LG 60la620s

Starface

New member
18 March 2014
8
Χαιρεται,θελω να προχωρησω σε αγορα τηλεορασης 60" με πολυ περιορισμενο budget. Θελω να ει αι led,smart tv. Αυτη που ειδα και πληρουσε τα κρητηρι μου ει αι η εξης: http://www.skroutz.gr/s/3206589/LG-60LA620S.html
Το προβλημα ειναι μερικα αρνητικα σχολια που διαβασα στα σχολια του σκρουτζ και με εβαλαν σε σκεψεις.
Διαβασα στο φορουμ παρομοια αρθρο για το συγκεκριμενο μοντελο σε λιγοτερες ιντσες και απο οσα διαβασα συμπερανα οτι ει αι αρκετα καλη για τα χρηματα της.
Υπαρχει κατι που χρηζει την τηλεοραση αυτη αναξιοπιστη;; Απ´οτι ξερω η LG δινει και zero pixel εγγυηση.
Να πω οτι της θελω για συνδεση με τον υπολογιστη κυριως για προβολη ταινιων,κοντα σε τζαμι φωτεινο. Αποσταση θεασης 3.8-4m
Ευχαριστω πολυ!

Τοσα ατομα ρε παιδια,κανεις δεν μπορει να βοηθησει και να με κατατοπισει λιγο στην αγορα που θελω να κανω;;

H καλύτερη βοήθεια που μπορώ να σου προσφέρω είναι να σε συμβουλεύσω να μείνεις μακρυά από την συγκεκριμένη τηλεόραση. Την είχε αγοράσει άλλο μέλος που ξέρω και μετά από μια εβδομάδα την επέστρεψε και αγόρασε άλλο μοντέλο λόγω υπερβολικού clouding και banding και μέτριας εικόνας.

Δες την Samsung 60F6300 στα 1399...

https://www.skroutz.gr/s/3006403/Samsung-UE60F6300.html

Αν ανέβεις στα λεφτά (ή πέσεις στις 55") σίγουρα υπάρχουν και πιο καλές αλλά για το ποσό που δίνεις θεωρώ ότι δεν βρίσκεις κάτι ανώτερο.

καλησπερα φιλε μου την τηλεοραση την εχω σε 55ιντσες μια χαρουλα ειναι τοσο για ταινιες οσο και για gaming. την εχω κοντα 8μηνες και δεν εχω παρατηρηση αυτα που λες. τωρα για ποδοσφαιρο κλπ και γρηγορες σκηνες που εχω διαβασει απο αλλους δεν γνωριζω γιατι δεν βλεπω καθολου

Ευχαριστώ για την βοήθεια αρχικά!
Βασικά είχα αποφασίσει 55" αλλά ύστερα από πολύ συζήτηση, και αφού έβαλα τον καναπέ και κάθισα στο νέο μου καθιστικό,κατάλαβα πως θέλω περισσότερες ίντσες στα 3.8 μέτρα που απέχω από την TV
Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω περισσότερα χρήμα διότι από 55 πήγα 60 κι έτσι το ποσό ανεβαίνει αρκετά.. Στην samsung με χαλάει το ότι δεν έχει 3D, όχι ότι θα το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, απλά είναι κρίμα να δώσω 1300ευρώ και να μην έχει. ΝΑ πω ότι επειδή θα παίξω με μετρητά, θα κάνω σκληρά παζάρια μιας και το συνηθίζω τα τελευταία χρόνια και μόνο κερδισμένος βγαίνω!!
Βλέπω πολλές σειρές και πολύ ποδόσφαιρο στην τηλεόραση οπότε με ενδιαφέρει η γρήγορη εναλλαγή σκηνών.. όχι πως θέλω να είναι η καλύτερη, απλά να είναι αξιοπρεπής να υποφέρεται ;)