LG 55LA690S ή ... 55" εώς 2000 !!!!

Re: Απάντηση: LG 55LA690S ή ... 55" εώς 2000 !!!!

Καρμπόν η ίδια κατάσταση!!!
Δεν μπορω να πιστέψω ότι μπορώ να διαθεσω 2000 για tv και τα τρώω τέτοιο σκαλωμα!!!!
Πήγα χθες στο Mall και στα ΜΜ να τις δώ όλες απο κοντά και μετά απο 2ωρες έφυγα ακόμα πιο προβληματισμένος !!
Εγω σε 10-15μερες θα την κάνω την αγορά και ενώ ψιλοκαταληγω κάπου οταν έρχεται η ώρα να "κλείσω" κάποια σκαλωνω γιατί φοβάμαι μην το μετανιωσω.
Το μεγαλύτερο θέμα μου χθες ήταν ότι οταν πήγα ΜΜ να δώ την LA860 είχαν μονο τηλεοπτικό και ήταν ψιλοχαλια και τους ζήτησα να βάλουν ενα στο κακό με HD και το μονο που είχαν ήταν ενα διαφημιστικό της LG που δεν έδειχνε τίποτα ιδιαίτερο !! Ενώ Sony και Samsung έπαιζαν κατι σποτακια και τρέιλερ HD και ήταν κρυσταλλο !!
Σήμερα θα ξανάπαω μήπως μπορέσω και ψιλό ψάξω περισσότερο την lg και δώ μήπως εφταιγαν τίποτα ρυθμίσεις!!
Αλλιώς πάω για την L7000 και να παει να. ........ το 3D!!!!
Την 7000 ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και τα ΜΜ την είχαν 1999!!!!!

βασικα οποια και να διαλεξεις θα σε ικανοποιησει...το θεμα ειναι αλλο...να πεσεις σε καλο κομματι,δηλαδη να μην εχει clouding,banding,torching..εκει ειναι το θεμα κατα τα αλλα εινα σχετικα μικρες οι διαφορες και εχει να κανει με προσωπικο γουστο και απαιτησεις σε εικονα αλλα και σε εξοπλισμοι

Παιδιά πριν λιγο έκλεισα την F6670 με δώρο ήχο μπάρα και πληκτρολόγιο Samsung στα 1600 !! Πιστεύω ότι είναι καλουτσικη ευκαιρία!!'απο εικόνα την είδα σε έργο HDσε διάφορα σποτακια HD και σε αναλογικό σήμα και ήταν πολυ καλή !!!
Απο βδομάδα την παραλαμβάνω γιατί ειμαι απο Κόρινθο και θα αναβιώσουν Τρίτη - Τετάρτη πάλι να την πάρω !!!
Ελπίζω και πιστεύω να μην το μετανιωσω !!!!

Εννοείς στα 1700 ευρώ έτσι? Εκτός και αν έκανες άλλη συνεννόηση με το πλαίσιο!!
Άντε καλορίζικη και μακάρι να μας βγουν χωρίς προβλήματα στο πάνελ!
(Εγώ περιμένω την δικιά μου LG 55LA690S αύριο ή το αργότερα την Δευτέρα)

Last edited:
Οχι φιλε 1600 όλα !!!!
Με το καλό να μας έρθουν αψεγαδιαστες!!!!!

Οχι φιλε 1600 όλα !!!!
Με το καλό να μας έρθουν αψεγαδιαστες!!!!!
καλοριζικη!!!περιμενουμε εντυπωσεις απο το νεο σου αποκτημα...αν μπορεις ελεγξε clouding banding torching...τι τηλεοραση ειχες πριν?

καλοριζικη!!!περιμενουμε εντυπωσεις απο το νεο σου αποκτημα...αν μπορεις ελεγξε clouding banding torching...τι τηλεοραση ειχες πριν?

Αστα μια plasma hitachi 42" απο το ´04!!!και έβλεπα και απο ενα διαλυμενο δίκτυο καλωδίων που παρόλο που τότε ήταν καινουρια μονοκατοικία ,προσπάθησε κάποιος "φίλος" με μου στήσει ενα σύστημα σε ενα εξωτερικό κουτί 2δεκτες να περνάει ο ένας σήμα απο nova και με splitter να δίνει στον άλλο και οι 2 να μοιράζονται σε όλο το σπιτι!!δλδ με μια σύνδεση είχα σε όλο το σπιτι και να βλέπω σε 2 τηλ διαφορετικό προγραμμα!!
Στη θεωρεία και για τότε μου φάνηκε super αλλα τελικά το χρυσό πλήρωσα 1300 και είχα και χάλια εικόνα με πολλά νερά -παράσιτα γιατί σε κάθε τηλ είχα ενα μάτι που έστελνε το σήμα μέσω της κεραίας στους δεκτές στο κουτί έξω για να κάνω ζαπινγκ!!στις ζεστές ανέβαζαν τρελές φερμοκρασιες οι δεκτές και έτρωγαν γερά κωλύματα !!!
Μιλάμε για απελπιστική κατάσταση!!
Αλλα τώρα μετά απο 9χρονια αλλαξα όλα τα καλώδια ,πεταξα τα πάντα, και έφερα επιτέλους τον αποκοδικοποιητη μέσα στην τηλ!!'
Και έκανα και την αλλαγή σε OTE TV!!!
με λίγα λόγια πιστεύω ότι στα ματιά μου ότι τηλ και να πάρω θα μου φενεται super!!!απλα οταν μπαίνεις στο τρυπακι λες τώρα τι να πάρω;θα ειναι καλή;τα αξίζει τα λεφτά της;;;;
Αλλα πιστεύω ότι πραγματικά δεν θα απογοητευτω και το εναντίων θα με ξετρελανει!!λιγο το σήματα κι του ΟΤΕ με φοβίζει αλλα θα δούμε!!!

Με πήραν τηλέφωνο πως ήρθε η δικιά μου (55LA690S), οπότε να περιμένετε τις πρώτες εντυπώσεις το βραδάκι!
Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο υπάλληλος είναι πως η κούτα είναι ...θηρίο!! :p

Με πήραν τηλέφωνο πως ήρθε η δικιά μου (55LA690S), οπότε να περιμένετε τις πρώτες εντυπώσεις το βραδάκι!

καλες θεασεις και σε σενα!!!περιμενουμε συμπερασματα απο ποιοτητα και ομοιομορφια

Καλοριζικη Γιαννη!!!!!!!Σου ευχομαι οσο το δυνατον καθαρο panel!!!!!
Εγω απο Τριτη!!!!