LG 60PK950 η Panasonic-TX-P50V20E

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Yπάρχει βέβαια και μία σημαντική διαφορά στη στάθμη του μαύρου, μεταξύ V20 και LG, για όποιον ενδιαφέρεται και για αυτή την παράμετρο...

Re: Απάντηση: LG 60PK950 η Panasonic-TX-P50V20E

και φυσικά την LG . Άλλο οι 50 ίντσες κι άλλο οι 60. Ασε που η μια είναι κούκλα και η άλλη πανούκλα ( εξου και το Pany) . Όσο για το αυτοκόλλητο που λενε μη μασάς . Εγω την είδα από κοντά και δεν τίθεται κανένα θέμα ούτε να ξεσκολίσει ούτε να φαίνεται. Ο φίλος που την πάτησε να με συγχωρεί αλλά έκανε λαλακία . πρέπει να τη σκαλίσεις πολύ για να το βγάλεις και να είσαι αρκετά άσχετος ώστε να μην καταλάβεις ότι αυτό δεν το βγάζουμε . Εκτός κι αν ο φίλος έπεσε σε κομμάτι με αστοχία υλικού που δεν ειχε κολλήσει καλα οπότε αυτα συμβαίνουν Για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αφού μιλάμε για αλλά κυβικά τηλεοράσεων . Να μου έλεγες για PK550 και V20 να σου έλεγα ναι πάρε την πάνυ αν κι εκεί τίθεται ένα άλλο θέμα , ότι η δεύτερη έχει σχεδόν διπλάσια τιμή από την πρώτη οπότε η πλάστιγγα γέρνει και πάλι προς την LG

Εάν βλέπεις ταινία...απόλυτο σκοτάδι...τι θα προτημείσεις,την πανούκλα που δεν θα ξεχωρίζεις το μαύρο από το πλαίσιο ή την κούκλα που είναι 1-2 σκάλες κάτω;!

με 10 ιντσες διαφορα δεν τιθεται θεμα συγκρισης.
H 60αρα ειναι σε αλλη κατηγορια.
Σαφως και να παρεις την 60αρα LG.

Και εγώ ψηφίζω την 60αρα. ΟΙ διαφορές στην εικόνα δεν θα είναι και τόοοσο τρελές, ενώ οι +10 ίντσες θα κάνουν τρελή διαφορά.

αν κάποιος έβλεπε δίπλα-δίπλα σε 50" και σε 60"
θα έλεγε οκ, βάλε τις ειδήσεις στην 50άρα, και την ταινία στην 60"

μιλάμε για 44% μεγαλύτερη TV