LG 9300-OLED

"Βαθμιαία η παρουσία judder, που οριακά συνοδεύεται και από τεχνουργήματα [artifacts]."
Το αντέγραψα από το fullhd! Δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά? Γενικά πως το είδες το review?τα αρνητικά της?λες να αξίζει?

"Βαθμιαία η παρουσία judder, που οριακά συνοδεύεται και από τεχνουργήματα [artifacts]."
Το αντέγραψα από το fullhd! Δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά? Γενικά πως το είδες το review?τα αρνητικά της?λες να αξίζει?

Αυτή η φράση απλά περιγράφει ένα καλό σύστημα frame interpolation, δεν υποννοεί ότι η τηλεόραση προσθέτει judder εκεί που δεν υπάρχει...

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το review:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/55ec930v-201412163962.htm

Εσύ λες ότι λογικά δεν έχει judder ε?το site που έβαλες δεν είδα να γράφει κάτι! Οπότε λες να αξίζει? Ένα άλλο θέμα που έχουν οι LG..που το backround της εικόνας τους το δείχνουν θολό(το είχαν σχεδόν όλες οι παλαιότερες led) λες να το έχει και αυτή?

Εσύ λες ότι λογικά δεν έχει judder ε?το site που έβαλες δεν είδα να γράφει κάτι! Οπότε λες να αξίζει? Ένα άλλο θέμα που έχουν οι LG..που το backround της εικόνας τους το δείχνουν θολό(το είχαν σχεδόν όλες οι παλαιότερες led) λες να το έχει και αυτή?

αλλη τεχνολογια αλλο φρουτο

Παιδιά αυτό τον καιρό είμαι full μπερδεμένος! Από την μία σκέφτομαι έντονα την 9300 από την άλλη μου κλείνουν το μάτι το καινούργιο s6 και HTC m9(κινητά ) που θα βγουν σε λίγο καιρό! Αν τελικά πάω σε κινητό εννοείται η 9300!πραγματικά είναι πολύ μπερδεμένος και αλλάζω καθημερινά γνώμη! !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ήθελα να γράψω πως αν πάω σε κινητό ή 9300 αναβάλλεται! Το γράφω έτσι γιατί από το κινητό δεν με αφήνει να διορθώσω το κείμενο μου. .

Αν περιμένεις 1 χρόνο για να αλλάξεις κινητό θα πάρεις τότε κάτι λίγο καλύτερο απο ότι θα αγόραζες σήμερα και θα δώσεις περίπου τα ίδια χρήματα. Αν περιμένεις 1 χρόνο για την OLED θα πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο και πιθανότατα στην ίδια ή και χαμηλότερη τιμή.

Οπότε μάλλον να πάω για κινητό ε?Καλά και τώρα το s5 έχω δεν είναι ότι θα πάω σε τεράστια αλλαγή αν πάω στο s6 ας πούμε.

Οπότε μάλλον να πάω για κινητό ε?Καλά και τώρα το s5 έχω δεν είναι ότι θα πάω σε τεράστια αλλαγή αν πάω στο s6 ας πούμε.
Δηλαδή το να μη πάρεις τίποτα από τα δύο φέτος και να τα κρατήσεις να τα σκάσεις χοντρά του χρόνου στη καλύτερη δυνατή τηλεόραση , που μάλλον τότε θα αξίζει το κόπο και που είναι η πραγματική σου << καψούρα >> δε παίζει; Έτσι σαν άσκηση για τον εαυτό σου και για να έχεις να περιμένεις από σένα για σένα κάτι που το θέλεις τρελά και μπορείς να το πάρεις τη στιγμή που θα είναι η καλύτερη ώρα για αγορά. Για σκέψου....χα!χα!χα! καλές αποφάσεις φίλε Σπύρο!

σκεψου και το αλλο σεναριο,να κυκλοφορησει η καινουρια σουπερ-ντουπερ ολεντ μετα απο ενα χρονο και να μπεις στο νημα να ρωτησεις,αν πρεπει να τη παρεις στην πολυ συμφερουσα τιμη των 3000 και ολοι να σου λενε,περιμενε πεντε-εξι μηνες που θα πεσει η τιμη της...:computer:

Το να μην πάρω τίποτα φέτος δεν παίζει αυτό το σενάριο! Αν χρειαστεί του χρόνου να μαζέψω για oled θα μαζέψω!Έχω αποφασίσει. .θα δω την παρουσίαση 1 Μαρτίου που θα παρουσιαστεί το s6 και το καινούργιο HTC,θα περίμενω να δω και της τηλεόρασεις που θα αρχίζουν να έρχονται από τέλη Μαρτίου και ανάλογα ότι με τραβάει πιο πολύ ανάλογα θα πράξω!

Ταμπλετα εχεις;

Καλα οτι θελει θα κανει ο ανθρωπος. Αλλωστε γνωμες ηθελε. Ε, πηρε λιγες παραπανω!?

Νομιζω οτι οι amoled εχουν πριζωσει πολυ κοσμο :)

Αλλα κατα βαθος, προβολεα χρειαζεται!

Χεχεχε :)

Για μενα το σημαντικοτερο μειον στην ολη ιστορια ειναι απλα οτι σκαει ενα σωρο λεφτα και δεν ανεβαινει σε μεγεθος. Ημιμετρο του κερατα.

Φίλε JL_? Εδώ στο βιντεάκι μιλάει για το judder! Δες το και πες μου την γνώμη σου
http://www.digitaltrends.com/hands-on-videos/lg-55inch-oled/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Panoramix με της ταμπλέτες ευτυχώς δεν έχω κόλλημα και ούτε οι βιντεοπροβολεας μου αρέσει! Τώρα το ότι δεν ανεβαίνω ίντσες..Οι 55 για εμένα μια χαρά είναι! Όσο για τα λεφτά τα μισά σχεδόν θα τα βγάλω από την h7000..

παντος εγω που την ειδα να παιζει εχθες στο πλαισιο μου αρεσε παρα πολυ gia tn LG TV 55'' 55EC930V αν λεμε για αυτην και σε καλη τιμη (εχει πεσει ;)

αν και κατοχος samsnug θα την επαιρνα.......

εγω θα επαιρνα την τηλεοραση...με τα κινητα ειναι πανω κατω μικρες αναβαθμισεις ενω με την τηλεοραση πραγματικα παιρνεις κατι νεο..και για να σε πριζωσω φαντασου να παιζεις the last of us σε ps4 με μια oled στις σκοτεινες σκηνες..