LG 9300-OLED

Etien και εγώ Άγιο Δημητριο μένω την έχω δει και εγώ! Κατά 90% είναι εκθεσιακό κομμάτι και αν φανταστείς ότι παίζει από το 2013 είναι το μοντέλο του 2013 (η γυάλινη )
Έτσι είναι, γιατί και εγώ πολύ πολύ << κοντοχωριανός >> είμαι και επιβεβαιώνω ότι ισχύει αυτό που λες.

Φιλε Σπύρο λες να δινει τοσο αυτην που εχει στη βιτρινα? πραγματι η συγκεκριμένη στέκεται εκει απο το 2013. Ομως υπαρχει και περίπτωση να μην ειναι ετσι τα πραγματα.

Etien μπορείς να το διαπιστώσεις αν ρωτήσεις τον υπεύθυνο!αποκλείεται να έχει 1899 και στο skrutz 2280..οπότε μάλλον η προσφορα είναι για εκθεσιακό κομμάτι. .

Πριν 3 μέρες έγραφα ότι η τιμή της 930v ήτανε στα 2299 και τώρα είναι 2199!!!ο πόλεμος με τα σκρουτομαγαζα καλά κρατεί! Αν συνεχιστεί αυτό βλέπω πραγματικά να μην βρήσκω κομμάτι τον Ιούλιο δυστυχώς, κρίμα και την έχω καψουρευτει..

σπυρος ασε θα παρεις το καινουργιο μοντελο .......βλεπω την εχεις καψουρευτη ....

Φίλε Πέτρο οι καινούργιες από ότι έχω δει θα είναι μόνο 4κ oled!οπότε οικονομικά δεν βγαίνω, γιατί θα έχω το ανώτερο 3.000 και αυτά με το ζόρι! Βέβαια μπορεί να είμαι τυχερός γιατί αν η LG δεν βγάζει φέτος fhd oled λογικά θα έχει αποθέματα για την 930v!Ήδη έχω μιλήσει με ένα κατάστημα πολύ καλό με πολύ καλές κριτικές που μάλιστα μου είπανε πριν φύγω από το κατάστημα τους θα μου την ανοίξουν μπροστά μου,είναι στο Αιγάλεω έχει της καλύτερες κριτικές(όλα 5 αστέρια ) και της καλύτερες τιμές!Μίλησα με υπεύθυνο λοιπόν αν γίνεται να δώσω από τώρα προκαταβολή για να καπαρωσω ένα κομμάτι για τον Ιούλιο,λογικά σήμερα θα μου απαντήσει. .

spyro ειναι ομως ρισκο διχος να εχω σκοπο να σε πικρανω σημερα 3000 ειναι πολλα χρημματα σε καιρο κρισης βεβαια εγω πριν 6χρονια τα ακουμπισα
σε μια σαμσυνγ σειρα 9 46'αρα καπου 2650 ,παιζει μεχρι σημερα κανονικα ,τωρα ειναι διαφορετικη εποχη θελη μεγαλη σκεψη ακομμα και για την uk texnologia τα στανταρ
δεν εχουν οριστικοποιηθη.....

της oled εκτος την lg ουδεις ασχολειτε ακομα ,για μενα το μονοπωλιο ειναι κακο δεν ειναι προς οφελος της τεχνολογιας...

σου ευχωμε να την απολαυσης εφοσον το εχεις αποφασηση βλεπω ,εγω απλος μια γνωμη ειπα φιλε μου την εχω δει στο πλαισιο και μου ψιλοαρεσε σαν εικονα.

