LG 55LE5300/Samsung Plasma6500 50

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
Κουκουρουκου τελειως αλλα λογο περιορισμου χρηματων, ξεχειλωμεν εφτασα εδω (1250/1150)..Ειλικρινα βαρεθηκα να ψαχνω αλλα αθτο με τις 55 ιντζες μου αρεσε ομολογω..Δεν εχω δει καμμια απο τις δυο και ουτε προκειται γιατι αναλωνομαι και μπερδευομαι στα μαγαζια + οτι μου σπανε τα νευρα οι πωλητες.Στον τζαμπα θα την παραγγειλω μεσω ιντερνετ και τελος.Θεαση κατι παραπανω απο 3 μετρα 3D δεν με ενδιαφερει game καθολου.Τηλεοπτικο και πολυ mkv

ναι ε? κριμα και αυτες οι 5 ιντζουλες παραπανω ηταν λουκουμι ...

Ναι,αλλά έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας η δεύτερη.Α,και τον κορυφαίο σε τηλεόραση media player.

παρε την 6900 που ειναι και 3D.
μολις δεις κανενα ντοκυμαντερ 3D imax θα πεις χαλαλι τα παραπανω 100 ευρω

Εισαι σιγουρος οτι θα αγορασεις την LE5300?

Σε 42" την ειχα δει και ηταν κατω του μετριου. Φανταζομαι σε 55" σε τηλεοπτικο σημα θα βλεπεις ενα μαυρο χαλι.

Εισαι σιγουρος οτι θα αγορασεις την LE5300?

Σε 42" την ειχα δει και ηταν κατω του μετριου. Φανταζομαι σε 55" σε τηλεοπτικο σημα θα βλεπεις ενα μαυρο χαλι.

:flipout::flipout:

Γιατί όχι την 6500 plasma;Επίσης δες και την Panasonic 50G20,ελαφρώς καλύτερη από την 6500.

οχι δεν εχω κολλημα πια με τιποτα..απλα yperion δεν τις φτανω οικονομικα αυτες//ειναι πανω απο 1500..θα μου πεις για 200 κανεις ετσι?...απο 700 ξεκινησα και εφτασα εδω..και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τις γιορτες γιατι τωρα μετακομισα και δεν εχω καθολου τηλεοραση

την 63αρα την samsung ηθελα , αλλα οχι δεν με περνει καθολου , αλλα με βλεπω να κοιμαμαι στο χαλακι εξω απο το σπιτι !!! Αρα παμε σε κατι προσιτο

6500 plasma...ή panasonic plasma 50G20...αυτές είναι οι κορυφαίες στα χρήματα που διαθέτεις.

panasonic plasma 50G20E...τωρα το Ε στο τελος δεν ξερω τι ειναι...ωστε πανασονικ ε?για να το λετε...ετσι θα ειναι..μην δω δλδ καθολου για samsung e?

την βρηκα κατω απο 1400..πανω κατω τα ιδια λεφτα με την samsung.. Παω να διαβασω ολο το νημα της πανυ :flipout:

panasonic plasma 50G20E...τωρα το Ε στο τελος δεν ξερω τι ειναι...ωστε πανασονικ ε?για να το λετε...ετσι θα ειναι..μην δω δλδ καθολου για samsung e?

To "E" στο τέλος σημαίνει European ...
Απο την Ευρώπη, μόνο στην Αγγλία αλλάζει και γίνεται (G)B...

ακυρο-μολις διαβασα το νημα της τηλεορασης και ηδη μετανιωσα...σορυ για το μπρος πισω που κανω

Γιατι μετανιωσες?

Η G20 ειναι οντως πολυ καλη.

Σε σχεση με την 5300 ειναι 5 κλασεις ανωτερη (και λιγο λεω) και 1-2 κλασεις ανωτερη απο την 6500.