Stelioskrete
AVClub Enthusiast
- 4 March 2010
- 841
Τελικα λεω να παρω την 50w685 χαμηλο lag, παθητικο 3Δ ,smart tv ,αποσταση θεασις 2.80μ .καλη τιμη αλλα... 50hz πραγματικα οκ τη δινει 200hz δεν ξερω με ενεργοποιημενα αυτα τα 200 hz πως θα ειναι σε αθλιτκα μιας κ η θεαση ειναι πολλα αθλητικα ...κ αυτα για αντικατασταση 40c650 ...καποια γνωμη?
Thnx
Καλα με την 40c650 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ελεγα για την 6500 αλλα δυστιχος εχει ενεργιτικο 3Δ κ αρκετο lag κ ελεγα να ανεβω σε ιντσες παθητικο 3Δ κ χαμηλο lag...
μια συμβουλη...ποτε μην διαλεξεις τηλεοραση γιατ το 3d..σχεδον δεν θα το χρησιμοποιεις ειτε ενεργητικο ειτε παθητικο..
ακριβως!!!!Σε αυτό συμφωνώ και εγώ απόλυτα.
Δευτερεύον ή τριτεύον λόγος επιλογής πρέπει να είναι. Εγώ στα 3,5 χρόνια που έχω τη τηλεόραση άντε να έχω δει 25-30 ταινίες 3d, δηλαδή περίπου 8 ταινίες το χρόνο και αυτές μόνο από δίσκους BD, για να είναι αξιοπρεπής η ποιότητα θέασης.
Δεν αξίζει λοιπόν , κατά τη ταπεινή μου άποψη , για περίπου 1 ταινία το μήνα άντε και 2 ( πόσες υπάρχουν πια; ) 3D, να μπαίνει σαν κύριος λόγος επιλογής. Ακόμα και στη περίπτωση που παίζεις παιχνίδια 3d, εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ, ακόμα και σε παθητικό που δοκίμασα σε καλή τηλεόραση φίλου, δε μπορούσα να αντέξω πάνω από 10 λεπτά. Τώρα όμως άλλοι μπορεί να έχουν άλλες αντοχές. Για θέμα ταινιών πάντως σίγουρα δε λέει ακόμα.
Καλα με την 40c650 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ελεγα για την 6500 αλλα δυστιχος εχει ενεργιτικο 3Δ κ αρκετο lag κ ελεγα να ανεβω σε ιντσες παθητικο 3Δ κ χαμηλο lag...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.