lg 65UF850 ή samsung UE65JU6000

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
Μολις εκανα on line Παραγγελία την Lg και πανω που λεω ησυχασα βλεπω και αυτη τη samsung. χωρις να ξεω πολλα νομιζω απο χαρακτηρηστικα η lg εινα καλυτερη αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω μια αδυναμια στις samsung. Σαν εικονα ποια ειναι καλυτερη? μεχρι τωρα εβλεπα σε μια samsung 55f6500.

Βοηθηστε για να αποφασισω αν θα κανω αλλαγη ή θα συνεχισω με την lg...

Αναμενω........

LG http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-TV-65-65UF850.htm

Samsung http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-65-UE65JU6000.htm

Καταλαβαινω οτι ειμαι βιαστικος αλλα το απογευμα ειναι να παραλαβω.
οποιαδηποτε γνωμη θα βοηθησει.

Συνήθως, σχετικό ερώτημα γίνεται πριν την αγορά... Αν θα παρακολουθείς κυρίως 4K υλικό, ενδεχομένως να αξίζει η αγορά κάποιας εκ των δύο πιο πάνω. H LG UF850 έχει IPS panel, οπότε θα έχεις καλύτερες γωνίες θέασης, αλλά χειρότερο μαύρο και αντίθεση, από την τηλεόραση που έχεις ήδη.

4k δεν νομιζω να δω μιας και πιστευω μεχρι να ειναι πληρες εφαρμοσημο οπως τωρα το hd θα την εχω δωσει.
Οσο αναφορα την παραλαβη την ακυρωνω και δεν παω να την παρω. Για να μην απογοτευτω σε σχεση με αυη που ειχα τι νομιζεις οτι πρεπει να κοιταξω ωστε να δω αν μπορω να φτασω οικονομικα αλλιως να μειωσω το μεγεθος.
Ευχαριστω.

ΕΞαρτάται από την απόσταση θέασής σου και την χρήση της τηλεόρασης.

Καταλαβαινω οτι ειμαι βιαστικος αλλα το απογευμα ειναι να παραλαβω.
οποιαδηποτε γνωμη θα βοηθησει.
Φίλε μου όπως είπες στα χαρακτηριστικά είναι καλύτερη η LG, είναι μια κατηγορία πάνω από την UE65JU6000.
Τώρα στην ουσία αυτό που πρέπει πάνω από όλα και πρώτα από όλα να κοιτάμε σε μια τηλεόραση είναι η ποιότητα εικόνας που μπορεί να δώσει το πάνελ. Η LG λοιπόν έχει IPS πάνελ που σημαίνει καλύτερες γωνίες θέασης αλλά ( ειδικά σε συνθήκες χαμηλές φωτισμού ) κακή αντίθεση και μαύρο. Τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν για το πάνελ της samsung. Επιλέγεις και παίρνεις. Προσωπικά ποτέ δε θα επέλεγα να έχω τηλεόραση με IPS πάνελ, και ας ήταν όλα τα υπόλοιπα καλούδια αεροδιαστημικά. Η ποιότητα εικόνας μετραέι πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα αν κάπου υστερούν τα καλύπτω και με εξωτερικό εξοπλισμό, αυτό που δείχνει το πάνελ όμως.....

οιμφοβοι μου επαληθευτικαν αλλα ειμαι τυχερος. Μολις με ενημερωσαν οτι υπαρχει μονο εκθεσιακο και σφραγισμενο θα παραλαβω σε 20 μερες, οποτε ακυρωθηκε η παραγγελια.
Τι προτινεται με max 2500ε? και λιγοτερα δεν μεχαλαει...