LG 55LA690S ή ... 55" εώς 2000 !!!!

Απάντηση: LG 55LA690S ή ...!!!

Η καλύτερη σε value for money με παθητικό 3D είναι η Panasonic ET60. Ουσιαστικά εκτός από το smart tv και το magic remote δεν υστερεί πουθενά από την 740 και είναι και 500 ευρώ φτηνότερη.

Είναι πραγματικά περίεργο που το 2013 η LG δεν έχει χρησιμοποιεί ακόμη 100 Hz σε βασικά της μοντέλα.

Να σου πω για εμένα υστερεί σε αυτά που είπες smart-design-remote και μπορεί και λιγο στο 3D. Τώρα αν όλα αυτά ειναι αξίας 500 ειναι σχετικό.
Τελικά όπως σου είπα και πιο πάνω θα περιμένω μέχρι τον Αύγουστο και βλέπουμε.

Re: LG 55LA690S ή ...!!!

H 740 πωλείται σύμφωνα με το skroutz σε μόνο 2 καταστήματα. Το πλαίσιο πάντως είδα ότι την έχει αυτή τη στιγμή προσφορά με δωροεπιταγή 250 ευρώ οπότε πέφτει η τιμή της στα 1750 ευρώ ουσιαστικά...

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-55-55LA740S.htm

Σαν σχεδιασμός πάντως είναι από τις κορυφαίες του 2013.

H 740 πωλείται σύμφωνα με το skroutz σε μόνο 2 καταστήματα. Το πλαίσιο πάντως είδα ότι την έχει αυτή τη στιγμή προσφορά με δωροεπιταγή 250 ευρώ οπότε πέφτει η τιμή της στα 1750 ευρώ ουσιαστικά...

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-55-55LA740S.htm

Σαν σχεδιασμός πάντως είναι από τις κορυφαίες του 2013.

Μαλλον για εκει ειμαι και θα χρησιμοποιησω και την δωροπεπιταγη να παρω και ενα i-pad!!!
A την εχει και 24 ατοκες!!!!

Αν δεν σε πολυενδιαφερει το smart αγορασε την LM760
Mια χαρα ειναι απλα δεν ειναι διπυρηνος ο επεξεργαστης που εχουν τα μοντελα 2013
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/99904-LG-LM760S-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια
Αφου την εχει 24 ατοκες το πλαισιο θα παω για την καινουρια!!!!

Last edited by a moderator:

Οι τιμες εχουν διαφοροποιηθει κ μπορεις να το δεις κ στο παζαρεψε το του Κωτσοβολου σημερα. Ομως σε 15 μερες εχει εκπτωσεις οπου κ εκει θα αλλαξουν παλι.Καλο θα ηταν να κανεις λιγη υπομονη.

Ναι με βλέπω για Αύγουστο !!
Αλλα κακά τα ψέματα έχω τρελαθεί με αυτά που διαβάζω σε όλο το net!!!
Η ουσία ειναι ότι έχω καταλήξει στη la740 αλλα όλο και διαβάζω για χάλια εικόνα και απογοητευομαι!!διαβαζω και πολυ καλά λόγια βέβαια και λέω τι γίνεται ρε γαμωτο.
Απο την άλλη για όλες της tv που έχω κοιτάξει όλο και κάποιο στραβό θα διαβάσω!!!
Τέλος πάντων οταν έρθει η ώρα θα ανέβω στο mall να κάνω μια γυρα απο παντού και βλεπουμε!!!

Εντάξει δεν είναι και η κορυφαία τηλεόραση στον κόσμο αλλά σίγουρα δεν είναι και χάλια. Άλλωστε σε όποια και να πας σε παθητικό 3D θα έχει πάνελ της LG και άρα μέτριο μαύρο και αντίθεση σε σκοτεινό χώρο, αυτό που αλλάζει είναι η επεξεργασία εικόνας , αν θα έχει ανακλαστική ή ημι-ανακλαστική επιφάνεια , το smart tv και τα μενού/ρυθμίσεις κτλ.

