LG 55EG910v vs SONY 55W8XX

H Sony δεν ξέρω πόσο lag έχει είμαι σίγουρος όμως ότι θα έχει χαμηλότερο από lg..
Συμφωνω ότι η τεχνολογία πάει πολύ γρήγορα όχι όμως 800 euro oled 4k με HDR!Να είμαστε υγιής μέχρι τότε θα τα ξανα πούμε. .

Σπύρο να σου πω απλά πως στην Αμερική αυτή την στιγμή βρίσκεις την 55EF9500 στα 2400 δολλάρια.
Την δε 930V την βρίσκεις 1200$

Σε 3 χρόνια δηλαδή θεωρείς πως δεν θα βρίσκεις 1000$ 55ρα 4Κ oled?
Εγώ λέω θα βρίσκεις.

Σκέψου ότι όσο περνάνε τα χρόνια οι βασικές ίντσες ανεβαίνουν.
Κάποτε ήταν οι 32, μετά οι 40, τώρα πάμε στις 50-55.

Τέλος πάντων βγαίνουμε off topic. Θα δούμε όπως λες.

Α!Για Αμερική μιλας;Εντάξει τοτε πάω πάσο!Εδώ αν δεις την 930v κάτω από 1780 δεν την βρίσκεις!Γιατί όπως πάντα εδώ στο Ελλαδισταν είμαστε πολύ μπροστά!Για να επανέλθουμε στο θέμα μας..Φίλε Νίκο πήρες απόφαση που θα καταλήξεις;

Μάλλον θα πάω για την LG.Πιστεύω για μια πενταετία να είναι πολύ καλή και να βγάλει τα λεφτά της. Από χρόνο σε χρόνο θα δούμε αλλαγές αλλά δεν νομίζω να είναι και τεράστιες. Τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια

LG OLED 910v

Input Lag Show Help
: 43.5 ms
With Interpolation Show Help
: 110.9 ms
Outside Game Mode Show Help
: 110.8 ms

Labeling the input with the PC icon brings the input lag down to 43.5 ms on the LG 55EG9100. Game mode has a slightly higher input lag of 52.4 ms.

Με την επιλογή PC ρίχνει το input lag σε 43.5ms ενω το Game mode παίζει στα 52.4ms. Η Sony θα έχει λογικά μικρότερο κάπου στα 30-40ms αλλά.. το λέω γιατί παίζω ps4 fps games σε samsung με περίπου 55ms input lag και δεν καταλαβαίνω καμιά καθυστέρηση. Δοκιμασμένο σε Destiny / Black Ops και Rainbow Siege δεν κατάλαβα καμία διαφορά σε φίλου που έχει Sony.

Εδώ έχει αναλυτικά το input lag απο αρκετές : http://www.rtings.com/tv/tests/video-games/input-lag

Επίσης το overall score που πιάνει η LG910 είναι 8.7 το τρίτο ανώτερο κάτω απο άλλες 2 πιο ακριβές OLED. Παρεπιπτόντως όσοι δεν έχετε κάνει scan τα ψηφιακά κανάλια πρόσφατα, κάντε το υπάρχει πλέον ANT1 HD, STAR HD, SKAI HD και M.TV HD (Μακεδονία TV !?!?). Να μη πω ψέματα, με το που είδα το ANT1 HD συγκινήθηκα, επιτέλους κάτι που να βλέπεται, δε συγκρίνεται με τον κλασσικό Ant1.

Last edited:
Φίλε Aniwthos oσο αφορά το input lag που λες στο fps αν παίζεις online και έχεις όπως είπες 43ms και είσαι πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον που έχει 23ms σε έχει σκοτώσει και δεν θα πάρεις και χαμπάρι τώρα αν έχει κάτω από 20ms εκεί άστο..
Όσο αφορά τα κανάλια.. το μόνο που αλλάζει είναι το σήμα δηλαδή αν δεις διαφορά στον ant1 πριν και μετά...τι να πω!πολύ απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο 576i ανάλυση έχουν και ας λένε ότι έγιναν HD..

Νομίζω περισσότερο ρόλο παίζουν τα ms που έχεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρά το input lag της τηλεόρασης. Τουλάχιστον όλοι στην Ελλάδα δεν παιζουν games σε κονσόλα με κάτω απο 60-70 πολλές φορές 100+ ms. Η διαφορά του input lag είναι ελάχιστη. Για αυτό αν δεις μέχρι 50ms όλες οι τηλεοράσεις τις δίνουν καλές για gaming. Όσο αφορά τα hd σίγουρα είναι καλύτερα απο ότι ήταν. Την διαφορά θα τη δεις σε μια ταινία που θα βάλει και όχι σε διαφημίσεις.

Για να δώσω και ενα παράδειγμα μια τηλεόραση που έχει 50ms input lag σε σύγκριση με μια που έχει 20ms η διαφορά των 30ms είναι 0.03 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Σε έναν τέλειο κόσμο me 0-20ms ping αυτή η διαφορά του input lag θα ήταν απειροελάχιστη αλλά επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και ο μέσος όρος ping σε ενα game είναι αρκετά υψηλότερος όλα λειτουργούν προσθετικά στο σύνολο του gaming. Σίγουρα όσο χαμηλότερο τόσο καλύτερο αλλά η διαφορά αυτή των 20-30ms δεν είναι τραγική. Αισθητή διαφορά πιστεύω θα υπήρχε σε μια τηλεόραση με 100ms. Το ξέρω γιατι η Sony KDL 40ΕΧ500 LCD που παίζουμε σε φίλο έχει 100ms σε μη "gaming mode". Όταν παίζει game mode την ρίχνει στα 60ms που είναι ανεκτό κατ' εμέ. Για μένα η LG για να βοηθήσω και τον φίλο nikosv7 είναι κορυφαία προσιτή τηλεόραση, και δε θα πρέπει να σε κρατήσει πίσω το input lag της, δίπλα δίπλα αν την δείς με οποιαδήποτε άλλη ξεχωρίζει με διαφορά. Πριν απο 3 μήνες τα Χριστούγεννα είχε πέσει και στα 1500 περίπου. Μέσα στον Απρίλιο περιμένουμε στην Ελλάδα τις OLED του 2016 οπότε λογικά θα πέσει και πάλι.

μιας και κάτοχος της 910 θα πω πως οτι άλλο παρεις ειναι υποδεεστερο σε ποιότητα εικονας. εγω στα παιχνιδια, δεν παίζω και συχνα, δεν με προβλημάτισε

Παίζοντας λίγο το Call of Duty Black Ops III από το pc μου φάνηκε πως σε σύγκριση με την plasma gt50 που είχα είναι πιο αργή. Θα τσεκάρω περισσότερο και σε άλλα game και θα επανέλθω

Ως κάτοχοι, καλύτερα να γράφετε τις εντυπώσεις σας στο νήμα της EG910V
Ετσι διατηρούμε όλες τις πληροφορίες στο ίδιο νήμα και είναι ευκολότερο για όλους να ενημερωθούν για την συγκεκριμένη τηλεόραση.

Καλησπέρα μετά από πολύ σκέψη απόφαση στην oled...Τελικά η tv θα μπει σε δωμάτιο με απόσταση θέασης MAX τα 2,5μ. Μήπως θα είναι μεγάλη και θα με κουράσει;