LG 9300-OLED

Φίλε Leonid ευχαριστώ πολύ για την απόψε σου θα ήθελα όμως αν δεν σου κάνει κόπο να μου πεις πιο λεπτομερώς ποια είναι αύτα τα μειονεκτηματα που δεν αξίζει ο κόπος να πάω στην 9300!Το ότι θέλω φέτος να την αλλάξω την όντως πολύ καλή h7000 με βάζει πρώτον γιατί φέτος κλείνει 1 χρόνο και έχω βρει ένα ξάδερφο που θα την πουλήσω και θα την φέτος καλά λεφτά. .ενώ αν την δώσω του χρόνου σαφώς θα πρέπει να την δώσω παρακάτω! Όπως βλέπεις πάω στην 9300 που δεν είναι 4κ γιατί όπως όλοι καλά ξέρουμε οι 4κ ακόμα δεν είναι "ώριμες" και ειδικά για gaming δεν προσφέρονται! Έλεγα λοιπόν να έπαιρνα την 9300 που είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε 1080p(σαν oled φυσικά αναφέρομαι ) και όταν με το καλό βγάλουν αργότερα 4κ oled και οι άλλες εταιρίες και πέσουν αρκετά οι τιμές σε 4-5 χρόνια ξανά αλλάζω! Βλέπω ότι πολλοί μου λετε(και σέβομαι την άποψη σας) να μην πάρω την 9300,κάνεις όμως δεν μου αναλύει γιατί. .Εγώ εκτός από το judder δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο αρνητικό. .

Φίλε Leonid ευχαριστώ πολύ για την απόψε σου θα ήθελα όμως αν δεν σου κάνει κόπο να μου πεις πιο λεπτομερώς ποια είναι αύτα τα μειονεκτηματα που δεν αξίζει ο κόπος να πάω στην 9300!Το ότι θέλω φέτος να την αλλάξω την όντως πολύ καλή h7000 με βάζει πρώτον γιατί φέτος κλείνει 1 χρόνο και έχω βρει ένα ξάδερφο που θα την πουλήσω και θα την φέτος καλά λεφτά. .ενώ αν την δώσω του χρόνου σαφώς θα πρέπει να την δώσω παρακάτω! Όπως βλέπεις πάω στην 9300 που δεν είναι 4κ γιατί όπως όλοι καλά ξέρουμε οι 4κ ακόμα δεν είναι "ώριμες" και ειδικά για gaming δεν προσφέρονται! Έλεγα λοιπόν να έπαιρνα την 9300 που είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε 1080p(σαν oled φυσικά αναφέρομαι ) και όταν με το καλό βγάλουν αργότερα 4κ oled και οι άλλες εταιρίες και πέσουν αρκετά οι τιμές σε 4-5 χρόνια ξανά αλλάζω! Βλέπω ότι πολλοί μου λετε(και σέβομαι την άποψη σας) να μην πάρω την 9300,κάνεις όμως δεν μου αναλύει γιατί. .Εγώ εκτός από το judder δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο αρνητικό. .
Εκτός του θέματος της επεξεργασίας που και εγώ μόνο ακούσει έχω αλλά όχι δει, όπου όμως υπάρχει καπνός συνήθως αν όχι πάντα, υπάρχει και καπνός, πιστεύω οτι δεν είναι αρκετά << δοκιμασμένη >> αυτή η τεχνολογία για να μου εμπνέει τη σιγουριά σε ποιότητα απόδοσης γενικώς, όχι μόνο σε εικόνα αλλά στα πάντα. Πιστεύω πάντως πως μόνο καλό έχει να κάνει στη παρούσα φάση η αναμονή, για ευνόητους λόγους. Όσο αφορά για τον αγοραστή, θα βρεθεί και μετά από ένα χρόνο. Μεταξύ μας πάντως τώρα, πιο πολύ η κάψα της γρήγορης αλλαγής είναι που σε καίει και όχι τόσο μη χάσεις τον αγοραστή. Τα έχω κάνει και πει ουκ ολίγες φορές όταν θέλω και γω να βρω αιτίες - δικαιολογίες για να κάνω τις αλλαγές μου χα!χα!χα! Που να ήξερες τι έχει ακούσει η δική μου γυναίκα σε παρόμοιες καταστάσεις.....χα!χα!χα!
Πάντως στο ξαναλέω , έχεις μια πολύ καλή τηλεόραση και μπορείς να κάνεις υπομονή ένα με ενάμιση χρόνο , μόνο κερδισμένος και μάλιστα πολύ , θα βγείς. Άσε που σα μέλος αυτού εδώ του φορουμ δε θα έχεις και δικαιολογία να πεις έκανα λάθος και μετάνιωσα, αν τελικα τη πάρεις και αν τελικά μετανιώσεις βέβαια. Στη θέση σου πάντως, όσο και αν σε καταλαβαίνω και δε φαντάζεσαι πόσο πολύ σε καταλαβαίνω και νιώθω, θα έκανα υπομονή όπως και κάνω. Στ κάτω κάτω σκέψου πως δεν είσαι μόνος σε αυτό << το δύσκολο δρόμο της υπομονής για νεα τηλεόραση >> είμαι και γω στη κάψα αλλά τούτη τη φορά θα αντέξω, έλα να αντέξουμε παρέα :flipout:

Leonid είμαι γκατζετακιας και θύμα του καταναλωτισμου το παραδέχομαι! Τα τελευταία χρόνια με το θέμα TV το έχω παρακάνει! Το 2012 είχα πάει από την Philips 9704 στην lg 570s μετά την πούλησα πήγα στην lg 980s!Μετά από πολύ Halo - clouding την επιστρέφω χρησιμοποιοντας το DOA,και περνω την πολύ καλή sony 920 (κάπως έτσι δεν θυμάμαι ) πάλι πέφτω σε πολύ Halo - clouding! !εκείνη την χρονιά που γινόταν όλα αυτά σε λίγες μέρες παντρευομουν,περιττό να σου πω μια μέρα πριν το γάμο είχαμε γίνει μπίλιες με την γυναίκα μου!Τέλος 2012 καταλήγω στην es8000samy γλιτώνω Halo πάλι όμως το clouding με κυνηγάει! Πέρσι πήρα την εκπληκτική H7000 δεν έχω clouding με της ρύθμισεις που έχω κάνει έχω ελάχιστο σε pc Mode αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!Τώρα αν αλλάξω πάλι φετος κρυφά τηλεόραση θα γίνει μεγάλος χαμός με την γυναίκα μου,από την μία έχει σίγουρα δίκιο όμως ρε γαμωτο την "αρρώστια " μας μόνο εδώ τα μέλη μπορούν να με καταλάβουν! Πάντως αν δεν πάρω τηλεόραση φέτος θα αντικαταστησω το κινητό μου το s5 με το s6,κάπου πρέπει να εκτονωθω δεν γίνεται 😆