Kοιτα γενικα πιστευω οτι αν δεν εχει καποιο προβλημα οποια καινα παρω μια χαρα θα μου φαινεται!!!
Αν σκεφτεις οτι μεχρι τωρα βλεπω σε μια Hitachi pd5200 με χαλια σημα με ψιλοχιονακια,τοτε ολες οι αλλες θα ειναι "κρυσταλο"
Αλλα οταν βλεπεις καποια μετρια reviews (οχι ολα βεβαια,εχω διαβασει και καλα) λες ρε γαμωτο 2000 θα δωσω λες να μου βγει μουφα και να βαραω το κεφαλι μου στον τυχο!!!!
Τωρα πχ διαβαζα τον lemo13 στο review για την 6400 και πραγματικα το λυπαμαι το παλικαρι!!!!
Απο την αλλη διαβασα για την περσινη lm760 απο τον onlineN (που πιστευω οτι θα εχει τουλαχιστον ιδια εικονα η la740) και ενθουσιαστικα!!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: LG 55LA690S ή ...!!!

Kοιτα γενικα πιστευω οτι αν δεν εχει καποιο προβλημα οποια καινα παρω μια χαρα θα μου φαινεται!!!
Αν σκεφτεις οτι μεχρι τωρα βλεπω σε μια Hitachi pd5200 με χαλια σημα με ψιλοχιονακια,τοτε ολες οι αλλες θα ειναι "κρυσταλο"
Αλλα οταν βλεπεις καποια μετρια reviews (οχι ολα βεβαια,εχω διαβασει και καλα) λες ρε γαμωτο 2000 θα δωσω λες να μου βγει μουφα και να βαραω το κεφαλι μου στον τυχο!!!!
Τωρα πχ διαβαζα τον lemo13 στο review για την 6400 και πραγματικα το λυπαμαι το παλικαρι!!!!
Απο την αλλη διαβασα για την περσινη lm760 απο τον onlineN (που πιστευω οτι θα εχει τουλαχιστον ιδια εικονα η la740) και ενθουσιαστικα!!!!
μπορεις να βαλεις το λινκ γτ εφτασα κυριολεκτικα μια ανασα απο το να τη παρω σημερα?

55" εώς 2000 !!!!

Είδα πριν λιγο την F7000 στα 2000 και μου δίνουν και την LA860 στα 1900!!
Η F7000 σε 2 μαγαζιά που την είδα έπαιζε HD υλικό και η εικόνα ήταν κρυσταλλο!!! Την LG την είχαι μονο το MM και έπαιζε αναλογικά κανάλια και λογικά δεν μ´ενθουσιασε η εικόνα. Πιο δίπλα βέβαια είχαι την SONY W807 που έχουν ίδιο πάνελ και που και αυτή έπαιζε HD υλικό και αυτή ήταν πολυ καλή!!!
Αν με ρωτήσεις πια θα ήθελα να πάρω θα σου έλεγα την LG αλλα τώρα που βρήκα και την 7000 σε παρόμοια εχει πραγματικα αισθητή διάφορα στην εικόνα;;;
Αυτο που με χαλάει πολυ στην SAMSUNG ειναι το ενεργό 3D!!

Το ανωτέρω post που αφορά αγορά τηλεόρασης μεταφέρθηκε από την κατηγορία με τα νήματα κατόχων και συγχωνεύθηκε με το παρόν που είχε ήδη ανοίξει στην αγορά νέας τηλεόρασης .

Έγινε αλλαγή και στον τίτλο του αρχικού νήματος από “LG 55LA690S ή ...!!!” σε…

“LG 55LA690S ή ... 55" εώς 2000 !!!!”

Re: 55" εώς 2000 !!!!

