε τηλεοπτικο θυμιζει αρκετα τις plasma, καλη εικονα, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο φυσικα, μιας και μιλαμε για sd κακης ποιοτητας συνηθως.
Σε Καποιες σειρες παντως στην ΝΕΤ και ΝΕΤ HD ειναι αρκετα καλη .

Κονσολα δεν εχω δοκιμασει ακομα...

Το μονο που εχω να της προσαψω , ειναι αυτο που ειδα χτες για πρωτη φορα , τη βινιετα στα πολυ χαμηλα ΙRE...

Σε καρτες των 1-5% ειναι εμφανες το θεμα. Το ειδα και σε μια ταινια το SPECTRE , στις τελευταιες σκηνες του εργου, Ηταν σχετικα εντονο .

Επαιξα με τις ρυθμισεις, φευγει καπως αν σηκωσεις πολυ το brightness, αλλα δεν ειναι φυσικα λυση αυτο .

Ειναι το μονο μελανο σημειο μεχρι στιγμης. Ελπιζω να λυθει στις επομενες γενιες.

Θεμα με banding δεν ειδα και σε κινηση ειναι αψογη.

σε τηλεοπτικο θυμιζει αρκετα τις plasma, καλη εικονα, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο φυσικα, μιας και μιλαμε για sd κακης ποιοτητας συνηθως.
Σε Καποιες σειρες παντως στην ΝΕΤ και ΝΕΤ HD ειναι αρκετα καλη .

Κονσολα δεν εχω δοκιμασει ακομα...

Το μονο που εχω να της προσαψω , ειναι αυτο που ειδα χτες για πρωτη φορα , τη βινιετα στα πολυ χαμηλα ΙRE...

Σε καρτες των 1-5% ειναι εμφανες το θεμα. Το ειδα και σε μια ταινια το SPECTRE , στις τελευταιες σκηνες του εργου, Ηταν σχετικα εντονο .

Επαιξα με τις ρυθμισεις, φευγει καπως αν σηκωσεις πολυ το brightness, αλλα δεν ειναι φυσικα λυση αυτο .

Ειναι το μονο μελανο σημειο μεχρι στιγμης. Ελπιζω να λυθει στις επομενες γενιες.

Θεμα με banding δεν ειδα και σε κινηση ειναι αψογη.

σε ευχαριστω πολυ...και εμενα με προβληματιζει η ομοιομορφια σε χαμηλα ire..σε καρτα 10% grey δειχνει εντονα?

σε καρτα 10% καθολου, απο 5% και κατω (αυτο παιζει φυσικα απο κομματι σε κομματι)

δε θα δεις ποτε καρτες στη καθημερηνοτητα σου, μονο για τεστ.

Εχοντας δει αρκετες ταινιες και σειρες, χτες ηταν η πρωτη φορα που το ειδα .

Εχω συνηθισει σε τετοιες "ατελειες" , και στις plasma ειχα αρκετες (dirty screen, vertical banding, buzzing , low light dithering κλπ )

Καμια τεχνολογια δεν ειναι τελεια, αναλογα με τι σε ενοχλει διαλεγεις ....

Ειναι μικρο το τιμημα για μια τετοια εικονα παντως και σε τετοια τιμη.
Θυμαμαι οτι πριν 9 χρονια περιπου ειχα δωσει 2500 για την Pioneer 42" και τωρα με 1800 πηρα καλυτερη συνολικα TV kai 55" !

ελπιζω μονο η LG να εξελιξει οσο μπορει τη τεχνολογια και να εξαλειψει οσο γινεται τις "παιδικες" ασθενειες....

σε καρτα 10% καθολου, απο 5% και κατω (αυτο παιζει φυσικα απο κομματι σε κομματι)

δε θα δεις ποτε καρτες στη καθημερηνοτητα σου, μονο για τεστ.

Εχοντας δει αρκετες ταινιες και σειρες, χτες ηταν η πρωτη φορα που το ειδα .

Εχω συνηθισει σε τετοιες "ατελειες" , και στις plasma ειχα αρκετες (dirty screen, vertical banding, buzzing , low light dithering κλπ )

Καμια τεχνολογια δεν ειναι τελεια, αναλογα με τι σε ενοχλει διαλεγεις ....

Ειναι μικρο το τιμημα για μια τετοια εικονα παντως και σε τετοια τιμη.
Θυμαμαι οτι πριν 9 χρονια περιπου ειχα δωσει 2500 για την Pioneer 42" και τωρα με 1800 πηρα καλυτερη συνολικα TV kai 55" !

ελπιζω μονο η LG να εξελιξει οσο μπορει τη τεχνολογια και να εξαλειψει οσο γινεται τις "παιδικες" ασθενειες....

τωρα εχω led 55 και τα παει πολυ καλα οχι τελεια...στην πλασμα πανασονικ gt30 ηταν αψογη...εαν ειναι σαν της led δεν με νοιαζει...θα ηθελα παντως μια φωτο εαν μπορεις και θελεις με καρτα 10% και 5% που να ειναι η φωτο οσο δυνατον πιο κοντα στην πραγματικοτητα της ομοιομορφιας...