Φίλε Πέτρο οι καινούργιες από ότι έχω δει θα είναι μόνο 4κ oled!οπότε οικονομικά δεν βγαίνω, γιατί θα έχω το ανώτερο 3.000 και αυτά με το ζόρι! Βέβαια μπορεί να είμαι τυχερός γιατί αν η LG δεν βγάζει φέτος fhd oled λογικά θα έχει αποθέματα για την 930v!Ήδη έχω μιλήσει με ένα κατάστημα πολύ καλό με πολύ καλές κριτικές που μάλιστα μου είπανε πριν φύγω από το κατάστημα τους θα μου την ανοίξουν μπροστά μου,είναι στο Αιγάλεω έχει της καλύτερες κριτικές(όλα 5 αστέρια ) και της καλύτερες τιμές!Μίλησα με υπεύθυνο λοιπόν αν γίνεται να δώσω από τώρα προκαταβολή για να καπαρωσω ένα κομμάτι για τον Ιούλιο,λογικά σήμερα θα μου απαντήσει. .

Φιλε μου μην αγχώνεσαι για το αν θα είναι διαθέσιμη.Η LG εχει αποφασίσει να συνεχιστεί η παραγωγή και διάθεση της παράλληλα με τις νέες 4K OLED.:operator:

Την γλυκοκοιτάζω εδω και πολυ καιρο και πιστευω μετα το Πασχα η τιμη θα ειναι στα 2,000 και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε αλλο !!!!

Την δοκιμασα με δικα μου βιντεο mkv 1080p και 720p απο usb stick και ειδικα το Skyfall 1080p (yify ποιοτητα!!!) ηταν το κατι αλλο!!!!Χρωματα και μαυρο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!Και σκεψου η tv δεν ειχε την τελευταια ενημερωση και δεν ηταν "ρυθμισμενη"!!! Και φυσικα ο χωρος ενος καταστηματος με τοσα φωτα δεν ενδείκνυται για να δεις "σωστα" !!!

Λοιπόν έχω νεώτερα! Επικοινώνησα το πρωί με το κατάστημα από το Αιγάλεω(electroholic ) λέγεται μίλησα με τον υπεύθυνο(πολύ ευγενικός ) μου είπε ότι γίνεται να την δεσμευσω του είπα θα φέρω 500ευρω αύριο προκαταβολή απλά μου είπε με τιμή 2.195 που την δεσμευσαμε σήμερα! Μάλιστα μου είπε ότι είχε 2 κομμάτια και τώρα που μπήκα skrutz δεν υπάρχει το κατάστημα που σημαίνει η μία από της 2 πουλήθηκε! Είπα και για άλλη μια φορά ότι την τηλεόραση θα μου την ανοίξουν μπροστά μου πριν την αγοράσω( τον Ιούλιο )και μάλιστα μου είπε ότι είναι πολιτική του καταστήματος για να βλέπουν ότι η τηλεόραση δεν είναι σπασμένη,τους είχε τύχει μια φορά, οπότε βλέποντας αν η τηλεόραση είναι σπασμένη θα τσεκάρω και για καμμένα pixels!
Αντε τώρα περιμένω να έρθει ο Ιούλιος να σας πω και εντυπώσεις. .

Λοιπόν έχω νεώτερα! Επικοινώνησα το πρωί με το κατάστημα από το Αιγάλεω(electroholic ) λέγεται μίλησα με τον υπεύθυνο(πολύ ευγενικός ) μου είπε ότι γίνεται να την δεσμευσω του είπα θα φέρω 500ευρω αύριο προκαταβολή απλά μου είπε με τιμή 2.195 που την δεσμευσαμε σήμερα! Μάλιστα μου είπε ότι είχε 2 κομμάτια και τώρα που μπήκα skrutz δεν υπάρχει το κατάστημα που σημαίνει η μία από της 2 πουλήθηκε! Είπα και για άλλη μια φορά ότι την τηλεόραση θα μου την ανοίξουν μπροστά μου πριν την αγοράσω( τον Ιούλιο )και μάλιστα μου είπε ότι είναι πολιτική του καταστήματος για να βλέπουν ότι η τηλεόραση δεν είναι σπασμένη,τους είχε τύχει μια φορά, οπότε βλέποντας αν η τηλεόραση είναι σπασμένη θα τσεκάρω και για καμμένα pixels!
Αντε τώρα περιμένω να έρθει ο Ιούλιος να σας πω και εντυπώσεις. .

