LG 55SM8600 vs Samsung QE55Q60R

cyclades

Senior Member
10 March 2012
451
Καλησπερα.
Να κανω κι εγω μια ερωτηση σχετικα με το μεγεθος των 55 ιντσων..

https://www.skroutz.gr/s/18634000/LG-55SM8600.html
https://www.skroutz.gr/s/17991977/Samsung-QE55Q60R.html

με ιδιαιτερη προσοχη (απο μερους μου ) στα δυο αυτα μοντελα θα ηθελα καποιες συμβουλες.
Για σαλονι , με αποσταση θεασης το πολυ τα 3 μετρα και με ταβανι στην τιμη τα 800 ευρω.
Οχι ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις αρα και απαιτησεις (για αθλητικα και ταινιες ).
Καλοδεχουμενες προτασεις και για αλλα μοντελα γι'αυτα που θελω .Ευχαριστω.

Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55" κυρίως για ταινίες/σειρές και λιγότερο για Digea - Αθ

IPS panel η LG, VA panel η Samsung. Για ταινίες -και όχι μόνο- σε χώρο με ελεγχόμενο/χαμηλό φωτισμό, καλύτερα τη δεύτερη.

Re: Αγορά τηλεόρασης 55'' κυρίως για ταινίες/σειρές και λιγότερο για Digea - Αθλητικά

Ευχαριστω.Κι εγω προς τα εκει εβλεπα περισσοτερο.

Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55" κυρίως για ταινίες/σειρές και λιγότερο για Digea - Αθ

Η RU8002 είναι πανομοιότυπη με την Q60R, οπότε ουσιαστικά παρακολουθείς τις τιμές και παίρνεις τη φθηνότερη (αν έχουν σημαντική διαφορά).

Re: Αγορά τηλεόρασης 55'' κυρίως για ταινίες/σειρές και λιγότερο για Digea - Αθλητικά

Η RU8002 ειναι νεωτερο μοντελο .?
Την βλεπω φθηνοτερη , εστω και ελαχιστα ευρω...

Η διαφορα τους με μια πρωτη ματια στα χαρακτηριστικα ειναι ....Max Refresh Rate: 2400 PQI και....Max Refresh Rate: 2500 PQI ...
Τωρα που να ξερω τι ειναι αυτο ?

Μοντέλα 2019, VA panels, 100 Hz ρυθμό ανανέωσης.

Το πρωτο που ανεφερα εγω ... Q60R ...η αυτο που ειπες εσυ μετα δηλ το ... RU8002...
Προτεινεις δηλ το RU8002 ?

Το πρωτο που ανεφερα εγω ... Q60R ...η αυτο που ειπες εσυ μετα δηλ το ... RU8002...
Προτεινεις δηλ το RU8002 ?

Η RU8002 είναι πανομοιότυπη με την Q60R, οπότε ουσιαστικά παρακολουθείς τις τιμές και παίρνεις τη φθηνότερη (αν έχουν σημαντική διαφορά).

...

Σ'ευχαριστω.Καλο βραδυ !