Η F7000 σε 2 μαγαζιά που την είδα έπαιζε HD υλικό και η εικόνα ήταν κρυσταλλο!!! Την LG την είχαι μονο το MM και έπαιζε αναλογικά κανάλια και λογικά δεν μ´ενθουσιασε η εικόνα. Πιο δίπλα βέβαια είχαι την SONY W807 που έχουν ίδιο πάνελ και που και αυτή έπαιζε HD υλικό και αυτή ήταν πολυ καλή!!!
Αν με ρωτήσεις πια θα ήθελα να πάρω θα σου έλεγα την LG αλλα τώρα που βρήκα και την 7000 σε παρόμοια εχει πραγματικα αισθητή διάφορα στην εικόνα;;;
Φίλε μου .πραγματικά κι εγώ παλεύω να αποφασίσω πια τηλεόραση αν αγοράσω...Ξεκίνησα λέγοντας για 46'' στα 1000 ευρώ και έχω φτάσει σε 55'' στα 2000 ευρώ και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω ...Έχω πραγματικά διαβάσει πάνω από 10 review για κάθε tv Led-Lcd 1000-2500 ευρώ και το κεφάλι μου έγινε καζάνι με τόσες πληροφορίες...Αν θες άκου την γνώμη μου και αν δεν την βιάζεσαι την TV περίμενε μέχρι τα Χριστούγεννα ,σίγουρα οι τιμές θα πέσουν 200-300 ευρώ και μπορεί να βάλει και καμιά καλή προσφορά που να σε ενδιαφέρει (εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω)....Τέλος αποψή μου 1η είναι η F7000 με προβάδισμα (έχει καλύτερο : τηλεοπτικό,smart apps,μαύρο,πιο φωτεινά και ζωηρά χρώματα, τετραπύρηνο επεξεργαστή)input lag 45ms (μέτριο), το μόνο κακό και θα συμφωνήσω είναι το active 3D ....2η LA860v δεν έχει πολύ βαθύ μαύρο,και έχει μερικά κολλήματα στο smart κομμάτι,έχει διπύρηνο επεξεργαστή ,το input lag είναι 45-50 ms (μέτριο),πολύ καλό passive 3D και καλές γωνίες θέασης (IPS panel).....3η Sony πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,μέτριο μαύρο , καλό passive 3D και τρομερά μικρό input lag μόλις 16ms (αν είσαι gamer),δυπύρινος επεξεργαστής και δεν μου αρέσει το τηλεκοντρολ της ... η Samsung και η LG έχουν built-in camera για skype+εντολές και έχουν ωραία κοντρολς (samsung αφής), lg magic remote (πολύ βολικό)... Τέλος , η τιμή παίζει μεγάλο ρόλο Samsung F7000=2095 ευρώ
LG la860v=1900 ευρώ
sony kdl-w807=1500 ευρώ
Ελπίζω να βοήθησα ....!!! η απόφαση και τα λεφτά δικά σου !!!!!

