LG 65CX πρόβλημα

Alexgti13

New member
17 January 2024
12
Δυστυχώς έχω περίπου το ίδιο πρόβλημα!!
Για να ανάψει πρέπει να πατήσω το κουμπί 2 με 3 φορές!!
Σπάνια να το βγάλω από την μπριζα!!
Τελικά τι κάνουμε;;;
Τσαμπα 2 χιλιάρικα που δώσαμε!!

Κάποιο μικρό ρελλεδακι στο τροφοδοτικό μάλλον στα τελευταία του…
Ισως ένας ηλεκτρονικός να δώσει λύση εύκολα και φθηνά

Παιδιά τα ίδια είχα πάθει και πήγε στο σέρβις ευτυχώς εντός εγγύηση και αλλάχτηκε το τροφοδοτικό

Για εμάς που είμαστε εκτός εγγυήσεις!!
Γιατί είχε μια πονηρή προσφορά με prepaid κάρτα και την πατήσαμε!!
Πόσο θα στοιχίσει η πλακέτα του τροφοδοτικό;;;
και το άλλο στο εξωτερικό έρχονται και το φτιάχνουν στο σπίτι του πελάτη!!
Σε εμάς οι τεμπέληδες θα θέλουν 50 κιλά τηλεόραση να την κουβαλάμε!!

Το έψαξα λίγο και από ότι βλέπω, η LG είχε κάνει ένα recall λόγω αυτού του θέματος. Βέβαια εδώ είναι Ελλάδα και δεν τα σέβονται ιδιαίτερα.
Αυτό που θα πρότεινα, είναι να τους πάρεις τηλέφωνο (ή να στείλεις email) και να τους πεις ότι παίρνεις για το recall που είχανε κάνει και να έρθουν να σου την επισκευάσουν.
Εάν αρνηθούν, να το ζητήσεις γραπτώς και μετά έχεις 2 επιλογές.
Να στείλεις email στην μαμά LG, που συνήθως το παίρνει πολύ πιο σοβαρά ή να παραγγείλεις το power supply από εδώ https://www.spareslg.com/gb/pesquis...=desc&search_query=EAY65689423&submit_search= (σιγουρέψου ότι είναι το ίδιο reference).

• Like
Reactions: Alexgti13
Το έψαξα λίγο και από ότι βλέπω, η LG είχε κάνει ένα recall λόγω αυτού του θέματος. Βέβαια εδώ είναι Ελλάδα και δεν τα σέβονται ιδιαίτερα. Αυτό που θα πρότεινα, είναι να τους πάρεις τηλέφωνο (ή να στείλεις email) και να τους πεις ότι παίρνεις για το recall που είχανε κάνει και να έρθουν να σου την επισκευάσουν. Εάν αρνηθούν, να το ζητήσεις γραπτώς και μετά έχεις 2 επιλογές.
Να στείλεις email στην μαμά LG, που συνήθως το παίρνει πολύ πιο σοβαρά ή να παραγγείλεις το power supply από εδώ https://www.spareslg.com/gb/pesquis...=desc&search_query=EAY65689423&submit_search= (σιγουρέψου ότι είναι το ίδιο reference).

Έστειλα email στην LG Ελλάς!!
Περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν!!
Γιατί την τηλεόραση την έχω δηλώσει στο site τους!!
Ο Κωτσόβολος είναι επίσημος μεταπώλητης τους!!

Γιατί αν έχει υπάρξει recall εδώ έχουμε πρόβλημα!
Την τηλεόραση την αγόρασα από τον Κωτσόβολο που είναι επίσημος μεταπωλητης!!
Επειδή είχε πρόσφορα με την prepaid κάρτα είχα δηλώσει στην lg απόδειξη αγοράς και το αυτοκόλλητο της τηλεόρασης serial number τα πάντα!!
Άρα είναι υποχρεωμένοι να είχαν ενημερώσει για το recall!!
Αν μου τα μασήσουν!!
Καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή!!

• Like
Reactions: pontios
Μου κάνει εντύπωση που δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη από το service!!
Τους έστειλα και δεύτερο email!
Τα παιδιά από την εξυπηρέτηση πελατών της LG το προωθούν αμέσως τα email στο service!!
Συνήθως απαντάνε αμέσως!!
ν μου κάνουν υπεκφυγές!
Θα κάνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή!!
Μπαίνεις με κωδικούς του taxisnet, και κάνεις ηλεκτρονική καταγγελία!!

Δυστυχώς τα πράγματα είναι τραγικά!! Με κάλεσαν απ την LG και και μου είπαν ότι δεν υπάρχει recall και κου έδωσαν τηλέφωνα service !! Και η πλάκα είναι ότι πρέπει να πληρώσω 55 ευρώ μεταφορικά αλλά 65-100 το κόστος επισκευής και βάλε αλλά τόσα το ανταλλακτικό!! Στο σπίτι δεν έρχονται οι μάγκες!! Εδώ σου βάζουν ολόκληρο air condition που γκρεμίζουν τοίχους στο σπίτι! Και δεν μπορούν να αλλάξουμε μια πλακέτα στο σπίτι!! Μιλάμε οι τύποι είναι απαράδεκτοι!! Δεν υπάρχει service σοβαρό στην LG!!

Δυστυχώς τα πράγματα είναι τραγικά!! Με κάλεσαν απ την LG και και μου είπαν ότι δεν υπάρχει recall και κου έδωσαν τηλέφωνα service !! Και η πλάκα είναι ότι πρέπει να πληρώσω 55 ευρώ μεταφορικά αλλά 65-100 το κόστος επισκευής και βάλε αλλά τόσα το ανταλλακτικό!! Στο σπίτι δεν έρχονται οι μάγκες!! Εδώ σου βάζουν ολόκληρο air condition που γκρεμίζουν τοίχους στο σπίτι! Και δεν μπορούν να αλλάξουμε μια πλακέτα στο σπίτι!! Μιλάμε οι τύποι είναι απαράδεκτοι!! Δεν υπάρχει service σοβαρό στην LG!!
Να ζητήσεις να στο στείλουν με email και να το στείλεις στην μαμά εταιρία πριν πληρώσεις για επισκευή.

Και δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον η τηλεόραση είναι κατασκευασμένη Μάρτιο του 2021 το τροφοδοτικό που είχε μέσα να είναι version 1 κατασκευασμένο Μάρτιο του 2020!! Βάζουν περσινά ανταλλακτικά σε νεότερα μοντέλα!! Και μετά τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε!! 179 ευρώ η πλακέτα του τροφοδοτικό η γνήσια!!