Μπραβο,καλοθεατη και απροβληματιστη με το καλο να την παραλαβεις!

να την ευχαριστηθης φυλαρακο .....τελικα ενεδωσες καλορυζηκο το καινουργιο μωρο ,δεν θα παιρναει ο καιρος

Πετραν ευχαριστώ! Ναι ο καιρός δεν περνάει..υπομονή και υγεία μέχρι τότε

Φιλε μου ευχομαι να την ευχαριστηθεις!!!!!Να παρουμε και μεις σειρα!!!

Φιλε Σπυρο ειδα μολις πριν απο λιγο στον Κωτσοβολο αφισα "Με καθε αγορα LG OLED δωροεπιταγη 400 ευρω απο την LG".

Για ρωτα μηπως παρεις και την προσφορα!!!!

Και ενημερωσε μας ετσι?!!! Ειναι προσφορα που να φανταστεις ουτε οι υπαλληλοι δεν ειχαν δει την αφισα και πηραν στα κεντρικα της LG και ειπαν πως ισχυει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!!!:SFGSFGSF:

Η τιμη που εκλεισες ειναι μοντελο επισημης ελληνικης αντιπροσωπειας η παραεισαγωγη?

Last edited:
Φίλε tolispolo δεν ήξερα για την προσφορά θα το ρωτήσω αύριο, δεν ξέρω αν θα είναι Ελληνικής αντιπροσωπιας και θα το ρωτήσω και αυτό,πάντως αποκλείω να είναι πάρα εισαγωγή γιατί έχει 2 χρόνια κανονικά εγγύηση και πάρα εισαγωγή σημαίνει από Χώρα εκτός Ευρώπης!Τώρα αν η τηλεόραση μου είναι από Χώρα Ευρώπης για παράδειγμα Γερμανία και έχω κανονικά εγγύηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου. .Πάντως όλα αυτά θα τα ρωτήσω αύριο και ευχαριστώ για την πληροφορία της δώρο επιταγής!
Σου εύχομαι και εσένα σύντομα να την αποκτήσεις! !

Tarantules ευχαριστώ φίλε αλλά το "σύντομα " είναι σχετικό. .την κλείνω τώρα αλλά τον Ιούλιο θα γίνει η αγορά! Την πρώτη μετά που θα την πάρω έχετε τον λόγο μου ότι θα γράψω αναλυτικά της εντυπώσεις μου..

Tarantules ευχαριστώ φίλε αλλά το "σύντομα " είναι σχετικό. .την κλείνω τώρα αλλά τον Ιούλιο θα γίνει η αγορά! Την πρώτη μετά που θα την πάρω έχετε τον λόγο μου ότι θα γράψω αναλυτικά της εντυπώσεις μου..

Καλημερα φιλε!Ρωτησες το καταστημα για αυτα που λεγαμε?

