LG 65sj850v

Tsif

New member
2 February 2011
7
Μόλις αγόρασα την καινούρια μου lg .... και την αναμένω από Τετάρτη μια και δεν υπήρχε διαθέσιμη ....
έχω φάει τον κόσμο να βρώ κάποιο review ή οτιδήποτε παρόμοιο για να έχω μια εικόνα για setings κτλ αλλά δεν έχω βρει ακόμα τίποτα ..... μήπως έχει κάποιος την ίδια ???
θα σας κρατήσω ενήμερους μόλις παραλάβω με σχετικό unboxing κτλ !!!

Είναι η νέα σειρά για το 2017 με "nano cell" 'οπου είναι κάτι σχεδόν αντίστοιχο με quantum dot.
Η ονομασία προέρχεται από την «nanocell» τεχνολογία αφού χρησιμοποιεί για την παραγωγή του χρώματος μικροσωματίδια της τάξης περίπου του ενός nanometer (nm). Για παράδειγμα στις συμβατικές τηλεοράσεις LCD TV το κόκκινο μήκος κύματος είχε ελαφρές αναμίξεις διαφορετικών χρωμάτων όπως κίτρινο ή πορτοκαλί.

Η τεχνολογία απορροφά όλα τα μήκη κύματος του κίτρινου και του πορτοκαλί, αφήνοντας το κόκκινο εντελώς κόκκινο.

Η τεχνολογία nanometer έχει να κάνει με το Quantum Dot, παρέχοντας μεγάλη γωνία θέασης χωρίς να μεταβάλλονται τα χρώματα ακόμη και όταν βλέπουμε την τηλεόραση κατά 60° από το πλάι, ενώ υπάρχει και μείωση των αντανακλάσεων, το τελευταίο επειδή τα nanocells απορροφούν το φως που έρχεται από έξω
Δεν παύει όμως να είναι ενα lcd ips panel,με οτι αυτό συνεπάγεται στην αντίθεση και μαύρο.

Review με μετρήσεις και calibration δεν βρήκα, ίσως σε λίγο καιρό, μιας και ειναι νέο μοντέλο.
Βρηκα μονο το παρακατω.
https://www.personal-reviews.com/2017/04/lg-65sj850v-review/

Tsif με γεια και καλοθέατη!

Αν επιτρέπεται τιμή αγοράς;

Ειδική προσφορά και τιμολόγιο ... μου κόστισε 1400.... από τα 2699 που την έχουν σχεδόν όλοι ....

ευχαριστώ πολύ @Werewolf
!!!!