Leonid είμαι γκατζετακιας και θύμα του καταναλωτισμου το παραδέχομαι! Τα τελευταία χρόνια με το θέμα TV το έχω παρακάνει! Το 2012 είχα πάει από την Philips 9704 στην lg 570s μετά την πούλησα πήγα στην lg 980s!Μετά από πολύ Halo - clouding την επιστρέφω χρησιμοποιοντας το DOA,και περνω την πολύ καλή sony 920 (κάπως έτσι δεν θυμάμαι ) πάλι πέφτω σε πολύ Halo - clouding! !εκείνη την χρονιά που γινόταν όλα αυτά σε λίγες μέρες παντρευομουν,περιττό να σου πω μια μέρα πριν το γάμο είχαμε γίνει μπίλιες με την γυναίκα μου!Τέλος 2012 καταλήγω στην es8000samy γλιτώνω Halo πάλι όμως το clouding με κυνηγάει! Πέρσι πήρα την εκπληκτική H7000 δεν έχω clouding με της ρύθμισεις που έχω κάνει έχω ελάχιστο σε pc Mode αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!Τώρα αν αλλάξω πάλι φετος κρυφά τηλεόραση θα γίνει μεγάλος χαμός με την γυναίκα μου,από την μία έχει σίγουρα δίκιο όμως ρε γαμωτο την "αρρώστια " μας μόνο εδώ τα μέλη μπορούν να με καταλάβουν! Πάντως αν δεν πάρω τηλεόραση φέτος θα αντικαταστησω το κινητό μου το s5 με το s6,κάπου πρέπει να εκτονωθω δεν γίνεται 😆
Στο είπα , να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω..... όμως εδώ τώρα κάνε υπομονή και για τους λόγους που σου είπα , κερδισμένος θα βγεις, αλλά και για τη γυναίκα , θέλει και ρέγουλα τα πράγμα..... διότι μεταξύ μας δίκο έχει χα!χα!
Πάρε κινητό, και γω ´πριν 3 μήνες πήρα το Alpha της samsung, ήθελα τη << δόση μου >>... Σου είπα σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά OLED θα πάρω από το 2016 και μετά, τώρα θα κάνω κόμπο τα χέρια μου , δεν αγοράζω, εκτός και αν μου χαλάσει η 905 μου με τέτοιο τρόπο που δε με καλύπτει η εγγύση, ας πούμε τη σπάσω κατά λάθος εγώ η τα παιδιά, λέμε τώρα..... ΟΠΑ μη σου βάζω ιδέες και σενάρια, είπαμε υπομονή!!!-bye-

Φιλαράκι το 2016 αν είναι να πάμε μαζί να αγοράσουμε(Μένω Αθήνα αν σε βολεύει και στα media Αργυρούπολης και εκεί τους κάνω και παζάρια τους ξέρω καλα) να μας κάνουν και καλή τιμή! Θα βάλω και σε αγγελία την δική μου εδώ στο site και θα γίνει πανικος!
Όλα αυτά αν δεν με πιάσει πανικός αν δω καμία τούμπανη για παράδειγμα SUHD της samsung(άλλες τηλεορασαρες αυτες)

Φιλαράκι το 2016 αν είναι να πάμε μαζί να αγοράσουμε(Μένω Αθήνα αν σε βολεύει και στα media Αργυρούπολης και εκεί τους κάνω και παζάρια τους ξέρω καλα) να μας κάνουν και καλή τιμή! Θα βάλω και σε αγγελία την δική μου εδώ στο site και θα γίνει πανικος!
Όλα αυτά αν δεν με πιάσει πανικός αν δω καμία τούμπανη για παράδειγμα SUHD της samsung(άλλες τηλεορασαρες αυτες)
Έγινε, με βολεύει και μένα η περιοχή εκεί κοντά μένω και είπαμε υπομονή και αν σε πιάσει καμιά κρίση εδώ είμαστε για χαλιναγώγηση. Ως τότε πάρε κανένα τούμπανο κινητό και περνά ο καιρός. Υγεία να έχουμε!!!

Αυτό με την υγεία έχεις απόλυτο δίκιο! Το 2014 ήταν μια πολύ άσχημη χρόνια..Η γνωστή κωλο αρρώστια πρώτα το βρήκα εγώ και μετά ανακαλύψαμε ότι το έχει και η μητέρα μου,ευτυχώς είναι ιασιμο είναι στον θυρωειδη όποτε την γλίτωσα και εγώ και η μάνα μου ..οπως και να έχει βγήκα εκτός θέματος ☺Υγεία και εδώ είμαστε να τα λέμε. .

Δεν είναι η ώρα για 4κ oled ειδικά για εμένα που λιώνω συνέχεια στο ps4,μέχρι να βγει 4κ oled με χαμηλό input lag έχουμε μέλλον ακόμα. .Εμένα μου τρέχουν τα σάλια μόνο για την 9300!!

εγω θα ελεγα να τη παρεις,απ'τη στιγμη που εισαι τοσο ''αρρωστος'' με τα γκατζετ,μονο κακο θα σου κανει η στερηση.
Ετσι κι αλλιως δε σε βλεπω να τη κρατας πανω απο χρονο,οποτε,δε βλεπω το λογο να μη τη παρεις.
Βρες μια καλη δικαιολογια,βαλε κρανος,πανοπλια και βουρ!

