Βλέπω καλά στραβή είναι ; Εμένα ειναι αλφάδι,πόσες ίντσες είναι; μήπως τα μεγάλα πάνελ ειναι έτσι ,ας σου πει κανένας με μεγάλες ιντσεςΚαλησπερα σε ολους. Χτες αγοραστηκε κ ανοιχτηκε ευλαβικα. Την γυρναμε πισω?View attachment 214658
Ψαξτο φίλε αν δεν είναι έτσι σε μεγάλες ιντσες πάνε για αλλαγή έχεις το δικαίωμα να το κάνεις.δεν φαίνεται και καλά στην φώτο αν είναι πολύ στραβή που επηρεάζει την θεαση δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό..εγώ θα την άλλαζαΚαλα βλεπεις, 65αρα ειναι. Εχω χαλαστει πολυ.
Εγώ φίλε θα την γυρναγα σιγουραΚαλησπερα σε ολους. Χτες αγοραστηκε κ ανοιχτηκε ευλαβικα. Την γυρναμε πισω?View attachment 214658
Σου είναι δύσκολο να γράψεις κύρτωση ή όπως αλλιως θέλεις να το περιγράψεις στα ελληνικά ????? τι bending και πράσινα άλογα, έλεος δηλαδή !!!!!Και η δική μου κάνει bending αλλά ελάχιστα.δλδ μην περιμένεις να σου έρθει αλφάδι.
Bending αγόρι μου.. έτσι λέγεται και έτσι το αναφέρει και η κάθε εταιρία σαν κοινό πρόβλημα στα panel..εε συγνώμη στην οθόνη..Σου είναι δύσκολο να γράψεις κύρτωση ή όπως αλλιως θέλεις να το περιγράψεις στα ελληνικά ????? τι bending και πράσινα άλογα, έλεος δηλαδή !!!!!
Τώρα γελάσανε και τα πλακάκιαBending αγόρι μου.. έτσι λέγεται και έτσι το αναφέρει και η κάθε εταιρία σαν κοινό πρόβλημα στα panel..εε συγνώμη στην οθόνη..
Οσο για το panel να ξέρεις ότι δεν είναι η οθόνη, κάπου τα έχεις μπερδέψειBending αγόρι μου.. έτσι λέγεται και έτσι το αναφέρει και η κάθε εταιρία σαν κοινό πρόβλημα στα panel..εε συγνώμη στην οθόνη..
Καλά τραβά για ύπνο τώρα.εσυ έχεις όρεξη και άπλετο χρόνο για να σχολιάζεις το bending.Οσο για το panel να ξέρεις ότι δεν είναι η οθόνη, κάπου τα έχεις μπερδέψει
Οσο για το panel να ξέρεις ότι δεν είναι η οθόνη, κάπου τα έχεις μπερδέψει![]()
Κλεάνθης και κύρτωση ρε φίλε πάνε μαζί, από εκεί καταλαβαίνεις ..χωρίς να θέλω να προσβάλλω.μια χαρά για την αλλαγή,από που την πήρες φίλε;μακάρι να έχει η επόμενη όσο λιγότερο bending γίνεται.ειρηνη υμιν αδερφιαααα!!!Η αληθεια Κλεανθη ειναι πως κ εγω ετσι το λεω, το "κυρτωση" δεν μου καθεται καλα χαχα!
Σε αλλα νεα, το καταστημα μου ειπε να την επιστρεψω κ φυσικα την επομενη θα την ανοιξουμε εκει να δουμε οτι δεν εχει τετοιο "bend"![]()
Κλεάνθης και κύρτωση ρε φίλε πάνε μαζί, από εκεί καταλαβαίνεις ..χωρίς να θέλω να προσβάλλω.μια χαρά για την αλλαγή,από που την πήρες φίλε;μακάρι να έχει η επόμενη όσο λιγότερο bending γίνεται
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με την περίπτωσή σου, πάσχεις απο bendingΚαλά τραβά για ύπνο τώρα.εσυ έχεις όρεξη και άπλετο χρόνο για να σχολιάζεις το bending.
το συγκεκριμένο πρόβλημα ότι και να σου πουν δεν είναι εντός προδιαγραφών και να απαιτήσεις την αντικατάσταση της.Απο media markt αγοραστηκε, ψιλοφρικαρανε οταν τους εδειξα της φωτο
Οσο αφορά το εντός προδιαγραφών να σου πω και αυτό.Κλεανθη τι εννοεις οτι δεν ειναι εντος προδιαγραφων? Πως οριζονται οι προδιαγραφες? πχ να ειναι στραβη κατα 10 μοιρες? 20? 30?
Εν τω μεταξυ, ειναι πολλα τα κρουσματα οπως διαβαζω κ στο εξωτερικο. Δεν την ανησυχει την Κα LG να κανει κατι γιαυτο? 'Η σου λεει, σιγα ποσοι περιεργοι θα το δουν κ θα την επιστρεψουν πισω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.