Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνοντας κάποιες πληροφορίες για το μοντέλο της LG για το οποίο ανοίχτηκε το thread, διάβασα εδώ τα σχόλια και ΕΠΙΤΌΠΟΥ ένιωσα την ανάγκη να φτιάξω λογαριασμό για να σχολιάσω.
Είναι λογικό κάποιο από τους ανθρώπους που γράφουν να είναι experts, κάποιοι έστω απλά λάτρεις του home cinema που προσπαθούν να παραμένουν πάντα ενήμεροι και κάποιοι είτε αρχάριοι είτε απλά να μην τους ενδιαφέρει καν το θέμα home cinema, HD, 4k, surround sound κάθε είδους, streaming ή φυσικό μέσον bluray κλπ και να θέλουν ΜΌΝΟ να δουν digea ή έστω κάποια συνδρομητική τηλεόραση στην tv που θα αγοράσουν.
Όμως, σε όλα μου τα χρόνια να ασχολούμαι με το "αθλημα" (με πάθος από πριν την εποχή που το περιοδικό σινεμά έδωσε της πρώτες wide-screen βιντεοκασσετες δωρο), δεν έχω ξανά ακούσει κάποιον να θέλει 1 μέτρο ανά 10 ίντσες και πάλι να του φαίνεται πολύ κοντά!!!
Συγνώμη για τον τόνο μου αλλά στα αλήθεια εντυπωσιαστηκα τόσο που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Το θέμα θεαση/απόσταση είναι ΚΑΘΑΡΆ υποκειμενικο φυσικά πλέον. Κάποτε οι μαμάδες μας μας έλεγαν να μην καθόμαστε κοντά λόγο "ακτινοβολιας" και με τις crt τηλεοράσεις όντως υπήρχαν κάποια θέματα.
Όμως στο 2017 το μόνο που σε χωρίζει από τις ίντσες των ονείρων σου είναι τα χρήματα που κοστίζουν.
Προσωπικά στα 3 μέτρα στην κρεβατοκαμαρα είμαι στις 50 (Panasonic plasma). Ο ξάδελφος μου στις 65 (lg uh850v). Και ο μόνος λόγος που δεν είμαι και εγώ στις 65 είναι ότι δεν θέλω να αποχωριστω την Panasonic μέχρι το plasma panel να πεθάνει.
Στο σαλόνι είμαι περίπου στις 110 ίντσες με projector. ΔΕΝ μένω στο TRUMP TOWER, και ΠΕΡΊΠΟΥ στα 5 μέτρα νιώθω ότι μπορούσα άνετα να έχω και παραπάνω (δεν γίνεται λόγο τοποθέτησης projector).
Και ρωτάω πχ...
Όταν πάει ο φίλος με το πρόβλημα στα 6μιση μέτρα σινεμά τι κάνει??? Που κάθεται?
Έξω από την αίθουσα στο λομπι?