LG 65UH615V

Re: Απάντηση: LG 65UH615V

Εγω τωρα δεν έχω καταλάβει με ένα πόσο γύρω στα 1500 τι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομίζω την samsung KS7000 στα 1750, που παιζει τωρα σε αρκετα μαγαζια με 5 χρονια εγγυηση δωρο. δεν την εχω, με βαση reviews και κριτικες το λεω. γιατι δε πας στο thread αυτο να ρωτησεις κατοχους;

Samsung KS7000 γιατι δε πας στο thread αυτο να ρωτησεις κατοχους;

Γιατί δεν ψάχνω συγκεκριμένα την KS7000 αλλά οτι καλύτερο μπορώ να πάρω με 1500 σε 65".
Βέβαια κι εδώ σε λάθος thread ίσως είμαι...

Ετοιμάζομαι για τηλεοραση.
Έχω μια LG 50" PG6000 η οποία άρχισε να κάνει κάθετες γραμμές.
Τι προτείνετε για απόσταση 3,5 μέτρα, ταινίες HD από Kodi, Nova, Digea?
Budget max 1500
Κατά προτίμηση 60"-65".
Σκέφτομαι για Sony χωρίς να ξερω μοντέλο αλλά εννοείται οτι είναι ανοιχτός σε προτάσεις.

Για την απόσταση που γράφεις μη σκεφτεις να πάρεις μεγαλύτερη από55´´ Έχω απόσταση 6,25 έκανα το λάθος κα πήρα χτες65´´ και το μετάνοιωσα, μεγάλο πρόβλημα.

Τελικά έγινα κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης, θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου όσο πιό απλά γίνεται μιάς και δεν είμαι ειδικός. Επειδή γράφουν για διάφορα μοντέλα εγώ αναφέρομαι γι αυτή που αγόρασα (LG 65UH615V).
1ον σε κανάλια SD είναι επιεικώς απαράδεκτη, 2ον σε κανάλια HD πολύ καλή και σε μετάδοση 4K πάρα πολύ καλή. Εν κατακλείδι αν δεν έχετε υλικό για 4Κ μετάδοση είναι δώρον άδωρο να πληρώσετε παραπάνω χρήματα για μιά ultra tv κάνετε το ίδιο καλά τη δουλειά σας και με μιά hd full. Όσο για την απόσταση εάν η απόσταση θέασης δεν είναι πάνω από 7 μέτρα σίγουρα θα σας φαίνεται κουραστική όπως και σε μένα που έχω 6,50μ. περίπου απόσταση. Μη δώσετε άδικα χρήματα για εξηνταπεντάρα είχα 55´´ δύο χρόνια κι έβλεπα ξεκούραστα. Για ότι άλλο εδώ είμαστε.

με την κλασικη μετρηση αποστασης να πας(διαγωνιος Χ3)η 65αρα ειναι για 5 μετρα.πως σου φαινεται μεγαλη εσενα στα 6,50 μετρα η 65αρα δεν ξερω.

οσο αναφορα την εικονα,εγω στην LG 60UH605V,παλεψα αρκετα και την εφερα σε πολυ αποδεκτα σημεια ακομα και στα sd.
εαν ασχοληθειςσοβαρα-με τις ρυθμισεις,η τιβι ερχεται μια χαρα.και σου μιλαει ανθρωπος που πριν 2 μηνες ειχε Pioneer 5090H καλιμπραρισμενη.

Απάντηση: Re: LG 65UH615V

με την κλασικη μετρηση αποστασης να πας(διαγωνιος Χ3)η 65αρα ειναι για 5 μετρα.πως σου φαινεται μεγαλη εσενα στα 6,50 μετρα η 65αρα δεν ξερω.

οσο αναφορα την εικονα,εγω στην LG 60UH605V,παλεψα αρκετα και την εφερα σε πολυ αποδεκτα σημεια ακομα και στα sd.
εαν ασχοληθειςσοβαρα-με τις ρυθμισεις,η τιβι ερχεται μια χαρα.και σου μιλαει ανθρωπος που πριν 2 μηνες ειχε Pioneer 5090H καλιμπραρισμενη.

Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη, άλλο 55´´ άλλο 60´´ άλλο 65´´ έχω και τη samsung F 7000 55´´ με την ίδια απόσταση θέασης είναι μέρα με τη νύχτα, με τη samsung να κερδίζει σε όλα τα σημεία.
Υ.Γ. 1 Δεν απαντώ για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα εξ υμών την γνώμη μου έγραψα την οποία γνώμη ζήτησα πολλάκις σ´αυτό εδώ το φόρουμ και τους ευχαριστώ όλους.
Υ.Γ. 2 Μήπως θα μπορούσες να γράψεις εδώ τις βασικές ρυθμίσεις της tv γιατί είμαι λίγο άπειρος και φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω, ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: LG 65UH615V

Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη, άλλο 55´´ άλλο 60´´ άλλο 65´´ έχω και τη samsung F 7000 55´´ με την ίδια απόσταση θέασης είναι μέρα με τη νύχτα, με τη samsung να κερδίζει σε όλα τα σημεία.
Υ.Γ. 1 Δεν απαντώ για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα εξ υμών την γνώμη μου έγραψα την οποία γνώμη ζήτησα πολλάκις σ´αυτό εδώ το φόρουμ και τους ευχαριστώ όλους.
Υ.Γ. 2 Μήπως θα μπορούσες να γράψεις εδώ τις βασικές ρυθμίσεις της tv γιατί είμαι λίγο άπειρος και φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω, ευχαριστώ.

δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης.αυτα ειναι γουστα.
απο ρυθμισεις τι να σου γραψω?
Lg και εμενα ειναι.αλλα διαφορετικο μοντελο,αλλες πηγες εικονας,αλλος χωρος.
εδω σου λεει οτι ιδιο μοντελο εχει διαφορες.ειναι πολλοι οι πραμετροι...

τυπικα να σου αναφερω,οτι συνηθως παιζω στο expert(φωτεινος χωρος)
με οπισθιο φωτισμο 60,αντιθεση 90,φωτεινοτητα 50,χρωμα 50,ευκρινεια 15,gamma 2.2,θερμοκρασια θερμο 2 και ολα τα φιλτρα Off.
καθε Mode βεβαια,θελει τις δικες του ρυθμισεις.στο expert Π.χ,ο οπισθιος φωτισμος μπορει να παιξει 55-60,στο αθλητισμος,ειναι οκ και στο 45-50.αναλογως.παιζουν πολλα ρολο.
εμενα ετσι κι αλλιως ειναι για καλιμπραρισμα.περιμενω τον κυριο Καστρουνη την επομενη εβδομαδα,για να την ξεζουμισουμε.
σε γενικα επιπεδα εστω και με αυτες τις ρυθμισεις,ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Φίλε kourikos αν από 6 μέτρα απόσταση σε κουράζει η 65άρα,ειλικρινά και χωρίς καμία δόση ειρωνίας ή κακόπιστης κριτικής,ψάξτο ιατρικά.

Για την απόσταση που γράφεις μη σκεφτεις να πάρεις μεγαλύτερη από55´´ Έχω απόσταση 6,25 έκανα το λάθος κα πήρα χτες65´´ και το μετάνοιωσα, μεγάλο πρόβλημα.
Διαβάζοντας το παραπάνω σου έγραψα.

Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνοντας κάποιες πληροφορίες για το μοντέλο της LG για το οποίο ανοίχτηκε το thread, διάβασα εδώ τα σχόλια και ΕΠΙΤΌΠΟΥ ένιωσα την ανάγκη να φτιάξω λογαριασμό για να σχολιάσω.

Είναι λογικό κάποιο από τους ανθρώπους που γράφουν να είναι experts, κάποιοι έστω απλά λάτρεις του home cinema που προσπαθούν να παραμένουν πάντα ενήμεροι και κάποιοι είτε αρχάριοι είτε απλά να μην τους ενδιαφέρει καν το θέμα home cinema, HD, 4k, surround sound κάθε είδους, streaming ή φυσικό μέσον bluray κλπ και να θέλουν ΜΌΝΟ να δουν digea ή έστω κάποια συνδρομητική τηλεόραση στην tv που θα αγοράσουν.

Όμως, σε όλα μου τα χρόνια να ασχολούμαι με το "αθλημα" (με πάθος από πριν την εποχή που το περιοδικό σινεμά έδωσε της πρώτες wide-screen βιντεοκασσετες δωρο), δεν έχω ξανά ακούσει κάποιον να θέλει 1 μέτρο ανά 10 ίντσες και πάλι να του φαίνεται πολύ κοντά!!!

Συγνώμη για τον τόνο μου αλλά στα αλήθεια εντυπωσιαστηκα τόσο που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Το θέμα θεαση/απόσταση είναι ΚΑΘΑΡΆ υποκειμενικο φυσικά πλέον. Κάποτε οι μαμάδες μας μας έλεγαν να μην καθόμαστε κοντά λόγο "ακτινοβολιας" και με τις crt τηλεοράσεις όντως υπήρχαν κάποια θέματα.

Όμως στο 2017 το μόνο που σε χωρίζει από τις ίντσες των ονείρων σου είναι τα χρήματα που κοστίζουν.

Προσωπικά στα 3 μέτρα στην κρεβατοκαμαρα είμαι στις 50 (Panasonic plasma). Ο ξάδελφος μου στις 65 (lg uh850v). Και ο μόνος λόγος που δεν είμαι και εγώ στις 65 είναι ότι δεν θέλω να αποχωριστω την Panasonic μέχρι το plasma panel να πεθάνει.

Στο σαλόνι είμαι περίπου στις 110 ίντσες με projector. ΔΕΝ μένω στο TRUMP TOWER, και ΠΕΡΊΠΟΥ στα 5 μέτρα νιώθω ότι μπορούσα άνετα να έχω και παραπάνω (δεν γίνεται λόγο τοποθέτησης projector).

Και ρωτάω πχ...
Όταν πάει ο φίλος με το πρόβλημα στα 6μιση μέτρα σινεμά τι κάνει??? Που κάθεται?
Έξω από την αίθουσα στο λομπι? :-)

καλημερα εχω τα εξς θεματακια εγω...

1)με κολλαει συνεχεια η τβ,με βγαζει μυνημα θα πρεπει να γινει επανεκινιση της tv για να απελυθερωθει περισσοτερο μνημη,και μετα κλεινει μονη της,γενικα στο μενου πολυ lag κανει.
2)με εχει εμφανισει διαφορες σκιες οι οποιες φαινονται ποιο πολυ οταν βλεπω ποδοσφαιρο
3)επισης οταν βλεπω ποδοσφαιρο ανεβαινει και κατεβαινει η φωτεινοτητα απο μονης της,αναλογα τη σκηνη,(υπαρχει καμια ρυθμιση να δω)