LG 60UH850V προβλημα. Επισκευή ή αντικατάσταση;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

baspav

AVClub Addicted Member
21 January 2010
1,817
Καλημέρα σας.

Έχω μια LG 60UH850V εδώ και 9 χρονια σχεδόν (είναι μοντέλο του 2016).

Τον τελευταίο χρόνο περίπου έχει εμφανίσει 2 οριζόντιες γραμμές μαύρες πάνω πάνω. Δεν ενοχλούν οπότε δεν έδωσα και πολύ σημασία.

Εδώ και 2 βδομάδες όμως σβήνει/μαυρίζει ξαφνικά και ακαθόριστα η οθόνη και παίζει μόνο ο ήχος. Από οποιαδήποτε πηγή (Live TV, Cosmote, media player κλπ).
Μια αναζήτηση που έκανα και τηλεφωνήματα μάλλον θέλει αλλαγή το σύστημα οπίσθιου φωτισμού (LED Backlight).
Το ερώτημα είναι:
α) ποιο είναι το κόστος; η έρευνα μου έδειξε περίπου 200€. Δεν έχω ακόμη επίσημη απάντηση από τεχνικό.
β) αξίζει να δώσω 200€ (δε νομίζω να είναι πιο κάτω) ή να πάρω μια καινούργια; Αν πράγματι τη φτιάξουν θα είναι εντάξει ή θα έχω άλλα θέματα μετά; Θα αντέξει;

Σκέφτομαι αν πάω για αγορά προς την TCL 55C7K (650€ περίπου).

Ευχαριστώ.

Καλημέρα σας.

Έχω μια LG 60UH850V εδώ και 9 χρονια σχεδόν (είναι μοντέλο του 2016).

Τον τελευταίο χρόνο περίπου έχει εμφανίσει 2 οριζόντιες γραμμές μαύρες πάνω πάνω. Δεν ενοχλούν οπότε δεν έδωσα και πολύ σημασία.

Εδώ και 2 βδομάδες όμως σβήνει/μαυρίζει ξαφνικά και ακαθόριστα η οθόνη και παίζει μόνο ο ήχος. Από οποιαδήποτε πηγή (Live TV, Cosmote, media player κλπ).
Μια αναζήτηση που έκανα και τηλεφωνήματα μάλλον θέλει αλλαγή το σύστημα οπίσθιου φωτισμού (LED Backlight).
Το ερώτημα είναι:
α) ποιο είναι το κόστος; η έρευνα μου έδειξε περίπου 200€. Δεν έχω ακόμη επίσημη απάντηση από τεχνικό.
β) αξίζει να δώσω 200€ (δε νομίζω να είναι πιο κάτω) ή να πάρω μια καινούργια; Αν πράγματι τη φτιάξουν θα είναι εντάξει ή θα έχω άλλα θέματα μετά; Θα αντέξει;

Σκέφτομαι αν πάω για αγορά προς την TCL 55C7K (650€ περίπου).

Ευχαριστώ.
Πάνε σε καινούργια .

• Like
Reactions: baspav