υπαρχουν στο διαδυκτιο αρκετες....

http://www.hdtvtest.co.uk/news/55ec930v-201412163962.htm

low-apl.jpg

Την δίνουν 43.5ms input lag. Αν σκεφτείς οτι μια Samsung (σειρά 6 & 7) έχει απο 45-60ms. Όχι οτι καταλαβαίνεις διαφορά μιας και παίζω σε μια 7000 Samsung με 56ms input lag και κυρίως fps games, οπότε μια χαρά θα είναι και σε ps4/xbox. Νομίζω οι Sony έχουν το χαμηλότερο, κάπου στα 30ms και η προπέρσινη σειρά 9 της Sony που έβγαζε 16ms (δεν εχω δει χαμηλότερο ως σήμερα). Περισσότερα εδώ http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/eg9100?uxtv=28d2

Την δίνουν 43.5ms input lag. Αν σκεφτείς οτι μια Samsung (σειρά 6 & 7) έχει απο 45-60ms. Όχι οτι καταλαβαίνεις διαφορά μιας και παίζω σε μια 7000 Samsung με 56ms input lag και κυρίως fps games, οπότε μια χαρά θα είναι και σε ps4/xbox. Νομίζω οι Sony έχουν το χαμηλότερο, κάπου στα 30ms και η προπέρσινη σειρά 9 της Sony που έβγαζε 16ms (δεν εχω δει χαμηλότερο ως σήμερα). Περισσότερα εδώ http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/eg9100?uxtv=28d2
σας ευχαριστω για τις απαντησεις..και εμενα η 7000 samsung παιζει περιπου στα 40 ms οποτε θα ειμαι οκ

800ee27465b838b473a7ac42ec2b8b50.jpg

Αυτή τη βάση έχω, αυτή είναι VESA ?
Μη μου πείτε πως δεν κάνει.

Για VESA φαίνεται. Αν έχει τρύπες σε απόσταση 34cm και οι δύο μπάρες μπορούν να συμπλησιάσουν στα ~20cm, σου κάνει...

γεια σε όλους, την παρέλαβα χθες 1800 απο κωτσοβολο, οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, διαβασα καμια 30αρια σελιδες σ αυτο το νημα κ εχω καποιες αποριες

1.- συγκεκριμενα settings δεν υπαρχουν πουθενα εδω στο φορουμ? την αφηνω ως εχει με τα εργοστασιακα?

2.- το νετφλιξ αλλοτε παιζει χαρτι αλλοτε παιζει χειροτερα κ απο ποιοτητα cam, προφανως εχει να κανει με το ιντερνετ την εχω ασυρματα συνδεδεμενη κ το speed test που εκαανα απο iphone αλλοτε δινει 10mbps download, 0,8 upload. λογω του γεγονοτος οτι το μοντεμ ειναι σε 10 μετρα αποσταση (καλωδιο για συνδεση lan θα ηθελα να την αποφυγω) υπαρχει καποια αλλη λυση για να βελτιωσω το ιντερνετικο σημα που λαμβανει η τηλεοραση (εξαιρετικα ασταθες ειδικα αν χρησιμοποιεικ αλλη συσκευη ιντερνετ)

3.- με την εφαρμογη lg tv plus μπορω να επιλλεγω απο youtube βιντεο απ το κινητο κ να παιζουν στην tv γιατι προφανως μεσω του χειρηστηρου την τηλεορασης ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κανεις αναζητηση σε βιντεο κ να πληκτρολογεις ή υπαρχει καποιο καλυτερο app για ios

στις γενικοτερες παρατηρησεις μου με μονο μια μερα στην κατοχη μου στα αρνητικα θα ηθελα να πω πως στο περιβαλλον της lg content μου φαινεται αρκετα αργη η αποκριση των εφαρμογων,

ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπορει να απαντησει στις παραπανω αποριες μου

Καλό είναι να τη συνδέσεις προσωρινά μ ένα καλώδιο Ethernet για να δεις αν φταίει το wifi ληστεία όχι.

Ρυθμισεις για tv δεν υπάρχουν, βάζεις ότι σ αρέσει.
Για εξωτερικό player διάλεξε το isf1 profile για αρχή και μετά βλέπεις.

Για iOS όταν ανοίξεις την εφαρμογή YouTube και είναι και τα 2 συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο, πατάς το εικονίδιο πάνω δεξιά και βλέπεις το βίντεο που παίζει στο κινητό , στη τηλεόραση.

Την πήρα κι εγώ χθες !
Η μόνη τηλεόραση που θα μπορούσε να αντικαταστήσει την προηγούμενη μου PIONEER KURO 5090H ,
τέλειο μαύρο, όταν λέμε τέλειο, τέλειο δεν υπάρχει πιο πολύ, πιο πολύ πεθαίνεις.
Πολύ καλό το 3D της δεν το περίμενα. Στα DIGEA κανάλια, ε δεν παθαίνεις και πλάκα αλλά και καμμία άλλη τηλεόραση δεν μεταδίδει καλύτερα SD σήμα, στο 4k και στα 1080p είναι THE BEST TV EVER !

Ρε παιδιά πείτε μου κάτι, αυτά τα ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ που είναι ? Τα συντόνισα αλλάδεν τα βρίσκω να δω !

Προσπάθησα χθες να παίξει 1080p 25 και δεν το έπαιξε. Ίσως όμως έχει κάπου ρυθμίσεις γι αυτό.

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια η tv παιζει h265? Ξερω πως μονο οι 4k tv παιζουν. Και εννοώ h265 1080p

Την αποκωδικοποίηση την κάνει το player, δεν έχει σχέση με την τηλεόραση. Η τηλεόραση απλά είναι το μέσο προβολής.

Προσπάθησα χθες να παίξει 1080p 25 και δεν το έπαιξε. Ίσως όμως έχει κάπου ρυθμίσεις γι αυτό.

Τι είδους αρχείο ήταν αυτό? Ποιον player χρησιμοποιείς και τι σου δίνει στην έξοδο?