LG AF115

ο επσον 3200 ως μοντελο 2 χρονων πιο φρεσκο στην αγορα εχει να προσφερει κατι παραπανω περα απο το οριζοντιο lens shift σε σχεση με τον κατα 2 χρονια παλιοτερο lg ? δεν μιλω ως αντιπαραβολη προδιαγραφων , αλλα πχ ο 3200-3600 θα μπορουσαν να εχουν κυκλοφορησει το 2008 με οτι φορουν τωρα?
 
Απάντηση: Re: LG AF115

Υποτιθεται οτι ο 3200 θα εχει ελαφρως καλυτερο contrast.

ναι οκ, αλλα επειδη δεν μιλησα για αυτα καθαυτα τα specs απλως αν ο εσπον του 2010 εχει κατι να προσθεσει σε σχεση με τον lg του 2008. Δλδ πιο απλα ο lg θεωρείται ξεπερασμανος? (δεν μιλω φυσικα για 3d)
 
πως γινεται τοποθετοντας τον lg στην ακρη εντελως εκκεντρα σε σχεση με την οθονη και αφου δεν εχει οριζοντια μετατοπιση φακου να πετυχενεται αυτο το καδραρισμα χωρις παραμορφωση και πρισματικη οθονη?
http://www.youtube.com/watch?v=FoVPWNqHN4s
 
To oποιο keystone με απλα λόγια τι κανει και πως λειτουργει? Παντως από το βιντεακι , οσο μπορω να κρινω δεν βλεπω κατι το μεμπτο στην εικονα.
 
o lg σε σχεση με τον νεο benq 1100 -χρειαζομαι το 1,5 που εχει- εναντι 1,2 του 1000αρι- θεωρειται oτι παιρνεις καλυτερο αποτελεσμα, χωρις να συγκρινουμε την φρεσκαδα του benq -3 χρονια νεοτερο μοντελο. Στα 1000 ευρω αν ηταν και οι 2 ποιον θα επιλεγατε?
 
Το keystone αλλάζει τη γεωμετρία της εικόνας (αν θυμάσαι τα παλιά crt μονιτορ που είχανε ρυθμιστικά για τραπεζοειδή κλπ)

Με το keystone το pixel to pixel mapping πάει περίπατο, οπότε τσάμπα τα 1080p, όπως επίσης επηρρεάζονται και τα χρώματα.