LG 55LA740S αξιζει?

sakisq_87

New member
11 November 2012
18
Καλησπερα σε ολους!Ενδιαφερομαι για την αγορα της συγκεκριμενης tv στα 1400 ευρω.Γνωριζει καποιος λεπτομερειες οσον αφορα την συνολικη αποδοση της?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπερα σε ολους!Ενδιαφερομαι για την αγορα της συγκεκριμενης tv στα 1400 ευρω.Γνωριζει καποιος λεπτομερειες οσον αφορα την συνολικη αποδοση της?Ευχαριστω εκ των προτερων!

στο πλαισιο 1200 με επιταγη 250 , δεν εχει καλο μαυρο 3δ ειναι καλο την εχει φιλος, το πλαισιο εχει κ στο στοκ 1000

δεν τα παει καλα με την αποδοση του μαυρου σε σκοτεινες σκηνες...επισης ειναι η lg επιρρεπεις σε clouding banding torching φαινομενα ....κατα τα αλλα ειναι καλη αλλα εκει που πρεπει.....

δεν τα παει καλα με την αποδοση του μαυρου σε σκοτεινες σκηνες...επισης ειναι η lg επιρρεπεις σε clouding banding torching φαινομενα ....κατα τα αλλα ειναι καλη αλλα εκει που πρεπει.....
+1

μακρια απο lg δηλαδη.ok!θα τσεκαρω και αυτες που προτεινατε τοτε.

Δεν είπαμε μακρυά από LG , απλά η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν αξίζει με τίποτα 1400 ευρώ. Αν στο πλαίσιο την έχει έχει 1200 (καινούργια εννοείται) με δωροεπιταγή 250 ευρώ και σου πάει 950 όπως γράφει ο φίλος παραπάνω τότε μπορεί να αλλάζει το πράγμα.

Last edited:
Να προσθέσω σε ότι έγραψαν τα παιδιά πιό πάνω ότι οι μόνοι 2 τομείς που η LG υπερτερεί του ανταγωνισμού είναι η εγγύηση (λόγω δυνατότητας επέκτασης) και το magic remote.

Την έχω ένα χρόνο τώρα και είναι μια χαρά. Μη πιστεύεις ότι διαβάζεις εδώ μέσα. Αν μπορείς δες την απο κοντά κάπου.

Την έχω ένα χρόνο τώρα και είναι μια χαρά. Μη πιστεύεις ότι διαβάζεις εδώ μέσα. Αν μπορείς δες την απο κοντά κάπου.
Δηλαδή όλοι εμείς εδώ μέσα είμαστε ψεύτες......
Επίσης ναι , έχουμε μαλώσει με τη Lg, για κάτι οικόπεδα που είχαμε να μοιράσουμε, και τη κατηγορούμε με ψεύδη ασύστολα.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εσύ τι ζητάς σε ένα φόρουμ που δε πρέπει να πιστεύει κανείς αυτούς που γράφουν εδώ μέσα αφού όπως λες << Μη πιστεύεις ότι διαβάζεις εδώ μέσα >>
Επίσης ότι την έχεις εσύ ένα χρόνο και είναι μια χαρά, δε μας λέει αυτό σχετικά με το τι απαιτήσεις έχεις εσύ από μια τηλεόραση αλλά κυρίως και τι γνώσεις στο αντικείμενο.
Πάντως από ότι φαίνεται ανήκεις στους τυχερούς της κατηγορίας << μακάριοι οι μη γνωρίζοντες >>.....

Η 740 μια χαρά είναι για κάποιον που βλέπει μόνο ημέρα ή έχει πολλά φώτα , για νύχτα έχει τα γνωστά μειονεκτήματα των IPS. Το θέμα δεν είναι όμως κυρίως αυτό , είναι ότι δεν συμφέρει λόγω της αδυναμίας αυτής στα 1400 ευρώ γιατί υπάρχουν στα λεφτά αυτά καλύτερες τηλεοράσεις. Αν ήταν πχ. στο χιλιάρικο μπορεί κάποιος να παραβλέψει το μειονέκτημα αυτό και να την αγοράσει έλλειψη ανταγωνιστικών μοντέλων 55" στα λεφτά αυτά.

Και γω έχω LG, το προηγούμενο μοντέλο (LM760) και είναι όντως μια χαρά. Αν πάντως δεις χωρίς φώτα σε IPS και PSA θα καταλάβεις ότι το IPS δεν αποδίδει το μαύρο σωστά. Κανείς εδώ δεν θα σου πει ψέματα, σίγουρα κάποιοι λόγω πάθους με το αντικείμενο είναι κάθετοι σε κάποιες απόψεις και ακούγονται αφοριστικοί, εσύ διαβάζεις και κρίνεις με τις ανάγκες σου. Αν λοιπόν βλέπεις TV το βράδυ με σβηστά φώτα η LG θα σου δώσει κατώτερης ποιότητας εικόνα απο μια με PSA panel. Σε κάθε άλλη περίπτωση, με τιμή 1200-250 δωροεπιταγή η LA740 είναι καλή επιλογή κατά την ταπεινή μου γνώμη.

στα καταστηματα ολες καλες φαινονται απο κοντα αφου παιζουν τα demo.μαλλον θα κινηθω προς samsung.