LG B6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν κάνεις ποτέ κάτι τέτοιο... Ρύθμισε τη με τα γνωστά pattern, και μετά δεν το πειράζεις.
Οπως είπα, από εκεί και πέρα είναι θέμα της ταινίας....
Υπάρχουν ταινίες που επίτηδες έχουν κρασαρισμενα μαύρα και λευκά... Δεν τα διορθώνεις εσύ αυτά.

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

μαλιστα..
περιμενω και Καστρου να το δουμε.ειδικα αυτο με τα κιτρινισματα αριστερα,με χαλασε αρκετα.

Απάντηση: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν οι παρακάτω φωτογραφίες, αυτά τα αποτελέσματα έχω εγώ:

IMG_20171122_032108.jpgIMG_20171122_032412.jpgIMG_20171122_033849.jpg

Απάντηση: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε κανονική θέαση όμως είναι πολύ δύσκολο να διακριθεί και δεν εμφανίζεται στον βαθμό που αναφέρεις εσύ, όπως για παράδειγμα ότι σε ποδοσφαιρικό αγώνα το μισό γήπεδο είναι πιο σκούρο από το άλλο μισό.
Δεν ξέρω αν στην δική σου περίπτωση μπορεί να στρώσει με ρυθμίσεις και καλιμπράρισμα του white balance και του color management.

ειναι λιγο περιεργη περιπτωση...(οπως κι`εγω..:singer:)και στο γηπεδο που αναφερω,ειναι αναλογως την μεταδοση.
στο χθεσινο ch στην ERTHD του Οσφπ,ειχα "ζεστη" αποχρωση πολυ αριστερα στο πανελ.
σε αλλο γηπεδο με πιο φωτεινη μεταδοση,δεν διακρινεις σχεδον καθολου διαφορα.
προχθες την εβγαλα απο την πριζα για κανα 20λεπτο και εκανα και 2 συνεχομενες ημερες απαλοιφη πανελ.
νομιζω οτι ηρθε καπως.το παρακολουθω.
ευχαριστω πολυ παντως..

οσοι μπορειτε καντε ενα τσεκ στις δικες σας,γιατι δεν ξερω εαν θα πρεπει να την στειλω στο service ή οχι.
δεν ξερω δηλαδη τι θεωρουν αυτοι με το "εντος και εκτος προδιαγραφων" και καταληξουμε να κανει τσαμπα βολτα και να χρεωθουμε και απο πανω.

οι φωτο ειναι απειραχτες και συγχρονως δεν μπορουν να αποδωσουν το θεμα που αναφερω οπως ειναι στην πραγματικοτητα.απλα μια ιδεα.

[/ATTACH]5.jpg4.jpg3.jpg2.jpg

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    56.3 KB · Views: 142

δεν βλεπω κατι ιδιαιτερα ενοχλητικα..πανω-κατω, ετσι ειναι οι περισσοτερες oled .
Φαινεται καπως περισσοτερο στο γκρι του xbox, αλλα ειναι λογικο .
Στις επομενες ειναι πιο δυσδιακριτο.

αυτη που ειχα (910v ) ηταν χειροτερα, αυτη που εχω τωρα (55b7v) καπως ετσι ή λιγο καλυτερα ...

Και αλλη να σου στειλουν (λεμε τωρα) , μπορει να ειναι χειροτερα!

Για να μην τους κουβαλας αδικα και σε χρεωσουν γι αυτο, γιατι δεν τους στελνεις καποια (καλυτερα) δειγματα, να δεις τι θα σου πουν ?
Κανε μια ερωτηση στο service τους...δε χανεις τιποτα.

μολις με πηραν τηλεφωνο απο το service για να κανονισουμε μερα και ωρα παραλαβης.
δεν τους βολευουν τα ωραρια μου,και Σαββατο δεν παραλαμβανουν.
οκ λεω δεν βαριεσαι θα βρω καποιον να ειναι σε αναμονη.θα σας την συσκευασω και θα περασετε να παραλαβετε..
-οοοχι μου λεει.εμεις θα συσκευασουμε..
-μαλιστα-θα καθισετε δηλαδη κανα μισαωρο να την ξεκρεμασετε απο την επιτοιχια βαση και θα συσκευασετε..
-οοοχι μου λεει.θα την εχεις ξεκρεμαστη
-που-στην επιτραπεζια βαση?
-οχι μωρε-καπου ακουμπισμενη..
-χυμα μια 65αρα τηλεοραση στο επιπλο?
-ναι μωρε-τελως παντων(τον δυσκολεψα μαλλον)εχει κινηση και πρεπει να κλεισω-οταν αποφασισετε παρτε μας τηλεφωνο..

