σε τηλεοπτικο θυμιζει αρκετα τις plasma, καλη εικονα, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο φυσικα, μιας και μιλαμε για sd κακης ποιοτητας συνηθως.
Σε Καποιες σειρες παντως στην ΝΕΤ και ΝΕΤ HD ειναι αρκετα καλη .
Κονσολα δεν εχω δοκιμασει ακομα...
Το μονο που εχω να της προσαψω , ειναι αυτο που ειδα χτες για πρωτη φορα , τη βινιετα στα πολυ χαμηλα ΙRE...
Σε καρτες των 1-5% ειναι εμφανες το θεμα. Το ειδα και σε μια ταινια το SPECTRE , στις τελευταιες σκηνες του εργου, Ηταν σχετικα εντονο .
Επαιξα με τις ρυθμισεις, φευγει καπως αν σηκωσεις πολυ το brightness, αλλα δεν ειναι φυσικα λυση αυτο .
Ειναι το μονο μελανο σημειο μεχρι στιγμης. Ελπιζω να λυθει στις επομενες γενιες.
Θεμα με banding δεν ειδα και σε κινηση ειναι αψογη.
σε καρτα 10% καθολου, απο 5% και κατω (αυτο παιζει φυσικα απο κομματι σε κομματι)
δε θα δεις ποτε καρτες στη καθημερηνοτητα σου, μονο για τεστ.
Εχοντας δει αρκετες ταινιες και σειρες, χτες ηταν η πρωτη φορα που το ειδα .
Εχω συνηθισει σε τετοιες "ατελειες" , και στις plasma ειχα αρκετες (dirty screen, vertical banding, buzzing , low light dithering κλπ )
Καμια τεχνολογια δεν ειναι τελεια, αναλογα με τι σε ενοχλει διαλεγεις ....
Ειναι μικρο το τιμημα για μια τετοια εικονα παντως και σε τετοια τιμη.
Θυμαμαι οτι πριν 9 χρονια περιπου ειχα δωσει 2500 για την Pioneer 42" και τωρα με 1800 πηρα καλυτερη συνολικα TV kai 55" !
ελπιζω μονο η LG να εξελιξει οσο μπορει τη τεχνολογια και να εξαλειψει οσο γινεται τις "παιδικες" ασθενειες....
σας ευχαριστω για τις απαντησεις..και εμενα η 7000 samsung παιζει περιπου στα 40 ms οποτε θα ειμαι οκΤην δίνουν 43.5ms input lag. Αν σκεφτείς οτι μια Samsung (σειρά 6 & 7) έχει απο 45-60ms. Όχι οτι καταλαβαίνεις διαφορά μιας και παίζω σε μια 7000 Samsung με 56ms input lag και κυρίως fps games, οπότε μια χαρά θα είναι και σε ps4/xbox. Νομίζω οι Sony έχουν το χαμηλότερο, κάπου στα 30ms και η προπέρσινη σειρά 9 της Sony που έβγαζε 16ms (δεν εχω δει χαμηλότερο ως σήμερα). Περισσότερα εδώ http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/eg9100?uxtv=28d2
![]()
Αυτή τη βάση έχω, αυτή είναι VESA ?
Μη μου πείτε πως δεν κάνει.
Παιδια η tv παιζει h265? Ξερω πως μονο οι 4k tv παιζουν. Και εννοώ h265 1080p
Προσπάθησα χθες να παίξει 1080p 25 και δεν το έπαιξε. Ίσως όμως έχει κάπου ρυθμίσεις γι αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.