Πριν λίγες ώρες γύρισα από το κατάστημα έκλεισε και τυπικά η παραγγελία!
Τolispolo ναι ρώτησα τα πάντα.
Η τηλεόραση είναι από Ευρωπαϊκή χώρα ισχύει κανονικά η εγγύηση και φυσικά το τόνισα 2 φορές ότι αφού είναι πολιτική του καταστήματος να ανοίγουν και να τσεκάρουν την TV ότι δεν έχει κάποια ζημια (από 42 ίντσες και πανω) θα βάλω και εγώ το δικό μου στικακι και θα τσεκάρω για καμένα pixels!Το είπα 2 φορές στον υπεύθυνο δεν μου έφερε καμιά αντίρρηση!Όσο για την προσφορά που είδες στον Κοτσωβολο δεν το ήξερε και εννοείται δεν μπορεί να κάνει κάτι πρώτον γιατί η διαφορά από τον κοτσοβολο είναι 600 ευρώ και δεύτερον δεν μπορεί να απευθυνθεί σε LG hellas αφού της τηλεόρασεις της παραγγέλνει ο ίδιος από εξωτερικό γι'αυτο και αυτή η διαφορά της τιμής δεν υπάρχουν μεσάζοντες όπως μου εξήγησε!
Εμένα το μαγαζί μου άφησε καλές εντυπώσεις και μάλιστα όταν πήγα είχε έρθει ένα φορτηγό που ξεφορτωσε καμιά 15 τηλεοράσεις από 40 άρες μέχρι 75 άρες πήρε το μάτι μου!Αυτό σημαίνει το κατάστημα έχει κατανάλωση και μου έκανε εντύπωση πως στο skrutz έχει αξιολογηθεί μόνο με 5 αστέρια,αυτό με έκανε να κλείσω εκεί την τηλεόραση χώρια η αρκετά καλή τιμη (2195)
Τώρα αν μέχρι τον Ιούλιο πέσει στα 2000 για παράδειγμα δεν με πειράζει γιατί αν μετά δεν βρίσκω κομμάτι και πέσω σε κανένα μαγαζί και η TV που θα έπαιρνα είχε κανένα πρόβλημα και έβρισκα τον μπελά μου καλύτερα 2195 και το κεφάλι ήσυχο. .

Πριν λίγες ώρες γύρισα από το κατάστημα έκλεισε και τυπικά η παραγγελία!
Τolispolo ναι ρώτησα τα πάντα.
Η τηλεόραση είναι από Ευρωπαϊκή χώρα ισχύει κανονικά η εγγύηση και φυσικά το τόνισα 2 φορές ότι αφού είναι πολιτική του καταστήματος να ανοίγουν και να τσεκάρουν την TV ότι δεν έχει κάποια ζημια (από 42 ίντσες και πανω) θα βάλω και εγώ το δικό μου στικακι και θα τσεκάρω για καμένα pixels!Το είπα 2 φορές στον υπεύθυνο δεν μου έφερε καμιά αντίρρηση!Όσο για την προσφορά που είδες στον Κοτσωβολο δεν το ήξερε και εννοείται δεν μπορεί να κάνει κάτι πρώτον γιατί η διαφορά από τον κοτσοβολο είναι 600 ευρώ και δεύτερον δεν μπορεί να απευθυνθεί σε LG hellas αφού της τηλεόρασεις της παραγγέλνει ο ίδιος από εξωτερικό γι'αυτο και αυτή η διαφορά της τιμής δεν υπάρχουν μεσάζοντες όπως μου εξήγησε!
Εμένα το μαγαζί μου άφησε καλές εντυπώσεις και μάλιστα όταν πήγα είχε έρθει ένα φορτηγό που ξεφορτωσε καμιά 15 τηλεοράσεις από 40 άρες μέχρι 75 άρες πήρε το μάτι μου!Αυτό σημαίνει το κατάστημα έχει κατανάλωση και μου έκανε εντύπωση πως στο skrutz έχει αξιολογηθεί μόνο με 5 αστέρια,αυτό με έκανε να κλείσω εκεί την τηλεόραση χώρια η αρκετά καλή τιμη (2195)
Τώρα αν μέχρι τον Ιούλιο πέσει στα 2000 για παράδειγμα δεν με πειράζει γιατί αν μετά δεν βρίσκω κομμάτι και πέσω σε κανένα μαγαζί και η TV που θα έπαιρνα είχε κανένα πρόβλημα και έβρισκα τον μπελά μου καλύτερα 2195 και το κεφάλι ήσυχο. .

περιμενω και εγω να την παρεις και να μου πεις προσωπικα 1. input lag 2.δυναμικα(ενταση ασπρου-φωτως σε ολη την οθονη