η Lg οταν ανεφερα το περιστατικο,εκανε την κινεζα βεβαια και μου ειπε οτι αυτη ειναι η διαδικασια.
προσωπικα και επειδη ειμαι πολυ ψειρας με τα πραγματα μου,ειδικα οταν μιλαμε γαι μια συσκευη 3000 ευρω,
βρισκω πολυ μπακαλιστικη την ολη διαδικασια και αυτοι που με πηραν τηλεφωνο,μονο του αντικειμενου δεν μου ακουστηκαν..
οποτε Γιαννη την κραταω και περιμενω να μπει στην επιπλεον 3ετια του Κωτσο.

οκ...

Βαλε ενα αλλο χρωμα background στο xbox ...αν γινεται, να μη βλεπεις το γκρι !

Ή παρε ps4 που εχει μπλε και δεν θα φαινεται ... :p

οκ...

Βαλε ενα αλλο χρωμα background στο xbox ...αν γινεται, να μη βλεπεις το γκρι !

Ή παρε ps4 που εχει μπλε και δεν θα φαινεται ... :p

Γιαννη δεν ξερω ποσο περιεργος ακουγομαι(γιατι ειμαι..:FSGSFGS4:),αλλα η αντιμετωπιση ειναι λες και θα τους στειλεις μια ηλεκτρικη σκουπα.
και απο την αλλη,οταν στελνεις για παραλαβη ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο,δεν μπορεις να λεγεσαι σοβαρο service,αλλα service για τα πανηγυρια..

εγω απο την συγκεκριμενη περιπτωση,απογοητευτηκα εντελως και δεν βλεπω απο εδω και στο εξης να αγοραζω παλι ακριβο προιον.
η αντιμετωπιση-ανεξαιρετως αξιας-της συσκευης θα πρεπει να ειναι σοβαρη και τετοια που να δινει σιγουρια στον πελατη.
οταν τωρα ακους τον αλλον και σου λεει "ακουμπα την στο επιπλο -και τι εγινε..?"λες να βαλω τα γελια ή τα κλαματα..?

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι τόσο δύσκολο ένα τσεκάρισμα στο panel.

Θα έπρεπε να έρχεται ένας άνθρωπος με ένα laptop και μια βεντούζα (για καλιμπράρισμα) και πολύ απλά να μετράει τις τιμές.
Είναι εντός προδιαγραφών? την κρατάτε. Είναι εκτός προδιαγραφών? πακετάρουμε...

Απλά όπως έγραψα και σε pm στο Δημήτρη, το "εντός" ή "εκτός" πρέπει να είναι και λίγο υποκειμενικό.... και όχι μόνο βάσει τιμών

μα για τα αυτονοητα μιλαμε..
και στην τελικη χρεωσε με που σε εφερα τσαμπα,γιατι εχω κανει λαθος ρυθμιση ή ειμαι εντος προδιαγραφων.
αντι αυτου προτιμα οπως και να εχει,να στειλει ολοκληρο οχημα με 2 ατομα και εαν και εφοσον βλεπουμε..
δεν βγαζουμε ακρη οποτε η τηλεοραση παιζει αψογα και βλεπουμε..:music-smiley-005:

απο το να την δωσω σε αλμπανηδες το προτιμω.οταν αρχισει το support του Κωτσο,το βλεπω τοτε..

Απάντηση: Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πουλάνε 5ετη, που στην ουσία είναι 3 χρόνια δικά τους.σφετερίζονται τα δύο χρόνια του κατασκευαστή

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Εαν κατσεις να διαβασεις θα δεις οτι αγορασες ενα ασφαλιστηριο συμβολαιο καλυψης εγγυησης που ξεκινα να ισχυει μετα το τριτο ετος απο την αγορα του προιοντος .
Τωρα εαν θελεις να βρισεις γιατι δεν ενημερωθηκες σωστα καντο αλλα μετα πηγαινε και στον καθρεπτη και τραβα και ενα φασκελο στον εαυτο σου γιατι δεν διαβασες τα χαρτια που σου εδωσαν