LG 55LE7500 ή Samsung 55C650

ggoudel

New member
15 December 2007
33
Athens
Επειδή το panel της Toshiba 46XF355 με χαιρέτησε… εκτός εγγύησης (το γνωστό πρόβλημα με την κάθετη μπλε γραμμή), πρέπει να πάρω καινούρια. Οπότε σκέφτομαι ότι αφού θα ξηλωθώ που θα ξηλωθώ, να ανέβω και λίγο σε μέγεθος.
Έχω λοιπόν καταλήξει σε μία εκ' των LG 55LE7500 και Samsung 55C650, τις οποίες έχω βρει ακριβώς στην ίδια τιμή.
Δεν συζητάω τίποτε άλλο γιατί ήδη τα λεφτά είναι πολλά για την εποχή, όπως επίσης δεν συζητάω και για πλάσμα για πολλούς λόγους (πχ η LG 60PK250 είναι στα ίδια, αλλά δεν...).
Η χρήση θα είναι πλήρης: πολύ HD υλικό, πολύ PS3 και κάνα δυο ώρες δελτία ειδήσεων τη μέρα...
Είδα την LG να παίζει στο Πλαίσιο (Σύνταγμα) και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Την Samsung δεν την έχω δει, αλλά έχω διαβάσει εδώ πολύ καλά λόγια από ένα τεράστιο δείγμα κατόχων. Αυτό που με φοβίζει είναι η κάπως 'ψεύτική' εικόνα που έχουν οι τηλεοράσεις της συγκεκριμένης εταιρίας (τουλάχιστον όσες έχω δει εγώ).
Η LG πάλι έχει το προσόν της πολύ χαμηλής κατανάλωσης (πολύ σημαντικό για μένα), αλλά διαβάζω (πάλι εδώ) διάφορα θέματα με τις LG LED, ειδικά από κατόχους της 8500.
Πείτε μου ποια από τις δύο, αλλά πείτε μου και γιατί.
Ευχαριστώ,
Γιώργος

Στα 1150 που βλεπω τιμη και στις δυο δεν νομιζω να υπαρχει και αλλη επιλογη εκτος απο αυτες.

Μαλλον προς την LE7500 θα ελεγα , εχει και ενα υποτυπωδες συστημα dimming που βοηθαει λιγο την αντιθεση.