Re: Απάντηση: LG 9300-OLED

εγω θα ελεγα να τη παρεις,απ'τη στιγμη που εισαι τοσο ''αρρωστος'' με τα γκατζετ,μονο κακο θα σου κανει η στερηση.
Ετσι κι αλλιως δε σε βλεπω να τη κρατας πανω απο χρονο,οποτε,δε βλεπω το λογο να μη τη παρεις.
Εδώ παλεύουμε να τον κάνουμε ζάφτι να κρατηθεί, εσύ τον σπρώχνεις στα σκληρά...χα!χα!χα!
Μην ακούς τίποτα Σπυράκο, κρατήσου και δε θα χάσεις και όποτε θέλεις υποστήριξη εδώ είμαι εγώ. Θα βρούμε αλλού διέξοδο μέχρι να έρθει η ώρα της σπέσιαλ OLED, ένα χρόνο περίπου και έφτασε.:award:

Re: Απάντηση: LG 9300-OLED

+1 :laugh:

Κόλλησα την αρρώστια μου και στην μάνα μου και πήγαμε μαζί Media και πήρε την h6200 samy 50αρα!Άλλαξε μια 42 άρα που είχε 10ετιας!Εκεί λοιπόν είδα τον πωλητή(που πλέον μετά από τόσες αλλαγές και τηλεοράσεις ) έχει γίνει "κολλητος" και τον ρώτησα στα ίσια για την 9300 αν έχει judder και μου απάντησε "δύστυχος ναι" μην βιάζεσαι μου λέει θα έρθουν πολύ δυνατά κομμάτια φέτος και μου έδωσε και το κινητό του,πολύ καλό παιδί και γενικά αρκετά γνωστης του είδους, τους επόμενους μήνες θα επισκεφθώ τα Media και θα δω αν θα κρατηθώ τον Ιουλιο..
Aν και μεταξύ μας δεν το βλέπω!

Κόλλησα την αρρώστια μου και στην μάνα μου και πήγαμε μαζί Media και πήρε την h6200 samy 50αρα!Άλλαξε μια 42 άρα που είχε 10ετιας!Εκεί λοιπόν είδα τον πωλητή(που πλέον μετά από τόσες αλλαγές και τηλεοράσεις ) έχει γίνει "κολλητος" και τον ρώτησα στα ίσια για την 9300 αν έχει judder και μου απάντησε "δύστυχος ναι" μην βιάζεσαι μου λέει θα έρθουν πολύ δυνατά κομμάτια φέτος και μου έδωσε και το κινητό του,πολύ καλό παιδί και γενικά αρκετά γνωστης του είδους, τους επόμενους μήνες θα επισκεφθώ τα Media και θα δω αν θα κρατηθώ τον Ιουλιο..
Aν και μεταξύ μας δεν το βλέπω!

Αυτό με το judder δεν το κατάλαβα. Υποστηρίζει κανείς ότι η τηλεόραση προσθέτει judder σε υλικό που δεν έχει; Κάποιο link;

JL_? Όταν λες" σε υλικό που δεν έχει" τι εννοείς? Η τηλεόραση είναι 1080p δεν είναι 4κ για να μην έχει υλικό. Το judder που έχει η 9300 το έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα ξένα reviews ενώ λένε ότι η τηλεόραση είναι φοβερή υποφέρει από judder!Τώρα βέβαια υπάρχουν και μερικοί που την έχουν αγοράσει και δεν έχουν παρατηρήσει κάτι! Για να το λένε όμως τόσο γνωστά και καλά sites,ανάμεσα τους και το fullhd (το Ελληνικό site) έτσι θα είναι!

Εννοώ αν υλικό που δεν έχει judder η τηλεόραση το δείχνει με judder... Απ' όσο γνωρίζω, δεν υφίσταται τέτοιο θέμα με τη συγκεκριμένη τηλεόραση, γι' αυτό θα ήθελα να διαβάσω κάποια σχετική συζήτηση για να δω για τί πράγμα μιλάνε...

Κάτι έχεις παρανοήσει μάλλον. Δεν βλέπω καμμία αναφορά περί προσθήκης judder στο review του fullhd.gr...