Η απάντηση νομίζω είναι απλή... αν θες αποκλειστικά 2d τότε D8000 αν θες 3d τότε LW650s (τα περί ανάλυσης στο 3d κτλ τα ξέρεις φαντάζομαι οπότε δεν τα αναφέρω..)
Εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος της LW650s την οποία και αγόρασα για το ξεκούραστο 3d της και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου![]()
Αποσταση θεασης , χρηση και ποσα λεφτα θελεις να δωσεις.
επειδή η γυναίκα μου κουράζεται αρκετά όσες φορές έχουμε δει 3d ήταν η πρώτη φορά που σε παθητική τηλεόραση το ευχαριστήθηκε.
Ακριβώς γι αυτό το λόγο πάω μάλλον προς τη lg.
Για την ανάλυση τα ξέρω αλλά κάτι έχουν αναφέρει ότι θα λύσει το θέμα η lg με αναβάθμιση λογισμικού, τώρα κατά πόσο γίνεται αυτό είναι άλλο θέμα.
Η απόσταση θέασης είναι σχεδόν 5 μέτρα. Τα χρήματα μέχρι 2100. Θέαση ανάμεικτα πράγματα καθώς έχω projector benq w1000 οπότε, όποτε θέλω να δω ταινία και να το ευχαριστηθώ το βλέπω εκεί.
Είναι αυτό που λένε ότι θέλω να ζήσω και εγώ την εμπειρία 3d στο σαλόνι μου.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι μέχρι τώρα είχα μια 42 panasonic plasma νομίζω τη vt10 και πιστεύω ότι θα μου κακοφανεί λίγο το μαύρο των lcd - led. από την άλλη δεν θέλω να πάω σε 50vt30 panasonic καθώς πιστεύω ότι η 5 ίντσες παραπάνω θα μου δώσουν το κάτι επιπλέον στο 3d για τη δική μου απόσταση θέασης.
πάντως ότι και να κάνεις, ένα πράγμα σου προτείνω....Σκέψου το πολύ καλά πρίν πάς απο plasma σε lcd led ......
εγώ προσωπικά έπαθα αυτό που λέμε "πολιτισμικό σόκ"
η εικόνα ειδικά σε τηλεοπτικό δεν έχει καμία σχέση, έχω αντανακλάσεις (δήθεν οι πλάσμα έχουν περισσότερες, τώρα ξέρω!)και το μαύρο όπως και διάφορα άλλα χρώματα πήγαν περίπατο!
Δέν λέω, σε 3D καλύτερη είναι σε θέαση η lg απο τα ενεργά άλλα σε όλα τα άλλα (συμπεριλαμβανομένου και του τεράστιου προβλήματος με την κίνηση) τα πάει άστα να πάνε.
Εγώ το πήρα απόφαση ότι πήρα τηλεόραση για 3D!
Η 650s δεν έχει καλύτερη εικόνα σε 2d λόγω 200hz?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.