Φίλε μου .πραγματικά κι εγώ παλεύω να αποφασίσω πια τηλεόραση αν αγοράσω...Ξεκίνησα λέγοντας για 46'' στα 1000 ευρώ και έχω φτάσει σε 55'' στα 2000 ευρώ και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω ...Έχω πραγματικά διαβάσει πάνω από 10 review για κάθε tv Led-Lcd 1000-2500 ευρώ και το κεφάλι μου έγινε καζάνι με τόσες πληροφορίες...Αν θες άκου την γνώμη μου και αν δεν την βιάζεσαι την TV περίμενε μέχρι τα Χριστούγεννα ,σίγουρα οι τιμές θα πέσουν 200-300 ευρώ και μπορεί να βάλει και καμιά καλή προσφορά που να σε ενδιαφέρει (εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω)....Τέλος αποψή μου 1η είναι η F7000 με προβάδισμα (έχει καλύτερο : τηλεοπτικό,smart apps,μαύρο,πιο φωτεινά και ζωηρά χρώματα, τετραπύρηνο επεξεργαστή)input lag 45ms (μέτριο), το μόνο κακό και θα συμφωνήσω είναι το active 3D ....2η LA860v δεν έχει πολύ βαθύ μαύρο,και έχει μερικά κολλήματα στο smart κομμάτι,έχει διπύρηνο επεξεργαστή ,το input lag είναι 45-50 ms (μέτριο),πολύ καλό passive 3D και καλές γωνίες θέασης (IPS panel).....3η Sony πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,μέτριο μαύρο , καλό passive 3D και τρομερά μικρό input lag μόλις 16ms (αν είσαι gamer),δυπύρινος επεξεργαστής και δεν μου αρέσει το τηλεκοντρολ της ... η Samsung και η LG έχουν built-in camera για skype+εντολές και έχουν ωραία κοντρολς (samsung αφής), lg magic remote (πολύ βολικό)... Τέλος , η τιμή παίζει μεγάλο ρόλο Samsung F7000=2095 ευρώ
LG la860v=1900 ευρώ
sony kdl-w807=1500 ευρώ
Ελπίζω να βοήθησα ....!!! η απόφαση και τα λεφτά δικά σου !!!!!
Καρμπόν η ίδια κατάσταση!!!
Δεν μπορω να πιστέψω ότι μπορώ να διαθεσω 2000 για tv και τα τρώω τέτοιο σκαλωμα!!!!
Πήγα χθες στο Mall και στα ΜΜ να τις δώ όλες απο κοντά και μετά απο 2ωρες έφυγα ακόμα πιο προβληματισμένος !!
Εγω σε 10-15μερες θα την κάνω την αγορά και ενώ ψιλοκαταληγω κάπου οταν έρχεται η ώρα να "κλείσω" κάποια σκαλωνω γιατί φοβάμαι μην το μετανιωσω.
Το μεγαλύτερο θέμα μου χθες ήταν ότι οταν πήγα ΜΜ να δώ την LA860 είχαν μονο τηλεοπτικό και ήταν ψιλοχαλια και τους ζήτησα να βάλουν ενα στο κακό με HD και το μονο που είχαν ήταν ενα διαφημιστικό της LG που δεν έδειχνε τίποτα ιδιαίτερο !! Ενώ Sony και Samsung έπαιζαν κατι σποτακια και τρέιλερ HD και ήταν κρυσταλλο !!
Σήμερα θα ξανάπαω μήπως μπορέσω και ψιλό ψάξω περισσότερο την lg και δώ μήπως εφταιγαν τίποτα ρυθμίσεις!!
Αλλιώς πάω για την L7000 και να παει να. ........ το 3D!!!!
Την 7000 ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και τα ΜΜ την είχαν 1999!!!!!

......ήταν ότι οταν πήγα ΜΜ να δώ την LA860 είχαν μονο τηλεοπτικό και ήταν ψιλοχαλια ........Ενώ Sony και Samsung έπαιζαν κατι σποτακια και τρέιλερ HD και ήταν κρυσταλλο !! ....

Εμένα πάντως αυτό που λες μου δείχνει πως το συγκεκριμένο κατάστημα εκεί ήθελε να πουλήσει περισσότερο τις Samsung, Sony τηλεοράσεις και όχι της LG!
Δε νοείτε σε τέτοιες τηλεοράσεις να μην έχουν HD υλικό για να βλέπει ο καταναλωτής! Αλλά και από την άλλη δεν είναι και κακό που είδες πως παίζει και το τηλεοπτικό! Σου προτείνω να πάρεις ένα usb στικάκι γεμάτο με hd και να πας εκεί να το λιώσεις. Αν σου πουν δικαιολογίες ότι δεν βρίσκουν το τηλεκοντρόλ της, να πεις να σου φέρουν ένα οποιοδήποτε της LG μιας και κατά 99% θα δουλεύει και στην LA860 !

