LG 70UΜ7100/70UΜ7450 ή κάτι άλλο;

Alucard

New member
21 July 2012
11
Γεια σας παιδια, θα ηθελα κι εγω τα φωτα/γνωμες σας!

Ψαχνω για τηλεοραση 65"-70" 4Κ με VA panel διοτι η τηλεοραση προοριζεται για ταινιες κυριως. Απ'οτι εχω καταλαβει, απ'αυτα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης, καλο ειναι ν'αποφυγω τα IPS panel για τους γνωστους λογους. Επισης θα πρεπει να προσθεσω οτι η τηλεοραση θα πρεπει να παιζει ηχο DTS, αρα η Samsung μαλλον δεν ειναι στις επιλογες που εχω. Ψαχνω κατι οικονομικο (700-800 ευρω), περιμενοντας τις Oled, να ριξουν τις τιμες τους. Το media player ειναι επισης σημαντικο, καλο θα ηταν παιζει αρχεια mkv, mp4, avi, dvix, flv κλπ. Αλλο σημαντικο στοιχειο ειναι οτι πρεπει να εχει κεντρικη βαση, κι οχι τα λεγομενα "ποδαρια" στις ακρες, λογω επιπλου.

Μεχρι στιγμης εχω βρει τις https://www.skroutz.gr/s/18480864/LG-70UM7450.html και https://www.skroutz.gr/s/19523667/Hisense-H65B7500.html που φαινονται να ειναι τιμιες επιλογες. Θα ηθελα ν'ακουσα γνωμες για τις συγκεκριμενες αν ξερετε κατι και φυσικα ειμαι ανοικτος και σε αλλες προτασεις. Σας ευχαριστω πολυ για τον πολιτιμο χρονο σας!
 
Απάντηση: Αγορά 65"-70" 4Κ VA panel

Αν η απόσταση θέασης είναι άνω των 3.5 μέτρων, πήγαινε στην 70".
 
Απάντηση: Αγορα 65"-70" 4Κ VA panel

Έχω την 70αρα 7100 της LG. Είναι ίδιο πάνελ με την 7450 και ειμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της. Είναι αυτό που γράφεις, μια τίμια οικονομική πρόταση. Εχει αρκετές ρυθμίσεις να τη φέρεις στα μέτρα σου και ένα media player που παίζει τα παντα(όσα έχω δοκιμάσει εγώ τουλάχιστον).
 
Απάντηση: Αγορα 65"-70" 4Κ VA panel

Έχω την 70αρα 7100 της LG. Είναι ίδιο πάνελ με την 7450 και ειμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της. Είναι αυτό που γράφεις, μια τίμια οικονομική πρόταση. Εχει αρκετές ρυθμίσεις να τη φέρεις στα μέτρα σου και ένα media player που παίζει τα παντα(όσα έχω δοκιμάσει εγώ τουλάχιστον).
Η απόσταση θέασης στη δική μου περίπτωση είναι 2.30μ
 
Re: Αγορα 65"-70" 4Κ VA panel

Χτυπα την LG και δεν θα το μετανιωσεις! Εγω εχω την 65 7100 κι ειμαι πολυ happy με την τηλεοραση κι ας εχει ips πανελ πολυ καλη εικονα , ατελειωτες ρυθμισεις,γρηγορο λογισμικο και media player που τα σπαει!!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
LG 70UΜ7100/70UΜ7450 η' κατι αλλο;

Γεια σας παιδια,

Ψαχνω για τηλεοραση 70+ ιντσες, 4Κ με VA panel διοτι η τηλεοραση προοριζεται για ταινιες κυριως. Αποσταση θεασης 3-3,5 μετρα. Απ'οτι εχω καταλαβει, απ'αυτα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης, καλο ειναι ν'αποφυγω τα IPS panel για τους γνωστους λογους με το μαυρο.. Επισης θα πρεπει να προσθεσω οτι η τηλεοραση θα πρεπει να παιζει ηχο DTS, αρα η Samsung και η LG 2020 μαλλον δεν ειναι στις επιλογες που εχω. Ψαχνω κατι οικονομικο (1000 ευρω)Sημαντικο στοιχειο ειναι οτι καλο θα ηταν να εχει κεντρικη βαση, κι οχι τα λεγομενα "ποδαρια" στις ακρες, λογω επιπλου. Η' αν ξερετε αλλες λυσεις γι'αυτο το θεμα.

Μεχρι στιγμης εχω βρει τις https://www.public.gr/product/tileorasi-lg-70-smart-led-ultra-hd-hdr-70um7450pla/prod9900274pp/ αλλα η οποια πουλιεται μεσω του Media Markt αρα δεν μου παρεχεται η 5ετης εγγυηση (κατι που θελω απαραιτητα) και https://www.public.gr/product/tileo...t-led-ultra-hd-hdr-70um7100pla/prod9900273pp/ (αλλα εχει το θεμα με τα ποδαρια") που φαινονται να ειναι τιμιες επιλογες. Θα ηθελα ν'ακουσα γνωμες για τις συγκεκριμενες αν ξερετε κατι και φυσικα ειμαι ανοικτος και σε αλλες προτασεις. Σας ευχαριστω πολυ για τον πολιτιμο χρονο σας!