Leonid
AVClub Addicted Member
- 29 June 2010
- 2,813
Το καλύτερο που θα έιχες να κάνεις είναι να καλέσεις έναν ειδικό ( Καστρούνης Μανόλης ας πούμε ) για να στη ρυθμίσει και να μεταμορφωθεί. Μετά δε θα μετανιώνεις που τη πήρες, αλλά που έγραψες ότι έγραψες. Στα λέω πολύ φιλικά αυτά και φώναξε ειδικό, να βρεις την υγειά σουμετα απο 2 μηνες θεασης μπορω να πω οτι η 910 ειναι απλα μια μετρια εως χαλια tv oled εκανα χαζομαρα που δεν πηρα την oled 55B6V 4k!!!1:εικονα της δειχνει απλα τραγικη και το μαυρο μου δειχνει γκρι να το πω...συν οτι τα προσωπα στης ταινιες ειναι λες και γυαλιζουν και δεν ειναι φυσικα τα settings τα πηρα απο το rtings.2:η εφαρμογη που εχει στο youtube δεν με αφηνει να ανεβασω η κατεβασω την ποιοτητα της εικονας 3:ο ηχος ειναι απλα χαλια!!!4 οταν ανοιγω την tv γιθα να συνδεθει στο ιντερνετ πρεπει πρωτα να παω στα settings να βρει το wifi και μετα να εχω ιντερνετ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!γενικος ενω ημουν τρελαμενος με το να παρω μια oled εχω απλα απογοητευτει ασχημα!!!το καλο ειναι οτι παιζει τα παντα απο code που εχω βαλει στο usb...αν καποιος εχει να μου προτεινει settings καλοδεχουμενα...