LG 55LB870V ποια είναι η γνώμη σας παιδιά: (1149 )

alexfeb68

New member
30 September 2006
10
Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για την LG 55LB870V...
Αξίζει τα 1149 ;
Μου αρέσει το passive 3D, η συνδεσιμότητά της και έχω ακούσει καλά λόγια για το WebOS.
Εδώ και 3 χρόνια έχω την LG 47LW5500 από την οποία - αν εξαιρέσεις το clouding effect - είμαι ευχαριστημένος. Υπάρχει περίπτωση η ποιότητα της εικόνας της LG 55LB870V να είναι χειρότερη (λόγω του IPS Panel);
Ευχαριστώ
Αλέξανδρος
 
Έχει πολύ καλύτερες επιλογές νομίζω σε αυτά τα λεφτά. Άλλα είναι τόσο σημαντικό για εσένα το passive 3D ώστε να θυσιάζεις ένα va panel με ένα ips panel;

Αν είσαι σίγουρος για την επιλογή σου τότε αγόρασε την από το e-shop με 948,90 ευρώ…
 
Αν για σενα το παθητικο 3d, το WebOS και η συνδεσιμοτητα ειναι πρωταρχικοι παραγοντες για την επιλογη μιας tv τοτε προχωρα γιατι σε αυτους τους τομεις θα σε καλυψει και με το παραπανω.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε και το Eisa award για την καλυτερη smart tv 2014-2015. Αυτο ομως δεν αφορα και την εικονα της λογω των γνωστων θεματων γενικα των ips panels. Απλα πιστευω οτι σε αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις εικονα με καλυτερα μαυρα που ειναι και το ζητουμενο για καλη εικονα.
 
Αν είσαι σίγουρος για την επιλογή σου τότε αγόρασε την από το e-shop με 948,90 ευρώ…

Συγγνώμη λογω βιασύνης μπέρδεψα τους κωδικούς:smash: .. τελικά στην ίδια τιμή την έχει και το e-shop (1149 euro)
 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά... το passive3d είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιδιά μου δεν "σεβονται" τα 3D γυαλιά... και με τα απλά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα! Για τα παιδιά επίσης η συνδεσιμότητα που αναφέρω έχει να κάνει με streaming ταινιών από διάφορα αποθηκευτικά μέσα! Το απόλυτο μαυρο για το οποίο γίνεται και δικαιολογημένα πολύς λόγος σε αυτό το site νομίζω ότι δεν απασχολεί τα παιδιά οπότε το αφήνω στην άκρη προς το παρον!
Βέβαια και η LG 55LB670V που είναι και φθηνότερη καλύπτει τις απαιτήσεις μου απλά το μεγαλύτερο refresh rate της 870 (από 700 σε 1000 όσο ψεύτικα κι αν είναι) σκέφτομαι ότι θα μου βελτιώσει λίγο την κίνηση σε gaming και γρήγορες σκηνές.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και σας εύχομαι καλές γιορτές!!!
Αλέξανδρος
 
Γνωμη μου παντα είναι ότι το πρωτο που πρεπει να κοιτας σε μια τηλεοραση είναι η ποιοτητα εικονας,το smart κομματι της μπορει να το φτιαξεις συμπληρωματικα με μια άλλη οικονομικη συσκευη,ενώ την ποιοτητα εικονας όχι.
 
Γνωμη μου παντα είναι ότι το πρωτο που πρεπει να κοιτας σε μια τηλεοραση είναι η ποιοτητα εικονας,το smart κομματι της μπορει να το φτιαξεις συμπληρωματικα με μια άλλη οικονομικη συσκευη,ενώ την ποιοτητα εικονας όχι.
Συμφωνώ απόλυτα.