Last edited:

κατα την γνωμη μου το 3d δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για επιλογη τηλεορασης...ποσες 3d ταινιες θα δεις???να πεις οτι ειναι και πολλες...καλυτερη νομιζω η f7000
σαν συνολο.

συγνωμη αλλα θεωρω τα 2Κ υπερβολη για 55".... μεχρι 1500 καλα ειναι ... το εξτρα 500ρικο η οποια αλλη υπερβαση χρηματικη,για μενα παιζει στις 65'' και αυτο μεχρι τα 2,5Κ....

κατα την γνωμη μου το 3d δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για επιλογη τηλεορασης...ποσες 3d ταινιες θα δεις???να πεις οτι ειναι και πολλες...καλυτερη νομιζω η f7000
σαν συνολο.
Συμφωνώ !!! 1α πάει εικόνα σε HD kai SD σήμα (αν σε νοιάζει το τηλεοπτικό) μετά όλα τα άλλα....Με τις smart tv's έχουμε χάσει το νόημα ...παίρνουμε TV και σκεφτόμαστε πιο πολύ τον browser παρά την εικόνα :D !!! Ξέχασα να πώ ότι δεν υφίσταται σύγκριση μεταξύ F7000,la860v kai w805/w807....Οι δυο πρώτες είναι 200 hz , ενώ η Sony 100 hz...Άκου σωστές συγκρίσεις : F8000 VS la960v VS w905 | f7000 VS la860v VS .... | F6740 ή σειρά F6500 και πάνω VS w805 VS lg la740s ή lgla691s.... Σίγουρα με αυτά τα λεφτά πας σε 55 ίντσες 200 hz για F1 και Moto GP ...Εσύ αποφασίζεις για το budget σου και για το πόσα θα ξοδέψεις !!!

Re: Απάντηση: LG 55LA690S ή ... 55" εώς 2000 !!!!

Καρμπόν η ίδια κατάσταση!!!
Δεν μπορω να πιστέψω ότι μπορώ να διαθεσω 2000 για tv και τα τρώω τέτοιο σκαλωμα!!!!
Πήγα χθες στο Mall και στα ΜΜ να τις δώ όλες απο κοντά και μετά απο 2ωρες έφυγα ακόμα πιο προβληματισμένος !!
Εγω σε 10-15μερες θα την κάνω την αγορά και ενώ ψιλοκαταληγω κάπου οταν έρχεται η ώρα να "κλείσω" κάποια σκαλωνω γιατί φοβάμαι μην το μετανιωσω.
Το μεγαλύτερο θέμα μου χθες ήταν ότι οταν πήγα ΜΜ να δώ την LA860 είχαν μονο τηλεοπτικό και ήταν ψιλοχαλια και τους ζήτησα να βάλουν ενα στο κακό με HD και το μονο που είχαν ήταν ενα διαφημιστικό της LG που δεν έδειχνε τίποτα ιδιαίτερο !! Ενώ Sony και Samsung έπαιζαν κατι σποτακια και τρέιλερ HD και ήταν κρυσταλλο !!
Σήμερα θα ξανάπαω μήπως μπορέσω και ψιλό ψάξω περισσότερο την lg και δώ μήπως εφταιγαν τίποτα ρυθμίσεις!!
Αλλιώς πάω για την L7000 και να παει να. ........ το 3D!!!!
Την 7000 ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και τα ΜΜ την είχαν 1999!!!!!
Κοίτα αφού μπορείς να διαθέσεις 2k εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις για καμιά F8000 ή w905 ή la960v ...Από την άλλη αν την βιάζεσαι πήγαινε δες απο κοντά F7000,la860v.....δες επίσης σειρά F6*** από 6500 και πάνω και LG 740s μόνο σε πλαίσιο την έχουν ...Καλό είναι να δεις τηλεοπτικό σε μια TV να δεις πως τα πάει , πάρε μαζί σου και ένα usb stick πέρνα μια full hd ταινία ή σποτάκι και θα αποφασίσεις !!!!